0 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (952 puan) tarafından
Kardeşimin kalça kemiğinde anevrizmal kist çıktı ameliyatla oradan biraz parça alıp baktılar iyi huylu dediler ama bu sefer parça da enfeksiyon çıktı bu yüzden tekrar ameliyat olup oranın komple temizlenmesi gerekiyor dediler karaciğeri tutabilir bazen akciğeri tutabilir o yüzden önce antibiyotik sonradan alınması gerekiyormuş. Çok kafama takıyorum ya çocuğuma adapte olamıyorum. Doktorun konuşmalarını dinlendim korkulacak bir şey yok demiş ama elimde değil.

2 Cevaplar

0 oy
(4,688 puan) tarafından
Bilmediğim şeyler maalesef ama çok geçmiş olsun 
(952 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah kimsenin başına vermesin
-Reklam-
0 oy
(5,052 puan) tarafından
Bacım eşimde 50-60 civarı kist var iyi huylu. Aynı mı bilmiyorum ama defalarca aldırdı hemde ameliyat olarak değil uyanıkken kesip biçtiler. Şuan bacağının arkasında kemikte büyük bir tane var onu aldıracak. Bi iki aya her hangi bir sorun olmuyor. Kaynanamda sürekli kist aldırıyor sadece bi kaç gün ağrı oluypr o kadar 
(952 puan) tarafından
Aldıkları parçada enfeksiyon çıktı hiç böyle bir şey yaşadınız mı duydunuz mu
(5,052 puan) tarafından
Bizimkilerde hiç enfeksiyon çıkmadı. Duymadım da çevrede ama zararlı olsa önce ilaç tedavisi uygulanır daha sonra alırlardı. Zararlı şeylerde genelde öyle yapılıyor
(952 puan) tarafından
Yok iyi huylu dediler daha ameliyat etmeden ameliyattan sonrada parça iyi huyluya benziyo yinede sonucu bekleyelim dediler sonra parça iyi huylu çıktı ama parçada enfeksiyon varmış

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 28 göst.
0 oy
1 cevap 40 göst.
0 oy
1 cevap 181 göst.

413,272 soru

12,443,009 cevap

46,054 kullanıcı

Kategoriler

...