0 oy
52 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (411 puan) tarafından
Burası konu dışı soru sohbet ama lütfen tecrübeli hanımlar anneler bı yardımcı olur musunuz bebeğim 5 aylık ilk 3 ay kolik gaz di geçer dedim 5 ay olduk hala çocuk iyice kötüye gidiyo aglamalar hiç durmuyo Dr a gosterdim alerji testi yapicak cuma günü . Ben diyet yapıyorum süt ürünleri yemiyorum ama çocuğum kucağımda dahi huzursuz ve agliyo her an her dk . Ben sinirden kendime vuruyorum agliyorum tuvalete gidemiyorum eşim yurtdışında ailemle kalıyorum destek olan yok . Ben ne yapacağım şaşırdım. Çocuk neden huzursuz olur gaz dışında karnı da tok . Ben beceremiyor muyum acaba anneliği iyi anne olamadım mi çocuğuma :( ne yaparsam yapayım çocuk hep ağlamaklı tokat atıyorum kendime tutamıyorum sabrım tükeniyor 

5 Cevaplar

0 oy
(197 puan) tarafından
Bazı bebekler öyledir teyzemın oğlu da öyle kuzenımın kızı da kadın mutfağa gidemıyor. Uyurken bile inliyor ağlıyor mamasonı kontrol et canım.. Benım oğlan asırı gazlıydı her gece acıldeydık mahalle sesimizi duyardı ağlamasından... 

Gece araba gezmesi ıyı geliyor. 

Ve kolık gazla çocuklar 6 aya kadar aglaması sürüyor.. 
-Reklam-
0 oy
(588 puan) tarafından
Canm öncelikle sen iyi bir annesin ,sakin kalmaya çalış ve bunun geçici bir dönem olduğunu unutma, çocuğunun senden başka kimsesi yok sana muhtaç ,tabiki sabrın tükendiği zamanlar oluyor ama kendini bu kadar yıpratma ,bu bebeğinide yansır.belki şuan dersin ordan konuşması kolay ama o icinde bulunduğun durum,ortam  psikolojik olarak insanı tükenmişlige itiyor 
0 oy
(471 puan) tarafından

Altıncı aydan sonra rahatlıyor insan. Bende sizin gibiydim tek büyüttüm yardım eden olmadı. Doktorlarda birşey yok diyince. Nazar duası okudum. Ayet'el kürsi felak nas sonra duruldu oğlum. Gaz sorunu yaşamadım hiç o konuda birşey diyemem. Yanlış yönlendirmek istemem. 6 aydan sonra rahat ettim ben 

0 oy
(2,139 puan) tarafından
Canm once bi sakin ol.cunku  bebegin senin sitresindende etkileniyor olabilir.bazi bebekler vardir canm hicbir sorunu olmasa bile surekli aglar.benm kizim hep aglardi doktrlara gotururdm hicbirsey cikmazdi ama hep agliyordu ve bu ana  okuluna gidene kadr da devam etti 1.sinifa baslatinca bitti.tqni bqzi bebekler kendimignden memnuniyetsz olabiliyor.cok zor evet ama bugunlerde gecicek canm sen sakin ol.ailemin yanindayim demissn neden ailen birazda olsa yardim etmiyor destek cikmiyor sana
0 oy
(46 puan) tarafından

Mama veriyosan mama markanı degiş canım belki ondandir 

Her anne bebegine yetiyordur sonucta swn dogurdun swnin canindan bir parca 
Benim cocugumada hastalikli olabilir dediler bende simdiden yetebilirmiyim die dusunuyorum ama sonucta benim cocugum 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 332 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde erdem.hilal (184 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
0 oy
1 cevap 60 göst.

402,429 soru

12,047,797 cevap

36,284 kullanıcı

...