0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
Canım çok sıkılıyor moralim bozuk :(

5 Cevaplar

0 oy
(6,680 puan) tarafından

Yenisin galiba hosgeldin. 

Hayırdır neoldu

(7 puan) tarafından
7 aylık bebeğim var ve 2.ye Hamile olduğumu öğrendim eşim bebeği istiyor ben kendimde o gücü bulamıyorum 2 bebeğe bakamam hem maddi hem manevi çok zorlaniriz vücudum bünyem henüz buna hazır değil o yüzden bebeği istemiyorum eşimle tartıştık benim onayim olmadan aldırmazsın izin vermiyorum diyor beni anlamıyor
tarafından
Kız sen hamile misin yine
(6,680 puan) tarafından
Bnmde 7 aylik bebeğim var . Seni anlıyorum ama cana nasıl kıyılır. Adet oluyormuydun nasıl hamile kaldın. Ben hiç olmadım dogumdan beri
(7 puan) tarafından
Yargılanmak da istemiyorum başkaları Bebek bekliyor senelerce istiyor tedavi oluyor özlem duyuyor ben bencillik mi yapıyorum acaba diyorum ama kendime göre haklı nedenlerim var kendimi çok yorgun hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum
(7 puan) tarafından
Daha önceden konuşmuş muyduk yaseminDefne? Ve işte insanların yine mi hamilesin laflarını duymak istemiyorum bu tepkileri bu şekilde kurulan cümleleri istemiyorum
(6,680 puan) tarafından
Senin durumunda çok insan var suanda.
(1,590 puan) tarafından
Üzülme sıkma canını Rabbim verdiyse vardır bir bildiği dağına göre kar verir kıyma o minicik cana annesi evet zorlukları olacak illa ama bir kolaylığını verecektir rabbim emin ol buna
(7 puan) tarafından
Oluyordum düzenliydi de gününde oluyordum korunuyorduk ama olmuş işte bi şekilde bu ay lekelenme oldu sadece test ysptim pozitif çıktı kan tahlili verdim yüksek geldi degerlerim ultrasonda gözükmedi geçen hafta bugün gittim doktor yokmuş yarın yeniden gidicem boş gebelik mi normal mi öğrenmem lazım ve sezaryen yapmıştım doğumumu
(6,680 puan) tarafından
Hayırlısı olsun.
(6,680 puan) tarafından
Ben hiç olmadım regl henüz.  Doktorada gitmedim. Emziriyorum çünkü
(7 puan) tarafından
Himm 1 sene olmayan da oluyormuş regl normal sanırım çabucak düzene girmiyormus
(6,680 puan) tarafından
Evet süt koruyormus. Zaten bebeğim akşamları sürekli uyanıyor.  Başbasa kalamıyoruz
(7 puan) tarafından
Süt koruyor konusuna inanma çünkü korumuyor bilimsel bi mantığı yok bunun sen korunmana bak yoksa benim gibi sürprizle karşılaşabilirsin
(4,519 puan) tarafından
Canım konusan bagimsiz ama dogumdan hemen sonra adet olmustunmu ilk ayda..bende öyle oldu..ve doktorum çok sıkı korunmalisiniz gebelik ihtimali dogumdan hemen sonra adet oldugum icin 100de 99 dedi
(6,680 puan) tarafından
2 gebeligimdede 7 8 ayda zor hamile kaldım.  
Bazı kadınların  yunurtaliklari çok çalışıyormus
(4,519 puan) tarafından
O bahtsız kadinlardan 1i de ben korunmayla da cok kolaymış gebelik ihtimalim
2cide korunmayla olsa her halde deliririm
(6,680 puan) tarafından
Yasın daha genç emine . Dikkat et ;)))
(4,519 puan) tarafından
Ediyorum canim elimden geldigi kadar sjsjsj
(7 puan) tarafından
Ya şöyle diyim 2 sene oldu ben evleneli balayında Hamile kaldım 9haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum 7ay sonra bu bebeğime Hamile kaldım martta doğurdum şimdi yeniden hamileyim
(4,519 puan) tarafından
Üzülme canım birlikte büyütürsün rabbim verir o bebegin rizkini elbette.boylesi hayirlisiymis
(6,680 puan) tarafından
Bende martta sezeryan oldum. Allah dağına göre kar verir . İnşallah hayırlısı olur senin adına.  Aldırırsan bir ömür boyu vicdan azabı çekersin.  Ailen destek olamazmi
(1,590 puan) tarafından
Hangi korunma yöntemiyle kaldın canım spiral falan mı vardı acaba
(1,590 puan) tarafından
Kızlar bende martta sezaryen oldum kırkım çıktıgı gibi adet oldum
(4,519 puan) tarafından
