0 oy
134 göst.
Aile kategorisinde (75 puan) tarafından
O kadar çok doldum kı içimi azcıkta buraya dökeyim babamla aylardır konuşmuyoruz evladımdan dolayı kavga ettık ben canımın canparemin derdine düştüm o ise vurdumduymaz ben evladı yaşarken evlat acısı yasadım psikolojim bozuldu o ise malının kredi borcunun derdine gerçek baba nasıl olur eşimin babasında gördüm vallahi eşimi çok kıskandım

Babamla konusmadıgım için günahkar mı oldum yaşarken yaşamıyorum gibi davranan oydu zaten

6 Cevaplar

0 oy
(331 puan) tarafından
Bir an başlığa göre oğlum ile eşimin birbirine üzüm yedirirken fotoğrafini atacaktım lâkin çok dertlisin rabbim gönül selâmeti versin
(75 puan) tarafından
Allah razı olsun bnm de eşim evlatlarına çok düşkün tıpkı kendı babası gibi.. Ama insan kıskanıyor neden bnmkı böyle diye.. Allah bozmasın mutlulugunuzu
-Reklam-
0 oy
(10,473 puan) tarafından
insan ailesini seçemiyor. 

eşime evladımla ilgili dediğim tek şey. kızını çok sev, her şeyden herkesten çok sev. dışarıda gördüğü iki ilgiyi sevgi zannetmesin. güvensin, babam var desin.

ha senin kadar değiliz ama bence çok da iyi değiliz. özendiğim baba kız ilişkimiz yok. keşke olsaydı 
(75 puan) tarafından
Bende belki bu yüzden ilk beni sevip sevgisini gösterenin peşinden gittim tek pişmanliğim üniversiteyi tamamlamamaktı o konuda eşim eski kafalı onun dışında iyi bir baba
(10,473 puan) tarafından
Allah bu kapıda güldürsün seni
(75 puan) tarafından
Amin cümlemize
0 oy
(541 puan) tarafından
Eşimde bana bugün dediği söz geldi aklıma sen el bebek gül bebek büyüdun bizim senin gibi bı babamız yoktu dedi benim babam kayinbabamdan fazla eşime babalik yapmistor kayinbabam oğlundan yer gözü kalır tek krş una babam ise eşime der benim olduğum yerde sen elini cebine atmicaksin canım her ne olursa olsun ben eşime de söylerum bunu evet sevmek zorunda değilsin bazı yaşadıklarından dolayı ama annende olsa babanda olsa emekleri üzerinde var o yüzden küslük olmaz 
(75 puan) tarafından
Dargınlık gitti de kırgınlık gitmiyor kişisel bi kavga değildi evladım kırmızı çizgim
Öyle işte
(541 puan) tarafından
Yani senin evladın babanın da torunu çocuğu gibi bişey ne yaptığıni bilemiyorum ama bu dereceye geldiyseniz yaptığı doğru bişey değil sizde tepkinizi vermişsiniz sonuç olarak yani sırf babanız diye oule hal.hatır sorarsınız
(75 puan) tarafından
Evladım hem engelli hem kötü hastalıhı var çok hassasım bunu bile bile çok üstüme geldi ağzıma geleni söyledim kapıyı vurdum çıktım daha da görmedim kendısini ki sonradan cocugum hastanelik oldu görmeye bile gelmedi
(372 puan) tarafından
O zaman çok haklısın seni en iyi ben anlarim
0 oy
(776 puan) tarafından
Benimde babadan yana şansım pek güldü diyemem. Şimdi çocuklarım var diye onların hatırına konuşuyorum evime çağırıyorum evlerine gidiyorum ama onlar olmasaydı aslında babam yaptıklarından dolayı konuşulacak bir insan değildi ama dedim ölümlü dünya işte geçmiş geçmişte kaldı şurada yaşayacaklar belki bir 10 belki 15 yıl dedim çocuklar için sineye çektim 

Ben babamdan baba sevgisi görmediğim için kızım olacağını öğrendiğim gün çok mutlu olmuştum ve hamileliğimde sürekli kızıma dokunarak İnşallah babanı çok seversin Baba aşığı olursun baba kız ilişkiniz çok güzel olur dedim ve şu an kızım dört buçuk yaşında istediğimden daha fazlası hayal ettiğimden daha fazla çok iyi bir baba kız oldular.
0 oy
(98 puan) tarafından
2 yıl olucak benm taraftan tek bir kisiyle ne konusuyorum ne nolari var sildim hepsini bende diorum keske bole olmasaydi ama insan ailesini secemior malesef hic takma bisi kafana kendi yuvana bak mutlu olmaya bak 
0 oy
(631 puan) tarafından
Eşimin umurunda değiller çocuklar babamın da ben umurunda değilim ama esimin arkası sağlamdır o yonden

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 223 göst.
10 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (1,562 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 390 göst.
1 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 875 göst.
25 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Emine S (16,838 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 721 göst.