0 oy
314 göst.
Aile kategorisinde (280 puan) tarafından
Bilen biliyordur belki eski postlarımda mevcut çok ağlayan bir bebeğim var diye. Dün kriz geçirdiğimiz anlardan birtanesiydi yine. Bebeğim sürekli ağlıyor artık onu taşımaktan sırtım boynum kollarım ağrıyor evde yürüteci ilk adım arabası hamağı, salıncağı aklınıza gelecek ne varsa asla hiçbirinde durmuyor teievizyonun T'sine bakmaz... durmadan ağlıyor aşağı indirdim  dışarı yok yukarı çıktık yok oynuyoruz yok asla susturamadık belki bir ağrısı vardır diyen olacak o kadar çok ağlıyor ki hergün bir ağrısı olsa da anlamıyoruz 2 yaş 7 aylık bir oğlum daha var abartısız 1.5 aydır hasta daha dün tekrar gittik doktorumuza üstüne tuvalet eğitimi veriyorum ben bende değilim 8 ay oldu Allahım diyorum hiç mi bir bebek düzelmez 8 aydır ilk kez eşim delirdi artık dayanamıyorum vardiyada çalışıyorum uykumu alamıyorum işlerinde hata yapmaktan korkuyorum artık götürmediğim doktor kalmadı nasıl bir çocuk bu artık eve gelmek istemiyorum dedi ve ardından ağladı ben zaten zor tutuyordum kendimi oturduğum yerde bende ağladım o arada buyuk oğlum öksürükten ağladı bağırdım yeter artık canıma tak etti diye daha bugüne kadar oğlumun gözünün içine bakıp böyle bağırmamıştım yüreğimden birşey koptu o an büyüğüne çok düşkünüm çünkü sessiz kendi halinde vurması kırması yok küçüğünü sevmeye fırsatım bile olmadı doğduğu andan beri sadece susturmaya çalışıyorum artık kendime yetemediğimi büyük oğluma böyle giderse iyi olamayacağım düştü aklıma eşim deseniz o bitik gibi karı koca yanyana gelmeyi geçin herhangi bir sohbetimiz kalmadı işyerinden gelir veya giderken kapıda karşılardım beraber seve seve yemek hazırlar sohbet eder çay içer güler şakalaşır sonrada oğlumuzun gözünde şarkı açar üçümüz dans ederdik şimdiyse stresten huzursuzluktan başka hiçbişi kokmuyor evim hayattan soğuduk resmen memlekete giderken bin şey diyen eşim gidecekseniz gidin 4 ay gelmeyin kafam kaldırmıyor evde ha var ha yoksunuz çok yoruldum dedi haklı da bişi diyemiyorum o benden daha sabırlı normalinde ama onda da sabır kalmadı fikir veya başka bişi istediğimden değil öyle sadece paylaşmak istedim neyin bu imtihanı diye çok şükür engeli yok ama bu gidişle hiçbirimizin psikolojisi eskisi gibi olmayacak

16 Cevaplar

0 oy
(523 puan) tarafından
Çok güzel bir konuya değinmiş sin canım benim de 55 günlük bebeğim var son 2 haftadır ağlaması bitmiyor Dr götürdüm çocuğun birşeyi yok dedi aylık sendromu ve yaş sendromu var sabır sabır sabır hiç Bir şey yapamıyorum yemek yiyemiyorum uykusuzluk tan ölüyorum ama sabır sabır 
(280 puan) tarafından
Son 2 haftaysa vardır bir sıkıntı illaki canım ve düzelir bu bir süreçtir ilk oğlumda da öyleydi ama bu doğduğu ilk gün hastanede başladı hala bitmedi
-Reklam-
0 oy
(523 puan) tarafından
Bunlar geçicek eskisi gibi yine şarkılar açıp danslar edeceksiniz 3 kişi yerine 4 olacak ama sabır gerekiyor 
(280 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah tek dileğim eski hallerimize dönmek. Sabir çeke çeke artık çatlayacğım orta yerimden yemin ederim 1 haftaya ailemin yanına gideceğiz onlarda biraz yardım edecek bir orda bir burdayız düzen diye birşey kalmadı
0 oy
(1,612 puan) tarafından
Benim kızımda 14 aylık geceleri bağırarak uyanır babası vardiyalı çalışıyor gece onun sesine kalkıyor okudum çocuğu salla sende der geri yatar kızım huysuz olduğunda biz hep okuruz faydasini görüyoruz 
(280 puan) tarafından
Neler neler okuduk canım hatim indirdik adına sadakalar verdik akla gelen herşey yapıldı artık aklımız durdu
0 oy
(16,477 puan) tarafından
Sırf bu yüzden ikinci çocuktan korkuyorum ilk çocuğum çok uysal söz dinleyen bir çocuk kardeşi olsun istiyorum ama bazen de acaba rahat mı batıyor diyorum 
(280 puan) tarafından
