+3 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (3,334 puan) tarafından

image

Selam kızlar nasılsınız ben çok iyiyim bugün hastaneye son kontrole gittim yaralarım küçülmüş çok şükür başka operasyon geçirmeme gerek kalmadı rahimden  6 ay sonra tekrar gel yasmin e devam et eğer 6 aya kadar iyilesirse tamamen yaralar tekrar hamile kalma sansim olacak <3o zamana kadar kendine dikkat et dedi moralini yüksek tut dedi kızımı da çıkardım onun da bronşit iyileşmiş <3 

Sabah hastaneye gitik geldik öğlen geldim dip köşe her yere giriştim halıları falan kaldırdım sonra yemek yedik şimdi de kızla oyun ve kahve keyfi yarin iş başı yapacağım hiç gidesim yok alıştım 3 aydır raporlu evdeyim  :D

Mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim çok çektim 3 aydir rabbim yüzümü güldürdü bugün<3

Neyse kızlar siz neler yapıyorsunuz <3

• Hadi bana yemek fikri verin gamsız gamsız kahve içiyorum da düşünme firsatim olmadi:D:angel:

6 Cevaplar

+1 oy
(1,907 puan) tarafından

Sevindim senin adına canım gözün aydın geçmiş olsun prensese de <3:)

(3,334 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım ♥️
(1,907 puan) tarafından
Rica ederimmm ☺️
-Reklam-
+1 oy
(2,898 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın. Bebiş mi düşünüyorsuun :D  

Arkadaşım vardı kısır kaldı eşim yer ben tokum yeme işini kapattım. Bayadır böyle ortam olmuyordu bize de değişiklik oldu. Bazı dostluklar bitiyor bazılarıyla yeni adım atıyoruz hayırlısı olsunn:) 

(3,334 puan) tarafından
Evet canım ikinciyi istiyorduk ama rahim miyomdan kapalıydı hamile kalamiyor üstüne çok zor adet görüyordum ağrılı ve çok miktarda bide sürekli kansız kalıyordum açık miyom ameliyatı oldum :)

Evet bazı dostluklar hep sürüyor  ne mutlu sana ♥️

Ben son 3 ayda anladım ki dostum yokmuş benim
(2,898 puan) tarafından
Yaa inşallah hayırlısıyla nasip olur güzel haberler alırız❤️ Benim de hayatım çok değişti Allahtan başka dost yokmuş öğrendik işte :)
Biz de dini olarak bir şeyler yapmaya çalışıyoruz inşallah kalıcı olur böyle şeyler toplulukla daha iyi yapılıyor
(3,334 puan) tarafından
Aynen canım toplulukta iyi oluyor rabbim dualarınızi kabul etsin :)
+1 oy
tarafından
Cok cok sevindim canım..bak gördünmü kötü günler geride kaldı.. inşallah daha da iyi olucaksin rabbimin izniyle Allah büyük.

Ben yemek hazirliyorum bebegim yeni uyudu 
(3,334 puan) tarafından
İnşaallah ablacım inşaallah ♥️ rabbim güldürdü bugün yüzümü ♥️ doktor erkek olmasa sarilcaktm boynuna o kadar sevindim ki :D

Ohh ne güzel uyumuş ne yemek yapıyorsun ben boş boş oturdum kaldım :D
tarafından
Hep sevinesin inşallah ❤️azerbaycanda tavuk ciğirtması diyoruz..
(3,334 puan) tarafından
İnşaallah canım ♥️
+1 oy
(3,726 puan) tarafından
Gözün aydın canım cok sevindim. 6 ay sonra başka mutluluk haberini almak dileği ile :) 
(3,334 puan) tarafından
İnşaallah canım belki bırakırız 6 ay sonra korunmayı dedi:) erkek olmasa doktor sarilcaktim öyle sevindim:)
(3,726 puan) tarafından
İnşallah :)) hahhaha
(3,334 puan) tarafından
Çok uğraştı ama benimle sağolsun :) iyi edeyim diye çok uğraştı abilik etti bana :)
(3,726 puan) tarafından
Ne güzel ya böyle doktorlar iyi ki var :) sende ona ufak bir hediye alabilirsin veya bir daha ki kontrolde tatlı götürebilirsin teşekkur niyettine :)
(3,334 puan) tarafından
Aldım canım karikatür isimlik oluyor ya öyle bı şey yaptırdım çok sevinmiş çocuk gibi teşekkür etti hep bugün:D ama gerçekte öyle davrandı abilik bugün bile soruyor iyi degilsen rapor vereyim diye dedim yok :D
(3,726 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın bir hatira oluyor :)) alsaydın 1 haftalık rapor daha :))
(3,334 puan) tarafından
Yok anam iş yeri yeterince ayar oldu daha da kizdirmiyim :d
(3,726 puan) tarafından
Eee patrona para lazım :) mesaiye kal senden iyisi olmaz :))
(3,334 puan) tarafından
Zeytin sezonu şimdi ya ondan niye gelmiyon diyor :) zamanında kaldık bacim onu da yaptık  düştük kötü olduk ya işte
(3,726 puan) tarafından
Sanki keyfinden gitmiyordun işyerleri de bir alem :)) tabi sen ne kadar fazlasını yap görünmez, ama kaytaran daha degerli
(3,334 puan) tarafından
Allah'ım neler çektim 3 ayda haberleri yok :((

Aynen öyle canım millete dert olmuş zaten raporum
(3,726 puan) tarafından
Evet postları görûyordum, üstüne taşınma sürecin oldun. Bırak dert olsun elinde raporun var.
(3,334 puan) tarafından
Evet canım sorma Allah'ım kahkaha atacağım günler de yaşat bana :)
+1 oy
(1,176 puan) tarafından
Ayy çok sevindim geçen gün içim gitmişti sana çok çok geçmiş olsun ❤️ Bugünler geçsin gitsin hayırlısıyla inşallah Allah tekrar anne olmayı nasip etsin❤️Bende çok heyecanlıyım yarın randevum var en son gidişimde ilk kez kalp atışını duymuştum.Şimdi 10 haftalık oldu inşallah herşey yolundadır arada kahve akıntım oluyo korkuyorum 
(3,334 puan) tarafından
Ya canım benim çok sağol çok mutlu oldum beni düşünmene ♥️ inşaallah bebişin iyidir senin de neden oluyor akıntı sebebi ne
(1,176 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim ♥️ Bilmiyorum neden olduğunu uzun sürmüyo mesela gece görüyorum peçete oluyo sabah kalkıyorum yok olmayınca da acile gitmiyorum ama yüreğim hep bi pırpır.Annem normal diyor bnm ilk gebelik bişi de bilmiyorum bakalım inş yarın güzel şeyler duyucam
(3,334 puan) tarafından
İnşaallah canım
+1 oy
(4,285 puan) tarafından
Hadi geçmiş olsun Allah tekrarını yasatmasin. Kaynanana söyle de sevinsin işe gideceksin diye :))) sendin o dimi inşallah yanlis hatırlamıyorumdur hahahaa
(3,334 puan) tarafından
Amin canım inşallah ♥️

Evet kaynanaya çalışmiyor diye dert olan gelin bendim görümcem aradı bugün o söyler anasına hiç muhattap olamam :D

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 217 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Oslemomur (6,003 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 293 göst.
7 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 244 göst.
0 oy
16 cevap 668 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,716 puan) tarafından soruldu

407,212 soru

12,222,810 cevap

36,818 kullanıcı

...