0 oy
171 göst.
önce Diğer kategorisinde (148 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar , bir süredir kendimde aşamadığım bir konuyu çözmeye çalışıyorum. Hemen hemen her konuda bu sorunu yaşıyorum, bir şey aldıgımda yada bir şey yaptığımda eğer yanımdaki kişiler memnun olmazsa veya pozitif yaklasmazlarsa çok huzursuz oluyorum. Hayatta her zaman insanları memnun edemeyiz bunun bilincindeyim fakat içimdeki bu huzursuz olma halinden kurtulmak istiyorum,  ben artık kocaman bir kadınım çocuk değilimki . Sizde de böyle oluyormu nasıl başaçıkıyorsunuz , kendinjze ne söylüyor ve çevrenizdeki lere nasıl davranırsınız böyle durumlarda.

7 Cevaplar

+1 oy
önce (2,061 puan) tarafından
Empati yap canım misal sen herkesin zevkini onaylıyor musun, yaptıkları aldıkları şeyler hoşuna gidiyor mu, onları takdir ediyor musun her defasında..

Eğer cevabın hayırsa başkaları da bize yapmak zorunda değil:)
önce (148 puan) tarafından
Evet cevabım hayır evet söylediklerinin hepsinin bilincindeyim ama konu uygulamaya geldiğinde çok zorlanıyorum. İnşallah bu konuyu aşabilirim.
-Reklam-
+1 oy
önce (18,409 puan) tarafından
Bende de var bu durum. Kişisel gelişime ağırlık vermek lazım. Tülay kök videoları çok güzel. Bı ara çok izliyodum. Şimdi izlemez oldum. Yine başlamak lazım . Sana da tavsiye ederim 
Bende izlemeye calışayım Canım , kişisel gelişim videoları dinlemeyi severim.
0 oy
önce (1,622 puan) tarafından
Ay allahım bende bu yok ama daha beteri var bişwy almaya karar verdiysem herkeze sölerim ya nefret edıyorum bu huyumdan kötü bişey deselerde alırım o ayrıda
Evet bende alırım ama başkaları beğenmedigi yada onaylamadı diye içimde huzursuz hissederim. İşte bunu yenmek istiyorum.
0 oy
önce (6,241 puan) tarafından
Aman sen ne anlarsın zaten diyorum özellikle giyimimle ilgili bişey diyince yada imada bulununca daha sert tepki verdiğimde oldu 
İşte bende böyle sert tepki verdiğimde üzülüyorum karşımdakini kırıyormuşum gibi geliyor, hani öyle bir tepki vermeliyimki karşımdakini kırmadan kendimjde yok saymadan başarmalıyım.
0 oy
önce (724 puan) tarafından
Hiç takılmam valla ben aldıysam ben yaptıysam yaptığım ve aldığım şeyden eminsem hoşuma gittiyse kimsenin lafını dinlemem laf edeninde ağzına ederim ahahahha

Benim memnun olmam önemli başkasının değil 
0 oy
önce (2,735 puan) tarafından
Sözüne değer verdiğim bikaç kişiye sorarım almadan sormam genelde aldıktan sonra sorarım . Ve şunun bilincinde ol herkesin sevdiği renkler tarzlar farklıdır hayattan zevk alma şekli bile farklıdır.düşüncesi kafa yapısı aile yapısı herşeyi farklıdır.
0 oy
önce (3,792 puan) tarafından

Peki bir sey yaptığında yada aldığında yada düşündüğünde kendin olarak mı yapıyorsun yoksa kafanda tahta oturttugun kral ve tayfası bunu beğenir yada bu davranışı sergilersem beni sever diye mi yapıyorsun.Bunu iyice bir düşün.

Emin ol sonuç daha eyleme geçmeden kendi istek ve arzu beklentilerini sifirlayip onlara göre şekil almadan kaynaklanıyor.
Gerçekten sen olarak yapmak istediğin şeyi yaparsan dışarıdan etkilenme oranın azalir.
Beyaz pantolon seviyorsan aslında beya olan alacaksın pembe olan daha çok sempatik durur daha çok sevilen bir renk diye düşünmeyeceksin.Beyaz olanı tercih edeceksin.
Ben giyimde örnek verdim ama sen hayatının tum alanında bunu düşünmelisin 

Sorun onay gibi gorunsede sevilme  gorunur olma degerli olma ihtiyaci Önce kendini tanımalisin kendini doğrusu yalnisi ile sevmelisin yargılarından kurtulmalısin
Bencillik anlamında değil ama kendini gerçekten sevmelisin sağlığına yüzüne dişlerine sağlıklı eline koluna ayağına vs hersey şükretmeliyiz teşekkür etmelisin kendinden memnun olmalısın.Inan bana seni seven insanları daha çok etrafına toplarsın.Aradigin ışık içinde disarda arama...

önce (3,792 puan) tarafından
Çevrendeki herkes seni seviyor ve onaylıyor olsaydı neyi değiştirmek isterdin bu soruyu iyice düşün bakalım beynin kalbin sana ne cevap verecek.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
0 oy
10 cevap 245 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ankakusuu (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 147 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Krs36_esmy (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 238 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde eda (meftun) (1,748 puan) tarafından soruldu