0 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Kızlar paraya ihtiyacımız var ama iki çocuğum var evden iş yapan varmı bana bir yol gösterin

4 Cevaplar

0 oy
(1,025 puan) tarafından
Ben bir çok deneme yaptım da beceremedim daha küçüklerdi ama simdi denesem belki olur ama burda sapka söküm dikim işi var en basit o şuan harici oyuncak paketleme işi falan da var veya el işi yapıp satabilirsin lif satıp çok güzel para kazanan tanıdığım var 
(14 puan) tarafından
Google'dan bulunur mu dolandıcı olmaz demi
(1,025 puan) tarafından
Kuzum biz şapka söküm işi olarak değilde başka şekilde baktık 1 sn bakıp sana örneğini atayım
(14 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
tarafından
Ben lif yapmayı biliyorum ama kim alicakki nasıl saticam onu bilmiyorum
(11 puan) tarafından
Eda3434 ciyizci dükkanları alıyor genelde siz gidin bi sorun
-Reklam-
0 oy
(1,025 puan) tarafından

Kuzum biz bu sekilde arama yaparak bulmustuk zaten boyle yerler eve getiriyor isi bide arastirma yaparak alirsiniz isi insallah bulursunuz tekstil yerlerini corap imalat yerlerini arayarak da evde is aradiginizi soylersiniz varsa yardimci olurlar biz boyle 2 3 kez eve is almıştık evde kina malzemesi paketleme falan da bulmustuk kina malzemesi satan yerleri arayarak

image

(14 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım deneyim bi
(2,077 puan) tarafından
Hangi fabrikaların iş verdiğini nereden bilecez ki şimdi hepsini ara ara denemek lazım tabi
(1,025 puan) tarafından
Yani Bilemezsin canım da ben hepsini tek tek tek aramıştım:)
0 oy
tarafından
Bende aynı durumdayim surda bekleyeyim
0 oy
(319 puan) tarafından
benimde 2cocugum var bide hamileyim elime harçlık olsun diye bize yakın tekstil var orda tulum kurdaleleri falan varmış tersken düzüne çeviriyorum tanesi 50 kuruş 2000bin tane yaptım kolay iş 1000 TL cepte ben böyle böyle evden iş yapıyorum anca canım şükür cocuklarimda yormuyor işte zahmetli değil abi çıkınca getiriyo bitince geliyo aliyo böyle diğer tlfondan fln ev işi hep yalan 
(1,025 puan) tarafından
Hangi sehirdesin kuzum
(319 puan) tarafından
izmirdeyim kuzu

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 277 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Serapse (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 286 göst.
+1 oy
9 cevap 422 göst.