2prens annesi...bende 40im ciktigi gibi adet oldum ..senden sormak istedigim sonra her ay duzenli adet olsunmu canim
(6,680 puan) tarafından
Ben hala olmadim bekliyorum.
(7 puan) tarafından
Kendi annem şehir dışında o biliyor ne kadar uğraştığımı eşimin yardımcı olmadığını bana dicek ki neden bu kadar çabuk karışmaması lazım ama belki kızacak bana daha çok üzülücem belki destek olucak bilemiyorum ki kimseye söylemeye cesaretim yok herkes yine mi hamilesin daha çocuğun çok küçük aa ne acelen vardı diyecek :( sütüm olmadı çok çabaladım ama olmadı mama yiyor şuan her gören emzirmiyormusun aaa mama mi yiyor emzirsene falan diyerek ağzını büzüyor bunu diyenler yeni hamileligimi duyunca ne kadar konuşacak ben çok takip üzülüyorum böyle lafları hemen ağlayan bi yapım var normalde de hele şimdi hormonlardan abartısız günde 10kere ağlıyorum eşim karnıma öpücük atıyor uzaktan bebeği istediği için ona bile başlıyorum aglamaya
(7 puan) tarafından
Ailem şehir dışında yaşlılar var dedemler falan sürekli hastane işleri gelemezler yardima tek yaşıyoruz
(1,590 puan) tarafından
Evet canım her ay düzenli oluyorum geçen ay ayın başında oldum bitti ayın ortasında bidaha kanamam olunca korktum doktora gittim vajinal muayene yaptı ve adet oluyosun dedi şaşırdım ama ben ay başı oldum zaten düzenli adetim dedim oda dediki yeni doğum yapmış bir kadın 1 yıl Lohusa sayılır hormonlar tam anlamıyla eski düzene girmediği için arada böyle ay içinde iki defa adet döngüsü olabilir dedi korkulcak bir durum değil dedi ama öncendende şimdide düzenliydi hep adetlerim bu ay yine gününde oldum mesela
(7 puan) tarafından
2prensannesi eşim korunuyordu ben değil eğer bana sorduysan
(1,590 puan) tarafından
Meralcim canım evlat senin eş senin boşver milleti lafını ver sustur ne takıyosun
(6,680 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun.  Kim ne derse desin takılma.  Pespese çocuk yapın birlikte büyürler diyorlar elalem.
(7 puan) tarafından
Kaynanam devamlı pespese yap diyordu bi seyi 40 kere söylediler oldu yani ben suanki Bebeğimi geçen sene doğum günümde söyledim herkese sürprizi ben yaptım esim dogumdan sonra belki 40i geçmiştir devamlı bu sene de benim doğum günümde supriz yap hamileyim diye dedi dedi dedi bu ayın 24ü doğum günü var ve ben adet olamadigimi söyleyince direk bunu dedi gene bana doğum günü sürprizi yeni bebetoo holey falan
(6,680 puan) tarafından
Doktora git gel bakalım.  Sonrasını düşünürsünüz
-Reklam-
0 oy
(1,863 puan) tarafından
Benm de öyle nedensiz yere canım sıkkın 
0 oy
(5,704 puan) tarafından
Allah içindeki sıkıntıları gidersin inşallah.
0 oy
(787 puan) tarafından
Moral bozmak sadece Zaman kaybı :)
0 oy
tarafından
Ben seni diğer sayfadan da biliyorum ondan sordum. Aynı zamanda geçti hamileligimiz. Kendimi seni yerine koyuyorum da zor bir durum. İnsan henüz yeni birseylere alışmışken yeni sorumluluklar almak zor geliyor. E tabi bide işin günah boyutu var :(
(7 puan) tarafından
Evet vicdanım çok zorluyor beni merhametliyim üzülüyorum aldirsam sonradan pişman olur muyum diyorum korkuyorum nasıl olacak ne yapacağım bebeğimin kilo konusunda maşallahı var surekli kucakta hiç inmiyor devamlı gezecek evin içinde mama yiyor masrafimiz fazla herseyi düşünüyorum ileriye dönük işin içinden çıkamıyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 73 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Vusale26 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 262 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Semrak (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 542 göst.
0 oy
6 cevap 319 göst.
3 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Zelihaanne (1,564 puan) tarafından soruldu