0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (425 puan) tarafından

Güzel bi süpürge makinesi alalım dedik 7_8 ay önce aldım 2 ay kullanmadan. Tozu iyice çekmedi servise götürdük filtresi değişmesi gerekiyormuş yedek filtresi vardı taktık bi kaç ay iyi çekti sonra tekrardan başa. Sardık iyi çekmiyor başlığında da  tozu biriktiriyor. Mop özelliği de çok ıslak bırakıyor şu ana kadar 2 kere mop özelliğini kullanmışım.Benim şansıma mı öyle oluyor yoksa ben mi kullanmasını bilmiyorum kullanan annelerimiz sizler de bu sorunu yaşıyor musunuz? 

image

Süpürgem bundan 

6 Cevaplar

0 oy
(1,067 puan) tarafından
Zaten mantıken bu süpürgenın güzel olma ihtimali yok hem kuru hem ıslak aynı başlıkta çok saçma değil mi
(425 puan) tarafından
Aynı başlık değil başlıkları ayrı dikkatli bakarsan
(1,067 puan) tarafından
Yani öyle demek istemedim sonuçta mantıklı gelmıyor bana nedense başlık ayrı tabi ama illaki motora felan su gidiyordur
(984 puan) tarafından
Süpürgenin mantığı o değil aslında kuru ıslak aynı başlıkta değil kuru turbo başlığı ayrı mop modunda yere yapışan kıl vs toplansın diye de önde ve arkada çekim yapan kısmı var
-Reklam-
0 oy
(984 puan) tarafından
Ben bunun diğer modelini kullanıyorum toz haznesi ikili gibi olanı çok memnunum evde geldi geleli Vileda kullanmadım hep mopunu kullandım 1 yıl olacak alalı çekimi vs de çok güzel hâlâ geçen başlığını yıkayıp bozdum tamire gitti başlığı elim ayağımmış 3 gün ne çektim büyük süpürgeyle bence yedek filtrelerini güzelce yıkayıp sık değiştirince de aynı sorunu yapıyor mu ? Ben ayda bir değiştiriyorum mesela yıkayıp diğerini takıyorum 
0 oy
(8,018 puan) tarafından
Biz de normal dikey süpürge aldık plastik bi parçası kırıldı degistircez diyorlar ama eve servis yokmuş valla pişman oldum bu philips e. Arcelik blender set bi sorun oluştu 1500 tl lik ürün 2 kere kapıdan aldılar sorunu çözdüler ve supurge 1500 ün 8 katı 12.500 e aldık yani ona rağmen servis hizmeti yok çözümü zor. bu philips te asla iş yok bir daha bu marka bir şey almam şikayet var a baktım memnun olan da yok 
0 oy
(43 puan) tarafından
Canım bende en son çıkan var iki ayrı ıslaklık var gayet güzel puanlık temiz kirli suyu aytı olması iyi başkada çekim gücünü zamanla öğreniriz biz 5 yıl kasko yaptık nasip işi beyaz eşya gibi
0 oy
(1,858 puan) tarafından

image

benimki bu 1 seneyi geçti alalı çok memnunum hiç sorun yaşamadım.  Sadece sarj bittikten sonra çok uzun sürede şarjı yüzde yüz oluyor yavaş sarj alıyor 
0 oy
(263 puan) tarafından
Benim aynısı 2.3 ay oldu alalı çok memnunum sadece şarjı bitince geç sarj alıyor. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 82 göst.
0 oy
6 cevap 79 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sunehriiii (1,812 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 133 göst.
0 oy
2 cevap 102 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Essera1 (60 puan) tarafından soruldu

410,745 soru