Kızlar çok şükür kayinbabami makineden ayırıp uyandırdılar. Doktor ilk güne göre daha iyi demiş. Sol bacağındaki yanıklar ve yüzündeki yanik iyilesecekmis ama sağ ayak malesef bir daha kullanamazmış. Tek sıkıntımız korona. Korona olduğu için gerekli tedaviyi uygulayamiyorlar. Koronayi atlatırsa InseAllah ayağındaki yaniktan başka bir sorunumuz olmicak. Eşim orda hala tek başına 3 abisi var. 2 gün gidip kalıp geri döndüler. Neden çünkü işleri varmış yevmiyeleri kesilirmis. Babalarından daha önemli sanki alacaklari yevmiye. Benim esimin sanki ısı gücü eşi çocukları yokmuş gibi orda tek başına. Bugün bana foto attı iste barakam diye kaldırımda bir ağacın altında kendine yer yapmış güneş vurmasin diye etrafına karton dizmiş . Benim kocam taşın üstünde yatarken abileri rahat yataklarında yatıyor. Ne zaman geleceksin diye sordum. Belki yarın belki yarından da yakın diyor bana deli ya . Valla esimin hakkı ödenmez. Allah ondan razı olsun.
Herkes ne eker ise onu biçer cnm Rabbım evlatlarınız muhtaç etmesin ama onlar da size bakar Diğerleri Allah ıslah etsin
1,502,921 soru
24,539,093 cevap
360,423 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın