0 oy
121 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (634 puan) tarafından
Ben çok bırakmak istiyorum her sabah bugün içmicem diye niyetine giriyorum ama kahvaltıdan sonrasını bastıramıyorum. Günde 6-7 adet içiyorum çok içmiyorum ama tamamen bırakmak istiyorum. Çevremde kanserden kaybettiğim yakınlarım oldu genç yaşta. 2 yaşında bir kızım var onun için bırakmak istiyorum çok istiyorum ama bırakamıyorum. Başarabilen nasıl başardı söyleyebilir mi

4 Cevaplar

+1 oy
(1,330 puan) tarafından
Azaltılarak bırakılacağını asla düşünmüyorum kendini kandırmaktan başka bişi değil direkt kesip bırakmak gerekiyor canın istediği zaman başka birşeyle oyalanmaya çalış bişiler atıştır zor olucak biliyorum ama dişini sıkman lazım 
-Reklam-
0 oy
(2,813 puan) tarafından
Allah insana sağlık versin ama 4 gün önce zehirlendim mide bulantısından her şeyden tiksindim anlatamam yani günde 1 pakete yakın içiyordum bazen şimdi hala tam iyilesmedigim için mide bulantısı da geçmedi ve sabahtan beri 1 dal bile içemedim. Belki hep tiksijirim belli olmaz bu da benim bırakma hikayem olur 
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Esim doktordan ilac almisti sigara birakma icin basladi 9 10 gunde birakti 1 sene sonra tekrar basladi 
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Tamamen irade ile alakalı benim çevrem de var aylrca içmeyip 1 den bi şey olmaz diye diye tekrar başlayan

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 161 göst.
5 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Mys-2boys2girls (3,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 43 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde LEMAN339 (207 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 105 göst.
1 gün önce Moda kategorisinde Panik.yokk (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.

408,339 soru

12,267,607 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler