0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (834 puan) tarafından
Kaç öğün yediriyirusnuz

7 Cevaplar

+1 oy
(32 puan) tarafından
32 aylik kızım var ne zaman yemek isterse ne kadar yemek isterse veriyorum ama yine 3 4 öğün olmus oluyor kahvalti ogle ve aksam yemegi gibi aralarda meyve istiyor yada besleyici bowl yapiyorum ara ogun onlari yiyor
-Reklam-
+1 oy
(1,547 puan) tarafından
Bizimki çok iştahsız ya sabah zar zor 1 yumurta buğday ruseymli başka türlü yemekz 1 üçgen peynir 1 bardak meyve suyu öğle uykusuna yatmadan 1 biberon süt 2 de uyanır hiç birşey yemez 4e kadar 4 gibi meyve yerse yer kuru yemiş yerse yer akşamda 2-3 kaşık tamam bitti bu kadar gece yatmadan süt içer yatar sabah 5 gibi uyanır süt ister geri yatar
+1 oy
(20,311 puan) tarafından
Benim oğluşum 2.5 yaşında sabah 9 kahvaltı aralarda elma mandalin muz meyvelerden yerler 5 yaş oğlumla sonra süt içerler sonra öğlen uyur 13.30 da uyanınca çorba içer varsa yemek yer bide akşam yemeği arada yine atıştırır havuç salatalık bu ara hasta az yiyo ama 
+1 oy
(1,465 puan) tarafından
Benim oglum 27 aylik son zamanlarda hic birsey  yemiyor desem yeridir. Sabahlari 2  3 patates , 1 salatalik yer . Tahin pekmez veriyorum yemiyor veya 1 tane kalem borek yer. Haslanmis yumurta kasarli omlet yapiyorum yemiyor. Oglen mama icer. Uayninca corba icer ekmek dograrim bazen icine. Bazende sebze yemegi. Aksamda yemek veriyorum ama seciyor yemiyor bazende 3 4 kasik yer . Aralarda biskuvi veriuorum. Meyve yemeyi de birakti
0 oy
(12,277 puan) tarafından
Valla 20 aylik ve 4 yas var. Sabah kahvalti oglen corba aksam yemek yiyolar. Aralardada kuruyemis meyve kefir ayran komposto salatalik havuc falan 
tarafından
Bende aynısını yapıyorum vicdan azabı çekiyordum çocuğu aç mı bırakıyorum diye :D şükür içim rahatladı bdbsb
(12,277 puan) tarafından
Kiz daha ne yesinler bide benimi yesinler :D ne açı
tarafından
Yaa ne bileyim çorbayla doymuyor mesela ekmek te vermiyorum vermedim hiç ya da bana doymuyor gibime geliyor :D birde ağzında çok bekletiyor yemekleri biliyor musun yut diyorum ya yok sıkılıyor sonra telefon açıyorum yok o bile yedirmiyor doydum dıyor kalkıyor
(12,277 puan) tarafından
Ekmek neden vermiyosun kiz. Bende çok oyle vermiyorum ama kahvaltida aksam falan yemiyolar. Ben eve ekmek almiyorum zaten bende yemiyorum. Ama onlarin çorbalarina dogruyorum eger sivi kivamliysa çorba. Corbayi aksam vermiyorum cunku onu yedilermi baska bisey yemiyolar. Bende her çorbaya et yada tavuk suyu kesin koyuyorum. Sarimsak koyuyorum. Karisik sebze çorbasi yapiyorum mesela butun sebzelerden aliyolar o zaman.
tarafından
Beyaz ekmek yemesini istemiyorum ya siyez unu alıyorum onlardan pankek krep falan yapıtorum ama benim oğlanın ağzında tutma huyu yutmaması çok yoruyor doymuyor gibime geliyor az yiyor
(12,277 puan) tarafından
Boyu kilosu iyiyse takma kız yasina gore. Senin oglanla benim kiz ayniydi galiba hrmrn hemen. Ne kadarlikti
tarafından
22 aylık boyu kilosu iyi ama mesela Konya da doktoru var ha diye götürebileceğim Bayburt’ta çok kasıyorum burada ki doktorlar hep yeni atanmış kişiler yeni mezunlar mesela güvenemiyorum kan aldırsak alamıyorlar bile düşün yemeyi kesiyor bazen telaş ediyorum
(12,277 puan) tarafından
Çocuklarin donemleri oluyo idilcim. Kolay buyumuyolar malesef ya. Evet yemeyen çocuk çok zor. Ama bazilarida oluyo malesef. Kilosu falan iyi diyosun masallah. Sen dedigim gibi yap bak. Yemeklerine çorbalarina tavuk suyu et suyu ilik suyu koy bol bol. En azindan ondan alsin vitaminleri mesela. Sebze yemiyo.mesela.benimkiler bende çorba yapiyorum blender yapiyorum oylr yiyolar yani yapacak bisey yok
tarafından
Ben öyle yapıyorum zaten şükür kan değerleri hep yerinde hiç bir sıkıntısı yok sağlıklı  ama yemeyince işte ben tedirgin oluyorum sorun ben de :D
(834 puan) tarafından
Maşallah canım
0 oy
(4,407 puan) tarafından
2 yaş oğlum 4 öğün veriyorum aralar da meyve, kraker, kuruyemiş vs, veriyorum günde 1 bardak çay içer 1 bardakta ayran ya da kefir içiyor
0 oy
(459 puan) tarafından
3 ana iki ara öğün veriyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 103 göst.
0 oy
1 cevap 93 göst.
27 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Toprak_Hilal (2,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 410 göst.
2 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu