Salı günü sezeryan doğum yaptım bebeğim küveze girdi 34 haftalık eşim çalışıyordu başka bir şehirde işte hastaneye geldiğinde baya yorgunluk vardı ailemiz olduğu için konuşamadık sonra kaynanm vardı ona dedim sen git eşim burda kalsın devlet normalde izin vermiyor eşimde eve geldi ben ilk başta yanımda kalmasını istesem de kalmadı diğer gün geldiğinde benimle hiçbir şekilde ilgilenmedi ve bu çok zoruma gitti yani sonusta bir ameliyat geçirmiş im ve bebeğim yanımda değil ben biraz ilgi şefkat bekledim ama yoktu hicbirsekilde çok soğuktu ben ne kadar kirilsamda beli etmedim 7 gün oldu neredeyse bana karşı bir soğukluk ilgisizlik var ve ben buna tahammül edemiyorum bir yandan bebeğimin yokluğu bir yandan birazda olsa ilgiye ihtiyacım vardı ama yok yanımda yatıyor gecen söyledim bana karşı böylesin diye saçmalıyorsun dedi optugunde bile içtenlikle opmuyor ben öyle söyledim diye artık mecbur hisedermis gibi bunun için ne yapmalıyım ben o öyle yapınca konuşmak bile istemiyorum sizce ilgiyi benmi gostermem gerekiyor yoksa başka biseymi bu anlamıyorum biri bişey söylesin gerçekten üzülmekten kafayı yiyorum bana verebileceğiniz tavsiyeler varsa dinlerim
Kimse yadırgamak için yazmasın lütfen