0 oy
144 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (144 puan) tarafından
Siz nasıl yaptınız? Parti gibi yapılıyor genelde ama ben kuran da okutmayı düşünüyorum mevlüt tarzı nasıl olur 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Beni yanlış anlamayın ama mevlid Kuran'da geçmez o yüzden neden boşuna masraf yapıyorsunuz ki, onun yerine fakire yardım etmeniz en hayırlısı olacaktır bence 
(144 puan) tarafından
Evet o da mantıklı ama diş yediği yapınca eş dost çağırılıyor kutlama parti tarzında yapacağıma kuran okutmayı düşündüm yani zaten kuran okunmasa da yemek tatlı olacak maksadım evde kuran okunmuş olsun. Evet mevlit yok biliyorum onu
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlk çocuğumda hem doğum gününü hem dış buğdayini hemde 

Mevlüt unu bir aradan çıkarttım 

Çokta güzel oldu ikincine öyle yapmayacağım kızım ve  oğlum adınaibyiyac sahibinr yardım etmek istiyorum yada camilere tesbih falan almak 
(144 puan) tarafından
Aslında Kasım da bizimkinin de doğum günü bende mi öyle yapsam
tarafından
Sen bilirsin canım
0 oy
tarafından
buğday kaynatılır. gelenlere ikram edilir. bebeğin önüne meleklerle ilgili nesneler konur. atıyorum, makas, hesap makinesi, kitap, tornavida salladım tamamen. bunlar konur benek hangisini seçerse işte o nesneyle alakalı meslek sahibi olur gibibir oyun. onun dışında işter kuran okut ister başka bir şey yap tamamen sana kalmış. şart mı değil ben yapmadım. değişiklik olsun diye yapılabilir tabi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 273 göst.
0 oy
4 cevap 276 göst.
27 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 238 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mybaby01. (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 148 göst.
27 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu