0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (3,355 puan) tarafından
Arkadaşlar bizim mahallede belediyenin koyduğu bir çöp yok herkes Varol alıp zincirle camın kenarına bağlıyor bağlamamizin sebebi çalıyorlar çöp kutusunu bu çöp kutusu 5 yıldır aynı bu zmana kadar bir arıza olmadı yeni bir çöpçü gelmiş bu saatte kapıyı çalmış dışardan bağırıyor ya bu zinciri değiştirin yada ben bu zinciri kesecem diyorum ki 5 yıldır o zincir aynı bir sıkıntı olmadı yeni mi sıkıntı oluyor diyor ben anlamam ben bu zinciri keserim ama nasıl bağırıyor sokak ortasında sabahtandir zile basıyor çocukların hepsini uyandırdı ya sabah sabah sinir oldum 

4 Cevaplar

+1 oy
(935 puan) tarafından
Şikayette bulunan  siz bence öyle bı hakkı yok bagrmaya 
(3,355 puan) tarafından
Dedim kız dedim etmezsen hatrım kalır dedi aradım şikayet ettim bu seferde sizin zinciriniz kısa olabilir diyor adam dedim 5 yıldır kısa değildi bir bu adam gelince böyle yapıyor ki zincirim kısa olsada bu şekilde bagiramaz
(935 puan) tarafından
Yani ayıp yaptıkları ve  konteynir getrsnler kokuyor diye koyulmamzlik yapılmaz ya sizede yazık
(3,355 puan) tarafından
Getirmiyorlar ki canım herkesin çöp kutusu çöp varili ayrı herkes caminin önüne varili zincirliyor
(935 puan) tarafından
Çok sacmaa ve zor ya koku felan olur suç belediyede
(3,355 puan) tarafından
Neymiş belediyenin ki kokiyormus millet şikayet ediyormuş
-Reklam-
0 oy
(2,137 puan) tarafından
Sende ona bagir ve sikart et. Bir daha bagirsin bakalim, terbiyesiz. Biraz sert çıkışın 
(3,355 puan) tarafından
Kız ikidir kapının önünde bağırıyor saat sekiz bucuktan beri bütün mahalleyi uyandırdı neymiş zinciri kesecekmis söyledim seni şikayet edecem diye etmezsen aklım kalır dedi
(2,137 puan) tarafından
Birdaha bana bu sekilde konus hele, bak hesabini polise veriyormusum de
(3,355 puan) tarafından
Valla bilmiyorum canım eşimde şikayet etti bakalım ne olacak
0 oy
(1,534 puan) tarafından
Nerede oluyor bu olay? Görevlinin bağırmasındansa çöp konteynırının olmaması garip geldi.
(3,355 puan) tarafından
Bursa canım çöp konteyneri koymuyorlar neymiş kokiyormus böyle daha çok kokuyor ama anlamıyorlar artık belediye getirmiyor çöp konteyneri bizde parayla zincir ve varil aldık bu yaklaşım 5 yıldır böyle gidiyor zincirde beş yıldır bir arıza yok bu yeni gelen çöpçü iki gunudr saat 8 buçukta zile basıp dışarda bagiroyor ya bu zinciri uzatın yada kesecem ben sizle ugrasmak zorunda değilim diyor e bu zincir yeni böyle değil ki 5 yıldır böyle
0 oy
(11,254 puan) tarafından
belediyeyi arayıp şikayet et
(3,355 puan) tarafından
Şikayet ettim canım diyorlarki sizin zinciriniz kısadır bende dedim ki zincirim kısasa aolsa o saatte bagiramaz zilime basamaz söyleyiş üslubu yanlis ki zincir kısa olsa 5 yıldır başka Şi çoktan söylerdi bir bu adam böyle yapıyor

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 287 göst.
25 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Bsrdrk (1,556 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 269 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde kubra1992 (3,550 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 153 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Birbebekmeselesi (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 44 göst.