Allah'ım ayağına taş değdirmesin biz korunurken oldu vardır Allahın bir bildiği diyorum ama bazende rabbimin zoruna gitmesin olmasaydı herşey yolundaydı diyorum vicdan yapıyorum dana tavsiyem çocuğun 4 yaşına gelmeden düşünmeyin hayat alt üst oluyor hiçbir şeye yetişemiyorsun
(16,477 puan) tarafından
Oğlum Aralık'ta üç yaşına girecek ben ocakta 35 yaşına gireceğim üstelik ailede erken menepoz örnekleri var. O yüzden birazcık korkuyorum açıkçası.  Ah keşke her bebek uslu olsa ama bazı bebekler büyüyene kadar ailesine biraz çektiriyor :) Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip. İnşallah. Öyle ya da böyle büyüyecek bu çocuklar gelip geçici bir süreç bu inşallah konuşmaya kendini ifade etmeye başlayınca sakinleşir
(280 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun ama ne olursa olsun çocuğun kendini ifade etmesi kemdi işini kendi görmesi daha iyi enazından birinden birine yetebilirsin önüne yemeğini koysan kendi yiyebilir öbür türlü ikisi ie aynı an zor olur
(16,477 puan) tarafından
Benim oğlum bunların çoğunu yapıyor kardeş geldi diye kıskançlıktan huyu değişmezse beni yoran bir çocuk değil
(280 puan) tarafından
Hakkında en hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin canım
0 oy
(232 puan) tarafından
Bi ucu da bende. Vallahi tahammülsüz bi insanım normalde ama bebeğime sabırlı olacam diye çatlıyorum artık her atağı dibine kadar yaşadık şükür koliği ayrı uyku durumu zaten en çok beni yıpratan o bide takıntılı annelerdenim iyi bakıym herşeyini yapıym diye kitliyorum kendimi sevmeyi de seviyorum bol bol ama stresten bebeğimin keyfini çıkarmıyorum o üzüyo en çok 1 yaşına geldi bile geriye baktığımda sanki çok şey kaçırmış gibi hissediyorum. İnşallah en kısa zamanda sakinler bebeğinde bu güzelliği hakkı olduğu gibi yaşarız stresle değil..
(280 puan) tarafından
Aynısını ben diyorum ilk bebeğimde yaptığım hiçbir şeyi yapamıyorum onunda hakkı diyorum  ama şu 8 ay boyunca sadece susturmakla geçiyor gecem ve günümüz
0 oy
(5,655 puan) tarafından
benimde ilk kizim oleydi asla sevemedim cocugu susturmaya calismaktan baska hicbir sey gelmiyordu elden on aylik falandi reflusu azalinca baya  sustu. 1 yas sonrasi yuruyunce baya baya rahatladim 2 yastan sonra insan gibi yasqmaya  donuştu hayatimiz. 4 yastan sonra tamamen kurtuldum. ben asla ikinci cck dusunmuyordum ayni eziyetleri bidaha cekemem diye. kazayla oldu. ikinci inde bebekligi varla yok arasiydi. simdi 29 aylik aldi gittikce zorlasiyor omrumu tuketiyor. her cck farkli sabrediceksin 8 buvuk 9 aylikmis bebegin daha farz olan dönemi atlatmamissin 1 seneyi gecmek lazim.e oteki de kucuk otekinin yorgunlugunu atlatamadan bebek yapmissin canim o daha da agir yuk bindirmis uzerine. uykusu saati duzeni bebegin heraeyine dikkat et benim gözum saattedir bes dk kacirmak istemem uykularini huysuz olur günümu zehir eder bana diye. bizim en onemli seyimiz uyku hassas noktamiz
(280 puan) tarafından
Aynı şeyleri yaşamışız ben ilkinde bu kadar zorlanmadım elbette zordu ama bu denli değil sürekli ağlıyor bütün hayatımız zehir oldu ne yemek yiyebiliyorum insan gibi ne tuvalete gidebiliyorum ne duş alabiliyorum ağlayan bebek kadar zoru yok tamam uyumasın ama Allah için ağlama diyorum tükendim bittim doğduğu an çok zorlandım diye memlekete gittim daha 35 günlükken 2 ay annem kaldı geldi benimle şuan kayıvalidemde 1 hafta içinde yine aileme gideceğim dinlenmeye ihtiyacım var psikolojik destek alıyorum sırf bu yüzden neyin imtihanı artık bu diyorum yürüyünce biraz düzelir diyorsun ya emeklerken bile ağlıyor ya yürüyerek de ağlarsa çocuklardan soğudum artık
(5,655 puan) tarafından
