0 oy
227 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (768 puan) tarafından
Kızlar bebegim 40gunluk sütüm neredeyse hiç gelmiyor. Bebegim süt gelmedigi icin emmiyor, emmedigi için süt gelmiyor. Herşeyi denedim hurma, kuru dut, rezene, sut arttirici icecekler, damla, sicak kompleks, sagma herşeyi deniyorum ama maalesef bir türlü olmuyor. Var mı başka bir yolu önerisi olan vazgecmek istemiyorum

15 Cevaplar

+2 oy
(4,687 puan) tarafından
Alkolsüz malt içecekleri var denediniz mi?
(768 puan) tarafından
Denedim evet ama bi etkisi olmadi maalesef
(4,687 puan) tarafından
Allah Allah bir emzirme danışmanı ile mi görüşseniz acaba bilemedim ki
-Reklam-
+2 oy
(4,185 puan) tarafından
Şuan bebiş ne içiyor. Bestlak damla denediniz mi?
(768 puan) tarafından
Evet suan damlaya devam ediyorum. Suan mama takviyesi yapıyoruz sarilik oldu acliktan mama ile besleniyor ama anne sutunden vazgecmek istemiyorum
+2 oy
(48 puan) tarafından
Benimde bugun tam 40 gunluk oldu benimde yoktu ilk 1 ay ama benim bebisime down sendromlu olabilir dediler cok kafaya taktim 

Ayriyettende cocuk emdikce sut geliyo gunde 5 litre su iciyorum suan onceye gire baya iyi 
(768 puan) tarafından
İste cocuk emse keske ama sut gelmedigi icin memede kizarana kadar agliyor emmiyor
(48 puan) tarafından
Sağmayı dene ama doktorum sağmakla sut kanalarri iyi acilmiyo bebegin tam emmesi lazim dedi ben bile hala 5 saatte bir mama veriyorum
(768 puan) tarafından
Evet sagiyorum ama bi artis olmuyor emmesi lazım diyorlar hep emmeyincede süt iyice gidiyor
+2 oy
(949 puan) tarafından
Süt olsun diye kuru dutu tereyağıyla kavurup veririler bizde yeni doğum yapmış kadınlara ben yedim sütüm 2 çocuğa yetecek kadar oldu bı dene istersen
+2 oy
(4,431 puan) tarafından

ANASON candır <3 foşur foşur olmustum ben. Maşallah diyeyim de :) saka bi yana iki uc aylıkken iciyodum ben de. Onun kadar iyi gelen kendini farkettiren olmadi. Aksamlari bi tatli kasigi anasonu demle. Vaktin varsa otur sicak ic vaktin yoksa sogusun lıkır lıkır iç 

+2 oy
(758 puan) tarafından
Dukan birasi
+2 oy
(238 puan) tarafından
Bestlak damlar günde 3 kez 20damla önermişti eczacı öyle kullan bi dene istersen bol su iç bide makınayla sagım yap 
+2 oy
(1,494 puan) tarafından
Bana tahin pekmez karışımı çok etkili oluyor sende dene istersen işe yarar belki
+2 oy
(2,203 puan) tarafından
Bana en etkilisi kuru soğan olmuştu ne kadar acıysa o kadar sütümü artırdı ekmeğin arasına koyup koyup yerdim günde büyük bir tane bitirirdim
+2 oy
(3,656 puan) tarafından
Dinlenmek iti uyumak 

Bol bol su

Yeşillik özellikle marul ve yeşil soğan 

Bulgur pilavı ayran

Rezene ve papatya çayı 
+1 oy
tarafından

Herseyi denediysen niye gelmiyor ki . Doktora gittinmi göğüslerin mi tıkalı acaba 

(768 puan) tarafından
Gogus uclarim mantar oldu o ara tikanmis sut kanallari sicak kompleks yaparak iyilesti ama sütte artış yok maalesef
tarafından
Şaşırdım. İlk bnmde gelmedi  
Bestlak damla kullandım. Sonra dolu dolu geldi .çorba ve su içmeye devam ettim
(768 puan) tarafından
Şuan bende o damladan kullaniyorum ama maalesef hicbir ilerleme yok
tarafından
Formül mama kullanırım ben olsam . Önemli olan bebegin gelişimi
+1 oy
tarafından
Kendin sagip bosalt canim sut kanallarin acilsin
(768 puan) tarafından
Sagiyorum ama iyice azaldı herkes emzir diyor ama sut gelmedigi icin bebeğim emmiyor
+1 oy
tarafından

Ince bulgur corbası icin bol bol düğürcuk diyoruz biz 

Dereotu yiyin bol bol 
Su tuketin bunlari yedikce ictikce gelir sutunuz geldikcede bebginiz emmeye alısır yas incirin de faydasini gördüm ben 
(768 puan) tarafından
Bu corbayida denicem tesekkur ederim insallah bende faydasını görürüm
tarafından
Cok etkili oluyor ama bebrginiz emmezse sağin yoksa peynirliyor goğsünüz
+1 oy
(2,858 puan) tarafından
https://bebek.annelertoplandik.com/449924/goguslerden-sut-fiskiriyor-sut-tarifi-gaz-yok-sanci-yok?show=449924#q449924    Buna bi bak istersen yorumlarida kullananlarin zamaninda bende yaptim cok faydasi oldu
0 oy
(698 puan) tarafından
Çig soğan çok faydali diye duydum.  Tabi sütün tadi değişir ama yinede her salataya katsan olur.   

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 474 göst.
19 Mart 2021 Diğer kategorisinde SweetDreams00 (1,009 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 129 göst.
16 Şubat 2022 Diğer kategorisinde soruicin (1,691 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 623 göst.
9 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 272 göst.
3 Mart 2021 Diğer kategorisinde Mucizem (406 puan) tarafından soruldu

411,467 soru

12,386,233 cevap

43,536 kullanıcı

Kategoriler

...