0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde (133 puan) tarafından
Kızlar oğlum 3 buçuk yaşında bu aralar çok sık öfke krizleri oluyor hiç durmadan ağlıyor hem de çok yuksek sesle boğazını yırtarak yani Allah korusun bişey olcak diye korkuyorum o derece özellikle biyere gidip eve geldiğimizde yani o ortama alisiyo ve eve gelince üzülüyo farkındayım ama başka şeyleri bahane ediyo  mesela ben ayakkabımı kendim çıkarcaktim  sebebiyle 1 saat aglayabilir birde uyku saatleri dışında uyuyup uyanırsa yine kriz oluyo pedegoga bile gitmeyi düşünüyorum artık bu durum normal mi herkes bunu yasiyo mu yani yoksa benim çocuğuma özel mi çok yiprandim kizlae nasıl davranmam gerektiğini bile bilmiyorum ne yapsam olmuyo tepkisiz kaldığım halde bile bı turlu gecmiyo deneyimli anneler desteğinize ihtiyacım var ne yapabilirim ?

3 Cevaplar

0 oy
(504 puan) tarafından
Valla normal mi degilmi bilmem ama ben artık anormalim

O nu ben acacaktim ben açamıyorum ben açtım yiyemiyorum ben yemeyecem ben yedim ama beğenmedim başka birşey istiyorum ama ben bunu yetmeyecektir ilkini geri ver 

Bu sadce atiyorum bir paket bir ürün bir yiyecek için geçerli aynı anda ağlamak için   373773737373 bbir sebep

Günde yeme içme yatma kalkma tuvalet oyun dışarı vs vs yazarsak neler neler yüzünden agladigimizi 

3 yaş atagindan başka büyük atak görmedim bu zamana kadar 
(504 puan) tarafından
Kız yanlizda bırakma çocuğu dışarı atıp o da travmaya sebep olurmu bilmemde Allah korusun başına bişey falan gelir
Aynen bende saldım baktirm durmuyor ya kendi haline bırakıyorum aglayabilirsin diyorum yada dışarı parka vs kafa dagitmaca yapiyoruz da artık da pek rahat çıkamıyorum son olaylardan sonra
(133 puan) tarafından
Yalnız birakmak bu devirde zaten çok tehlikeli sinirden bana neler yapiyo yine de öbür odaya bile gitmiyorum bekliyorum çaresizce ama ben de biyere gezmeye gitmeye korkar oldum yalnız çocukla dönüşü çok kötü oluyo
(699 puan) tarafından
Kız benim bahçe var önünde hem bahçe kapisu hem kepenk kapı var köyde yaeiyoruz i yüzden korkcak bir şey yok bende durum çeri almıyorum kapıda bekliyorum o bağırıyor bı 5 10 dk sonrasında güzelce konuşup alıyorum sakinledmesini bekleyip
(504 puan) tarafından
He şanslısın ozaman bizimkinde bahçe varda açık ne kapı var ne bişey
(699 puan) tarafından
Öyle canim
-Reklam-
0 oy
(617 puan) tarafından
Aynı durumu malesef bende yaşıyorum herşeye ağlıyor ama sürekli oyun oynuyorum ağlıyor oynamıyorum ağlıyor çok sinirli bana koltuğa oturuyorum diye kızıp iki saat aralıksız ağladı oturmayacakmisim ayakta duracakmisim bide hastayım diyorum anlamıyor daha çok ağlıyor vuruyor sinir hastasi oldum artık sabirda kalmadı kreşe vercem küçük bebegim var kışın zor olur diye veremiyorum da çok zorlanıyorum ama dayanma gücüm kalmadı 
(504 puan) tarafından
Ben kreşe verdim aynı okulda mum gibi şen şakrak guluyor eğleniyor kresden çıkar çıkmaz gene aynı evdeki mod
(82 puan) tarafından
Anka kuşu benimki oğlumda öyle surekli disarda kal yanliz kal sen agla oturma gibu sözler sarfediyor. Sonra gelip anne nen senj cok seviyorum yav diyor
(504 puan) tarafından
Benimkide öyle bir yabancıya gidelim yabancı dediğim anane babanne dayı yenge vs akraba yani anne ben seni sevmiyorum sen git ben burda kalicam diye agliyor bı bırakıp gittim lafta anca diye 15 dk kapıda bekledim güllük gülistanlık takılıyordu orda sonra eve geliyoruz anne seni çok seviyorum çok degisigime gidiyor bazen kendimi sorguluyorum ben naptim kötü bir annemiyim diye
(617 puan) tarafından
Bide herşeye ağlıyor bütün gün ağlayıp bana vuruyor artık dayanamıyorum kızıyorum anlamıyor güzellikten anlamıyor ödül ceza hiç bir şeyden anlamıyor bırakıyorum artık iyice ağla diyorum pes ettim
(133 puan) tarafından
Kötü bı anne değiliz bence kötü anne olsaydık bu kadar çözüm üretmeye calismazdik birakirdik kendi haline iki tane patlatıp çocuk da böyle olmazdı pasif olurdu diye düşünüyorum bu kadar yazilanlara baktım herkesin çocuğu bu şekilde demekki normal olan bu çocuk kendini ispatlamaya calisiyo kişilik gelistiriyo gibi geldi ben sadece benim çocuğum böyle sandım psikolojik sıkıntısı var diye çok üzüldüm ya da yanlış mı yapıyorum dedim
0 oy
(741 puan) tarafından
Vallahi benim çocuğum da öyleydi Hatta bir yere giderken babasına tokat bile atıyordu o derece sinirlerini tutamıyordu hakim olamıyordu güzellikle anlatıyorduk olmuyordu bağırıyordu ağlıyordu o kadar çok ağlıyordu ki bir şey demeye korkuyorduk artık ta ki kardeş Olana Kadar Bir de kafana takma Bugünler gerçekten geçici benim çocuğumdan daha çok ağlayan bir çocuk yoktur kesinlikle eminim ama kardeş olduktan sonra düzeliyorlar az biraz daha büyüdüğünde Düzelir inşallah
(133 puan) tarafından
Hadi ya kardeş yapmaya korkuyoruz biz aynı olcak diye bebekliginden beri zor bı çocuktu gece uyanmalari 1 buçuk sene sürdü ve belki 15 kere kalkardı her uykudan uyandığında sinir krizleri olurdu ya da çok aglardi git gide artıyor sanki hiç azalmiyo yani diyorum kardeşi olsa bu sefer onu kıskanıp daha mı çok saldırgan olur o yüzden korkuyoruz eşim de ben de

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 48 göst.
0 oy
14 cevap 511 göst.
11 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Kezban94 (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,713 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 214 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,032 puan) tarafından soruldu