benim evimle annem arasi 1 saatti arabayla. aldim esimi annemlere tasindik 2 ay annemde kaldik tamm dedik artik alistik. temizlikci tuttuk evi falan temizlettik evimize gectik cuma gunu aksam. pazar gunu oglene dogru aglaya zorlaya tekrar anneme gectim :) iki ay daha annemlerde kaldik. cck 4 aylik oldu ev ev ustune gibi de olmuo. apar topar kiralik ev bulduk annemlerin arka sokakta hemen tasindik. annem carsiya pazara giderkn ugruyodu bana hergun uc dort saat bende oluodu dinleniodum. valla cck cok zor is yeminle. millet cocuk olunca isten cikar istifa eder ben haril haril is basvurusu yapmistim hatirliyorum resmen ilkokul mezunu bile alabilecek yerlere bile basvurdum yeterki evden uzaklasayim 8 aaat gun icinde ev harici biyerde olayim cocuga ben bakmim diye
(280 puan) tarafından
Yemin ederim aynı ben iş bakıyorum sırf çocuk bakmıyım diye kayinvalidem şu iş var sen çocuğuna bak kızım der yok al sen onu ben yaparım diyorum evin tüm işi inan beni yormuyor bu çocuk kadar kayınvalidem yardımcı oluyor Allah var ama kadın 3.5 ayda bıktı oda siz memlekete gidince sadece 1 hafta boyunca iş yapmadan sadece dinlenicem diyor haklı kadın ne diyeyim
(5,655 puan) tarafından
allah kolaylik versin valla zor ama iste sabir baska caresi yok bu isin.
(280 puan) tarafından
Ne yazık ki öyle canım
0 oy
(1,016 puan) tarafından
ne kadar yorulduğunuzu hissediyorum yanlış bir ümit vermek istemiyorum ama osteopata götürdünüz mü? Arkadaşımın oğlu da çok ağlar kusar beslenemez çok zor bir çocuktu 6 aylıkken osteopata götürmüşler kemik sayımı falan yapmış masaj yapmış doğarken bir şey olmuş boynunda bir yamukluk varmış sonra düzelmisti bayağı. Benim bebegim de tek memeyi reddederdi ben de götürdüm kafasini tam ceviremiyor dedi masaj yaptı şimdi ikisini de emiyor yani biz bazen bir şeyi anlayamayabiliyoruz doktor da anlayamıyor ama işte doğru doktora götürmek gerekiyor
(280 puan) tarafından
O dediğinize bakılmadı ama böbrek kalp tüm organlarına ekstra 2 kez kalçasına beynine makatına bağırsaklarına aklına ne gelirse işte bakıldı artık yoruldum herhangi bir doktora gidip aynı aynı dertleri anlatmaktan çok yoruldum gidilmedik doktor kalmadı çocuk gastronomi de dahil
(1,016 puan) tarafından
Gerçekten çok üzüldüm normal mi doğdu doğumda vakum vs kullanildi mi
(280 puan) tarafından
Sezeryan doğum canım ilkim sezeryan diye ben bilmiyorum ama kayinvalidem çocuk susuyordu ebe geldi bebeğin ağlaması gerekir dedi topuğunu sıktım hafif ağladı dedi ebe oyle olmaz demiş çocuğu alıp sırtına hızlıca vurmuş çocuk o andan beri susmadı şakasına diyorum hastaneyi basıp ebeyi bulucam diye
(1,016 puan) tarafından
Ya belki saçma gelecek bana da saçma geliyor ama sizin durumunuzu düşününce bazı bebekler hamileyken yaşanan travmalardan doğumda yaşanan olaylardan etkilenebiliyormus aklınıza gelen bir olay varsa eğer uykusunda bebeginizle konuşun. Benim arkadaşım hamileyken denizde biraz korkmuş bebeği banyo yaparken kriz geçiriyordu her gece uykusunda su güvenlidir sudan korkmamiz gerekmez gibi konuşmuş 1 hafta falan yaptım sonra bıçak gibi kesildi diyordu. Aklınıza gelen bir olay da yoksa bence uykusunda biraz konuşun seni anlıyorum elimden geleni yapıyorum lütfen sen de ağlama artık gibi gibi... belki işe yaramaz ama denemekten bir şey kaybetmezsiniz
(280 puan) tarafından
Bilmiyorum ki keşke o kadar basit olsa değil bir hafta 30 gün konuşurum deniycem
0 oy
(197 puan) tarafından
Anne sutu aliyo mu canim
(280 puan) tarafından
1 hafta emdi canım ağlamaktan emmedi zoraki sağarak 1 ay verebildim içmedi mamada içmedi kilosu epey düştü sonra alerjik dediler mama çıkarıldı raporlu onu bile doğru düzgün almaz yıldım artık
(197 puan) tarafından
Neyle besledin peki canım anne sutu yok mamada icmemis
(280 puan) tarafından
Kaşıkla zoraki verdim verdim şırıngayla denedim beslenebildiği kadar 6 ayrı mama değişti geçen ay başka mama verildi neocate onu içiyor enazından 90 cc içiyor ek gıdaya 6ıncı ayda geçtik onu seve seve yiyor
