Peki bir sey yaptığında yada aldığında yada düşündüğünde kendin olarak mı yapıyorsun yoksa kafanda tahta oturttugun kral ve tayfası bunu beğenir yada bu davranışı sergilersem beni sever diye mi yapıyorsun.Bunu iyice bir düşün.
Emin ol sonuç daha eyleme geçmeden kendi istek ve arzu beklentilerini sifirlayip onlara göre şekil almadan kaynaklanıyor.
Gerçekten sen olarak yapmak istediğin şeyi yaparsan dışarıdan etkilenme oranın azalir.
Beyaz pantolon seviyorsan aslında beya olan alacaksın pembe olan daha çok sempatik durur daha çok sevilen bir renk diye düşünmeyeceksin.Beyaz olanı tercih edeceksin.
Ben giyimde örnek verdim ama sen hayatının tum alanında bunu düşünmelisin
Sorun onay gibi gorunsede sevilme gorunur olma degerli olma ihtiyaci Önce kendini tanımalisin kendini doğrusu yalnisi ile sevmelisin yargılarından kurtulmalısin
Bencillik anlamında değil ama kendini gerçekten sevmelisin sağlığına yüzüne dişlerine sağlıklı eline koluna ayağına vs hersey şükretmeliyiz teşekkür etmelisin kendinden memnun olmalısın.Inan bana seni seven insanları daha çok etrafına toplarsın.Aradigin ışık içinde disarda arama...