0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (591 puan) tarafından
Yani size saçma gelebilir belki ilerde bu postu okuduğumda bana da saçma gelecek ama duyunca aşırı sinir oldum. 

Ablam kız kardeşimle telefonda konuşuyordu. Bi tane danamız vardı sarı doğmuş sonradan esmerleşmiş. Kapkara olmuş. Kardeşim de nasıl olmuş vs falan dedi dalga geçtik güneşte mi bıraktınız diye. Sonra ablam  dedi ki aynı enişteme benzemiş.

Eşim de doğduğunda sarıymış sonradan sonradan nolduysa şu an bayağı esmer. Gelmiş onu kastederek aynı eniştem ona benzemiş vs dedi. Benim duyduğumu bilmiyordu. Kardeşim de tövbe o nasıl laf adamı danaya mı benzetiyorsun faln dedi ablam geçiştirdi lafı. Ay sinir oldum ya. Böyle patavatsız insanlara sinir oluyorum buraya anlatmak istedim bilmiyorum ben mi garip buldum. 

7 Cevaplar

+1 oy
(769 puan) tarafından
Saygısız işte kendıne yapılsa bır yerlerını yırtar nasıl olur diye empati yoksunu ben olsam agzının payini verirdim
-Reklam-
+1 oy
(6,001 puan) tarafından
Keşke sende duyduğunda aynı senin kocana benziyor diyeydin bazı insanların ağzının ayarı yok ya da kendince şaka yapacam diye kendini bir şey saniyorlar
(591 puan) tarafından
Kocası yok o yüzden öyle zaten. Herkese laf eder eleştirir
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Bend e hoş bulmazdım ama normalde böyle şakalar yapılıyorsa aranızda takılma geç.
(591 puan) tarafından
Genelde şakalaşırız ama benim orda olduğumu bilmiyordu kardeşimle özel konuşuyorum zannetti. Bi de yaptığımız şakalar böyle olmuyır genelde
0 oy
(3,398 puan) tarafından

Aşırı terbiyesiz ce davranış sevmeye bilir ama saygı duymak zorunda bunun suçu senin net bir şekilde birşey demezsen böyle devam eder 

(591 puan) tarafından
Aynen öyle ama o da o saygıdan eser yok. Anlam veremiyorum kendisine
0 oy
(726 puan) tarafından
İnsanları hoşlanmicak şeylere benzetilmesinden hiç hoşlanmam çok kırıcı bi davranış 
(591 puan) tarafından
Evet bence de Bi de orda ben değil eşim de olabilirdi ne kadar kırıcı
0 oy
(5,896 puan) tarafından

Ben olsam kizardim herhalde . 

Sonuçta hepimizi Allah yaratmış 

(591 puan) tarafından
İnsanlara onu anlatmak çok zor. 2 hafta önce doğum yaptım oğlumun burnu biraz şiş duruyor. Eşimin burnu büyük biraz, gören ayy bu aynı babası keşke benzemeseydi falan. Ne alaka Allah yaratmış ne güzel
(5,896 puan) tarafından
Ağızlarının payını ver
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Dengesiz mi niye böyle diyor sizde neden haddini bildirip susturmadiniz telefonu alıp terbiyesizlil yapma diyebilirdiniz 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 426 göst.
27 Eylül 2024 Aile kategorisinde Beratcinar (2,987 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 304 göst.
18 Temmuz 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 307 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,396 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,677 göst.