0 oy
(13,071 puan) tarafından
Canim hı rukye veya bakara gibi dualar açtn mi bebeğine benim bebeğim gazlı ve kolikti dualar sakinlestirirdi denemediysen acaba bi denesen mi ♡
(280 puan) tarafından
Neler neler denendi bakara süresi nebe süresi rahman süresi hatimler indirildi dayımlar suya okudu içirdik herşey diyorum ya yıldım hepimiz çöktük bir memnun edemedik çocuğu doğduğu günden bu yana
0 oy
(2,062 puan) tarafından
Seni çok çok iyi anlıyorum canım benim kızımda öyleydi Rabbimin zoruna gitmesin ama resmen ailemizin tüm düzeni huzuru bozuldu, neler neler çektim, artık ağlama krizlerine girerdim , büyüdükçe anladım çocuğun huyu bu canım aglak mızmız biri, 2 yaşında şu an hâlâ mutlu edemem , hala herşeye ağlar, yeri gelir eşimle aram bozulur bu yüzden , ben senden şu yönden şanslıyım biraz benimki tek çocuk, Allah sana kolaylık versin 
(280 puan) tarafından
Ağlayan çocuk kadar zoru yok gerçekten kendime bile yetemiyorum afedersin tuvalet için bile birini çağırırım öyle giderim yemek yapılacaksa birine veririm öyle yaparım duşta oyalanmayayım diye saçımı kestim ya yemin ederim artık ağlamaya bile vaktim yok şöyle depresyona gireyim ağlayayım yok söylemesi bir o kadar kolay yaşaması çok zor o 1 yaş almadan ben 10 yaş aldım yaşama hevesim kalmadı dün eşimle konuşurken ağladık eskiden huzurumuz vardı dedik oturup ona da vicdan yapıp ağladık iyi şeyler yaşamıyoruz yıpranırken eşimle birbirimizi de yıpratıyoruz
(2,062 puan) tarafından
Aynısını yaşadım canım o ağlarken ben ağlıyordum:) eşim işten geldiğinde çoğu zaman ikimizi de ağlarken bulurdu, ya ne yaparsak yapalım biz bu çocuğu susturamazdik gece gündüz ağlardı, uyku hiç uyumazdik e zaten sonra diğer sorunlar buna bağlı olarak geliyor, biz uykusunu sütten kesince bulduk yüzde elli oranında düzeldi diyeyim
(280 puan) tarafından
Sadece gece olsa neyse ama gündüzde susmuyor canım mamadan nasıl keseyim zaten sütümü almadı bari mama içsin diyoruz
(2,062 puan) tarafından
Kız gün 24 saat ya benim kız 20 saat ağlardı:))) kaç aylık canım, benimki 14 aylıktı artık stres yorgunluktan sütüm de kesilmişti mecbur kaldım kestim, ama seninki mama yiyormuş doyuyordur da
(280 puan) tarafından
Bizimki 18 saat ağladığı oldu :) 9 saat kah 5 saat ruh haline göre değişiyor gece kesmek için mi diyorsun
(2,062 puan) tarafından
Gece beslenmesini ben kesemedim ki canım şu an tam 2 yaşında ama gece bir defa süt içiyor muhakkak:)
0 oy
(716 puan) tarafından
Allah sana  bolca sabirlar versin canim bu gunlerde gececek hep been kalmayacak daha da guzel gunler gecireceksiniz Sen sakin kalmaya bak Napalim bazi cocukda uyumuyor yemiyor susmuyor hepsinin farkli farkli dertleri var sagligi yerinde ya cok sukur. Sen ona dua ac sabah aksam biraz rahatlasin canim 
(280 puan) tarafından
Öyle kalmayacak belki ama inan hayat böyle gidecek diye düşünüyorum ondan önce herşey yolundaydı diyorum sonra böyle düşünüyorum diye ağlıyorum annem kızım imtihan bu sabırla geç dşyor ama robot değilim ki uyumayayım yemeyeyim içmeyeyim yada oturmayayım çok değil 1 saat dinlensem yok oda yok geçen kusma ve ishal yaşadım yerde ölü gibiydim artık kayinvalidem ne olur toparlan yapamıyorum çocuk zor dedi eşimde bilerek mi hasta oldu kim ister ki dedi 4 saat hastanede 2 serum yedim ilaçla 2 güne toparlandım vücudumun takati kalmamış hastalandığım an güçten düştüm
0 oy
(1,531 puan) tarafından
Ay kuzum ya çok üzüldüm bazı çocukların özü böyle benim oğlumda öyleydi. Doğduğunda uyumazdı 5 yaşında asla uyumaz hep zorla uyuturum. Kızım öyle değil uykusu gelince beni odaya götürür yatarız. Oğlum o kadar hareketli ki bazen ağladığım günleri bilirim. Rabbim yardımcımız olsun. 
