0 oy
93 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (48 puan) tarafından

Kızlar benim sütüm ara ara yetmedigi oluyo 

Emzirdikten hemen sonra mama vermemde bi sakıncs varmı mamayla anne sutu birbirinin vitaminini kırıyo diyolar dogrumu 

3 Cevaplar

0 oy
(665 puan) tarafından
Bebeğiniz kac aylık.   Dedigniz seyi tam olarak bilmiyorum ama ilk aylarda ikisini arda ardına verdigimde kusuyordu.   
(48 puan) tarafından
Bebisim suan 41 gunluk  bizde kusma olmadi
-Reklam-
0 oy
(4,198 puan) tarafından
Hayır aynı anda veremezsin canim emzirdikten 2 veya 3 saat sonra vermen gerekiyor 
(4,388 puan) tarafından
Bebek aç aç iki uc saat beklesin mi yani? Olur mu oyle sey. Beklemesine gerek yok
(4,198 puan) tarafından
Doktorlar her zaman der anne sütu ve mama aynı zamanda verilmez, sindirimleri farklıdır.  Bende mama kullandım oğluma, emzirirdim guzelde emerde öğlen sütüm olmadigi zaman mama verirdim doktorum bana aynı anda ikisini verme demisti
(4,388 puan) tarafından
Yoo benim doktorum da verebilirsin derdi :) her doktorun görüşü farkli olabiliyo tabi. Ya kendi doktoruna ya da aile hekimligindeki hemsiresine sorsa daha iyi olur.
(4,198 puan) tarafından
Yaa evet doktorlar çok farklı görüsleri var :)) evet onlar sağlikli bilgi verir.
(48 puan) tarafından
Arayip sorayim bi cunku kafami cok karistiriyo sutumde yetmiyo
0 oy
(4,388 puan) tarafından

Benim doktorum once emzir sonra sag o sutu ver sonra da yetmezse mama ver diyodu bana. Oyle kirma mirma yok kulaktan dolma laflara bakma canim.  

Cokta kafan karisirsa aile hekiminde hemsiren vardir ona sor. Numarasi yok mu sende. Ben mesajlasirdim kafama bisey takılınca. Onlarin kurumsal hatti oluyo
(48 puan) tarafından
En iyisi bi hemsireyw sorayim ne diyor die
(4,388 puan) tarafından
Canim hastanelerde emzirme hemsiresi de oluyo ona da görün istersen.  Böyle seylere önem veriyorlar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 75 göst.
17 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kubra- (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 155 göst.
0 oy
4 cevap 300 göst.
3 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 102 göst.
31 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (2,678 puan) tarafından soruldu