0 oy
189 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (11,927 puan) tarafından

image

kizlaaar hadi karsilikli birer kahve icelim. Kalktim spor yaptim 20 dakka. Simdi bebelere kahvalti hazirliycam. Siz ne ediyonuz :woot:

14 Cevaplar

0 oy
(1,130 puan) tarafından

Afiyet olsun kuzuum benmde kahvem kalmamış düşünüyorum napsam diye bebeler uyuyo hala :D

(11,927 puan) tarafından
Kiz bebeler uyuyosa ne isin var ayakta :D keske benimkilerde uyusa
(1,130 puan) tarafından
Bacım onlarla yatsam bu sefer ben uyurken uyanıp evi hallediyorlar en iyisi nöbet tutmak ev dagilinca toplanmak bilmiyor:D
-Reklam-
0 oy
(18,440 puan) tarafından

image

bitmjs çay var :))))
0 oy
(685 puan) tarafından

Bende  6 da kalktım yarım saat spor sonra duş sonra çocuklar kalktı kahvaltı yaptırdım büyüğü beslenme hazırladım okula yolladım kucukle bırak oynadım kendısı takılıyorken mutfagı topladım ocağa çorba koydum  bırazdan yatarız geri bebişimle asjsjsjsjsj afiyet olsun canım bende mı içsem dıye düşündüm şuan ama yok istemiyorum :) 

(11,927 puan) tarafından
Ohh masallah sizde bizim gibi erkencisiniz :) bizde 7de kalktim ama maaile :D ohh bebis uzun uyuyomu bari
(685 puan) tarafından
Uyur canım ıkı saat falan uyur sabah 7-10 arası uyanık oluyor yatınca da maşallah 2 saate yakın uyur
0 oy
(3,040 puan) tarafından
Kalktım evi topladım kahvaltı hazırlayacam afiyet olsun sana kahveyi iceli çok oldu 
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Günooo  ufaklık erken kalktıydi  hastaneye gitmeden uyuttum şimdi    bnde kahve içmek isterdim ama kan tahlili  falan yapılırsa diye birsey yiyip içmiyorum   kız uyuyor onuda uyandircam hastaneye çocuklar ile gidicez  afiyet olsun 
0 oy
(5,470 puan) tarafından

Neresi burası günaydın :)<3

(11,927 puan) tarafından
Istanbul cano
0 oy
(5,548 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ahanda geldim ☺ bende bebeme kahvaltı hazırladım kayfemi içip ayilmam lazım bugün felaketim Her yerim ağrıyor :woot:

(11,927 puan) tarafından
Ohh afiyet olsun hülyoş. Kiz dinlen bugun ohh temiz temiz :))
(5,548 puan) tarafından
Teşekkür ederim canoooo durabilirsem dinlenirim odun işi var bacım odun da beni bekliyor ☺☺
(5,548 puan) tarafından
Sana da afiyet şifa olsun canım benim ♥️
(11,927 puan) tarafından
Saol canim. Kiz odunuda kocan yapiversin
0 oy
(1,260 puan) tarafından

Bebeğim hasta geceden beri oksurdu ağladı :( kzii okula bıraktım yeni eve geldim 

(11,927 puan) tarafından
Ay gecmis olsun canim ya. Bende gozlerine bakiyorum bisey olmasin diye. Allahim diyorum nolur oksuruk olmasin
0 oy
(1,623 puan) tarafından

Ben daha yeni kahvaltıya oturdum kahve 1 saat sonra :D

0 oy
(30 puan) tarafından

image

calisma ortamı malum kupam yada fincanim yok termosla devam anca uyandırıyor zaten :)
0 oy
(6,016 puan) tarafından
Sabah uyanır uyanmaz kahve içmeyi özledim ben ya 
0 oy
(10,098 puan) tarafından
Ben yariladim kahveyi bacisi oglana kahvalti yaptiriyorum bi yandan bugun temizlik gunu cok idim var cok 
0 oy
(1,819 puan) tarafından

image

image

bebeyi kreşe bıraktım evi topladım hızlıca bir kahve molası verdim afiyet olsun 
0 oy
(577 puan) tarafından

Muge anlı eşilğinde kahvemi içiyorumm şükür çocuklar gene durmuyor 

image

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 205 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 295 göst.
0 oy
8 cevap 214 göst.