Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
2,5 Yaşındaki Çocuklar İçin Günlük Kaç Öğün Beslenmeli?
0
oy
158
göst.
13 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
Mucizemm233
(
834
puan)
tarafından
soruldu
Kaç öğün yediriyirusnuz
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
+1
oy
13 Ekim 2024
Cansuylmz
(
32
puan)
tarafından
cevaplandı
32 aylik kızım var ne zaman yemek isterse ne kadar yemek isterse veriyorum ama yine 3 4 öğün olmus oluyor kahvalti ogle ve aksam yemegi gibi aralarda meyve istiyor yada besleyici bowl yapiyorum ara ogun onlari yiyor
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
13 Ekim 2024
Zelihaanne
(
1,550
puan)
tarafından
cevaplandı
Bizimki çok iştahsız ya sabah zar zor 1 yumurta buğday ruseymli başka türlü yemekz 1 üçgen peynir 1 bardak meyve suyu öğle uykusuna yatmadan 1 biberon süt 2 de uyanır hiç birşey yemez 4e kadar 4 gibi meyve yerse yer kuru yemiş yerse yer akşamda 2-3 kaşık tamam bitti bu kadar gece yatmadan süt içer yatar sabah 5 gibi uyanır süt ister geri yatar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
13 Ekim 2024
ASENA40
(
20,307
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim oğluşum 2.5 yaşında sabah 9 kahvaltı aralarda elma mandalin muz meyvelerden yerler 5 yaş oğlumla sonra süt içerler sonra öğlen uyur 13.30 da uyanınca çorba içer varsa yemek yer bide akşam yemeği arada yine atıştırır havuç salatalık bu ara hasta az yiyo ama
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
13 Ekim 2024
Canveannesi
(
1,461
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim oglum 27 aylik son zamanlarda hic birsey yemiyor desem yeridir. Sabahlari 2 3 patates , 1 salatalik yer . Tahin pekmez veriyorum yemiyor veya 1 tane kalem borek yer. Haslanmis yumurta kasarli omlet yapiyorum yemiyor. Oglen mama icer. Uayninca corba icer ekmek dograrim bazen icine. Bazende sebze yemegi. Aksamda yemek veriyorum ama seciyor yemiyor bazende 3 4 kasik yer . Aralarda biskuvi veriuorum. Meyve yemeyi de birakti
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Ekim 2024
Melekkk
(
12,268
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla 20 aylik ve 4 yas var. Sabah kahvalti oglen corba aksam yemek yiyolar. Aralardada kuruyemis meyve kefir ayran komposto salatalik havuc falan
13 Ekim 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Bende aynısını yapıyorum vicdan azabı çekiyordum çocuğu aç mı bırakıyorum diye :D şükür içim rahatladı bdbsb
13 Ekim 2024
Melekkk
(
12,268
puan)
tarafından
yorumlandı
Kiz daha ne yesinler bide benimi yesinler :D ne açı
13 Ekim 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Yaa ne bileyim çorbayla doymuyor mesela ekmek te vermiyorum vermedim hiç ya da bana doymuyor gibime geliyor :D birde ağzında çok bekletiyor yemekleri biliyor musun yut diyorum ya yok sıkılıyor sonra telefon açıyorum yok o bile yedirmiyor doydum dıyor kalkıyor
13 Ekim 2024
Melekkk
(
12,268
puan)
tarafından
yorumlandı
Ekmek neden vermiyosun kiz. Bende çok oyle vermiyorum ama kahvaltida aksam falan yemiyolar. Ben eve ekmek almiyorum zaten bende yemiyorum. Ama onlarin çorbalarina dogruyorum eger sivi kivamliysa çorba. Corbayi aksam vermiyorum cunku onu yedilermi baska bisey yemiyolar. Bende her çorbaya et yada tavuk suyu kesin koyuyorum. Sarimsak koyuyorum. Karisik sebze çorbasi yapiyorum mesela butun sebzelerden aliyolar o zaman.
13 Ekim 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Beyaz ekmek yemesini istemiyorum ya siyez unu alıyorum onlardan pankek krep falan yapıtorum ama benim oğlanın ağzında tutma huyu yutmaması çok yoruyor doymuyor gibime geliyor az yiyor
13 Ekim 2024
Melekkk
(
12,268
puan)
tarafından
yorumlandı
Boyu kilosu iyiyse takma kız yasina gore. Senin oglanla benim kiz ayniydi galiba hrmrn hemen. Ne kadarlikti
13 Ekim 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
22 aylık boyu kilosu iyi ama mesela Konya da doktoru var ha diye götürebileceğim Bayburt’ta çok kasıyorum burada ki doktorlar hep yeni atanmış kişiler yeni mezunlar mesela güvenemiyorum kan aldırsak alamıyorlar bile düşün yemeyi kesiyor bazen telaş ediyorum
13 Ekim 2024
Melekkk
(
12,268
puan)
tarafından
yorumlandı
Çocuklarin donemleri oluyo idilcim. Kolay buyumuyolar malesef ya. Evet yemeyen çocuk çok zor. Ama bazilarida oluyo malesef. Kilosu falan iyi diyosun masallah. Sen dedigim gibi yap bak. Yemeklerine çorbalarina tavuk suyu et suyu ilik suyu koy bol bol. En azindan ondan alsin vitaminleri mesela. Sebze yemiyo.mesela.benimkiler bende çorba yapiyorum blender yapiyorum oylr yiyolar yani yapacak bisey yok
13 Ekim 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Ben öyle yapıyorum zaten şükür kan değerleri hep yerinde hiç bir sıkıntısı yok sağlıklı ama yemeyince işte ben tedirgin oluyorum sorun ben de :D
14 Ekim 2024
Mucizemm233
(
834
puan)
tarafından
yorumlandı
Maşallah canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Ekim 2024
Hatice Eren
(
4,405
puan)
tarafından
cevaplandı
2 yaş oğlum 4 öğün veriyorum aralar da meyve, kraker, kuruyemiş vs, veriyorum günde 1 bardak çay içer 1 bardakta ayran ya da kefir içiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Ekim 2024
DefneDefne
(
459
puan)
tarafından
cevaplandı
3 ana iki ara öğün veriyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
3
cevap
103
göst.
20 günlük bebek kaç saat aralıklarla beslenmeli!
8 Mart 2023
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Fatmaa
(
1,784
puan)
tarafından
soruldu
#bilgilendirme
tavsiye-fikir
0
oy
1
cevap
93
göst.
2 yaşındaki çocuklarınız günde kaç öğün yiyor lar birde güzel tarifler
27 Kasım 2022
Diğer
kategorisinde
Toprak_Hilal
(
2,367
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
15
cevap
410
göst.
2 yaşındaki çocuklarınız kaç öğün yemek yiyor
2 Nisan 2022
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
4
cevap
60
göst.
1,5 Yaşındaki Çocuklar İçin Hangi Diş Macunu Önerilir?
3 Aralık 2024
Diğer
kategorisinde
E. Hilal
(
83
puan)
tarafından
soruldu
406,245
soru
12,180,242