+1 oy
483 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (419 puan) tarafından

Ben önceden çok yapardım 5 senedir çok nadir yapıyorum artık yapmayı bile unuttum fondötenden önce birşey sürüyor musunuz yüzünüze ? Makyaj yaparken hangi malzemeleri kullanıyorsunuz ? 

📊 Tek Seçim
51.7% (31 oy)
48.3% (29 oy)

27 Cevaplar

+2 oy
(178 puan) tarafından

Geçenlerde bı sürme çekeyim dedim kalemi elime bir aldım ki kurumuş kalem sen düşün artık gerisini fosilleşmiş sürme 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

-Reklam-
+2 oy
(665 puan) tarafından

Genç bjr kadının süsü makyaj tabi ki 

+2 oy
(550 puan) tarafından

Evde bile yaparım bime giderken çöp atarken 🥺🤣🤣🤣 kaynanama giderken özellikle eltilerle buluşurken🤣🤣🤣

+2 oy
(15,365 puan) tarafından

Sevmem yapmam 

Vazgeçilmezim gece nemlendirici 

Gündüz yaz kış güneş kremi 

+1 oy
(733 puan) tarafından

Evet yaparım ama hergun değil somucta evdeyim ve cildimi durduk yere mahvedemem evde maske  ve güneş kremlerimi sürerim dışarıya da çıkarken hafif bi göz kalemi rimel ve hafiften parlatıcı surerim ama eşimle gezmeye gideceksem ozaman makyajın dibine vururum fondöten altına genelde Güneş kremi sürerim 

+1 oy
(37 puan) tarafından

Fondöten kullanmıyorum ama makyajımı yaparım çarşı'da pazarda yaparım mutlaka 

Far rimel göz kalami ruj ve dudak kalemi kullanıyorum 

+1 oy
(1,423 puan) tarafından

Bende güneşe çıktığımda cillenme oluyo mecburluktan dışarıya cikacagimda fondöten sürüyorum ama öyle çok yoğun makyaj değil öyle boya badana yapanlar gibi değil  benim ki güneşten korunma desek yeridir serçe parmak tırnağının üstü kadar anca fondateni yediriyorum dışarıda bide benim yüzüm makyajı emiyor akşama kadar yüzümde hiç bişey kalmiyo bide dudak kalemi var ruj sevmiyorum benimki çok hafif oluyo bide sürme çekerim fondaten ruh gibi göstermesin diye sadece bu 3 u eskiden yapardım üniversite de baya makyaj malzemem vardı hepsini kardeşime verdim kendim.azalttim iyice evlenince  yüzümü mahvetmek istemedim  Eğer cillenme olmasa hiç makuajnyapmayacam eşimde makyajı sevmez zaten ama el mahkum nefret ediyorum cillerden

(1,435 puan) tarafından

Çillenme için fondöten yerine güneş kremi kullanmalısınız . Fondötenin bir koruyuculuğu yok ki . 

(1,423 puan) tarafından

Fondatenin altına Güneş kremi sürüyorum zaten üstüne Çiller kapansın diye fondöten sürüyorum Güneş kremi surdugumde cillerim belli oluyo rahatsız ediyo

+1 oy
(511 puan) tarafından

Kocam bey cezaevine gırdogınden beri hıc yapmadım o gelınce tekrar nasıl baslıcam nasıl alısıcam blmıyom

+1 oy
(1,007 puan) tarafından

Bende yılda bir belki düğün olursa yaparım bı rimel kaş kalemi dudak nemlendirici bitti belkiii fondöten en son düğüne ne zaman gittim hatırlamıyorum😂

+1 oy
(6,374 puan) tarafından

Dışarı çıkarken birazda olsa severim ruj kalem far bunları seviyorum  ama cocuklu olunca bazen unutuyorum..

+1 oy
(4,109 puan) tarafından

Hamilelik öncesi gezmeye giderken vs düğüne giderken özen gösterir yapardım iş yerinde ise ruh halime göre yapardım ama çocuktan sonra yapmıyorum hem içimden gelmıyor hem ortamım oluşmadı  sadece 1 ay önce arkadaşımın ev ziyaretine giderken yaptıydım  fondotön rimel allık göz bazı dudak kalemi vs sırayla hepsini sürerim yapınca

+1 oy
(11,316 puan) tarafından

Yapmıyorum makyaj malzememde yok 

tarafından

Bende sadece günes kremim var 🫣

+1 oy
(12,436 puan) tarafından

Özel günlerde düğünlerde falan yaparım. Bazende öyle kendimi iyi hissetmek için yüzüm solgun görünüyorsa biraz rimel gloss falan sürerim Ben fondöten kullmiyorum bb Krem kullanıyorum uzun zamandır. Ama öyle abarti abartı makyaj değil de daha soft makyaj seviyorum ben

+1 oy
(1,644 puan) tarafından

Normalde çok severdim makyaj yapmayı 3 aydır yapmıyorum uykusuzluktan gözlerim ağrıyor fondateni asla cildime temas ettirmem zaten ruj eyeliner rimel nemlendirici sürerim sadece

+1 oy
(1,889 puan) tarafından

Kaş farı rimel ruj :)

+1 oy
(2,384 puan) tarafından

Hayatımda makyaj yapmadım vallahi doğallığı severim 🤗

+1 oy
(95 puan) tarafından

Eşim eve gelmeden mutlaka ruj kapatıcı bir göz makyajı yaparım. Dışarı cikarden de daha fazlasini yaparım. Sonuçta sadece dışarı cikiyorum diye kocamin evde bebi güzel bakımlı gormemesini istemem . O gelneden de dışarı çıkar gibi giyinirim. Hastalık ve regli hafatsi dışında 

+1 oy
(6,567 puan) tarafından

Gerekmedikce yapmiyorum. Eger bi yere gideceksem sadece eyeliner rimel allik bi de hafif ruj surerim. Fondoten kullanmiyorum gunlukte. Bir de dugunlerde iste. Cildimi yormayi sevmiyorum. Daha cok bakim yapmayi tercih ediyorum.

+1 oy
tarafından

Dudaklarımı çerçeve yapıp Ruj sürüyorum 

Kaşlarımı sabitliuorum 

Rimel sürüyorum bu kadar 

(1,491 puan) tarafından

Bu ben dudaklarıma ruj sürmesem de o çerceve çekilecek 

+1 oy
(1,491 puan) tarafından

Yapıyorum makyaj farklı bir enerji vermiyor mu ya özgüven falan 🥰

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 414 göst.
20 Aralık 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
63 cevap 2,471 göst.
14 Aralık 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Bsrdrk (1,555 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,061 göst.
14 Ocak 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 249 göst.
3 Şubat 2025 Diğer kategorisinde curious (1,185 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,675 soru

24,449,030 cevap

353,858 kullanıcı

...