(280 puan) tarafından
Böyle devam etmez inşallah çünkü gerçekten artık çok çok yoruldum ailem daha doğrusu anlam memlekette ver 2 yada 3 ay bakalım öyle yada böyle diyorlar nasıl bırakayım diyorum sonra çok zorlanımca bunu bırakıp gideceğim diyorum attık biliyorum ki psikolojik olarak çöküntüdeyim ve evlatlarıma iyi gelmiyorum
0 oy
(920 puan) tarafından
Elime telefonu aldım böyle bir post açmak için ama seninkini okudum altına yazayım dedim..

Az önce büyük bir kriz gecirdik yine..dayanilcak gibi değil.. büyük 3 yaşında küçük 5 buçuk aylık.. çıldırmak üzereyiz.. yanımda yakınımda kimse yok eşimle cebellesip duruyoruz..büyük kızım kök sokturuyor her an ağlama krizi ama öyle böyle değil allahim aklımı yitircem artık.. oglen uykusu diye bisey de yok..güne 7de bi başlıyoruz akşam 9 10a kadar hır gür..son 2 haftadır hepimiz hastayız büyük el ayak hastalığına yakalandı küçük diş çıkardı ataklar geçirdi derken grip oldu..hep agladi..gecem gündüzüm yok..banyo yapabilsem şükrediyorum..en son kapıdan dışarı kendim için ne zaman çıktığımı hatırlamıyorum.. hastaneye gidip gelmek dışında markete bile gitmiyorum bunalimdayim artık.. az önce nerdeyse bi tane vuracaktim kızıma artık dayanamıyorum sesine..2.katta oturuyorum 5.kattaki komşu kızının sesi çok geliyor diyor..bağırıyorum olmuyor her dediğini yapıyorum olmuyor etkinlik yapıyorum olmuyor..kardeş kiskancligi mi 3 yas sendromu mu geçer mi bilmiyorum ama psikolojim artık hiç iyi değil.. bağırdım çağırdım o sinirle 1 bardak sıvı yagi dustu kırıldı her yer cam ve yağ oldu yani bitik durumdayım..geçse de izi kalacak bu yaşadıklarımızın 
(280 puan) tarafından
Gerçekten çok izi kalacak yaşadıklarımızın gerçekten dayanılarak gibi değil çözümü de yol benim büyük sessiz biri ama onu kırınca sinirden ben kendşm orta yerimden kırılıyorum ona hiç kıyamıyorum. Oyun istiyor oynayamıyorum sarılmak benimle parka gitmek istiyor zoraki fırsat buluyorum ben bu evliliği beceremedim demek ki çocuk işini hiç beceremedim iki yavrum eksik kalıyor ben eksiğim psikoloğa gittim sırf bunun için adamım dediği tek yalnız kalma sürekli bir yardımcın desteğin olsun diyor kayınvalidem var ama oda bıktı artık bu hafta memlekete gideceğim ne düzenimiz kaldı ne huzur komşular bebek çatladı kızım kucağına al diyorlar sonra bakıyorlar zaten kucakta ne yerde ne gökte durmuyoruz geçen kriz geçirdim şamdanı kırdım keşke elim kopsa artık taşımasam çok yoruldum Allah'ım karıncanın sesini duyan sen sesimi duy diyorum
(920 puan) tarafından
Diyecek bir şey bulamıyorum çok zor cokk..ne yaşıyoruz ne yapıyoruz belli değil.. bir kısır döngünün içinde gibiyim çıkamıyorum..kimseyi göresim konuşasım yok artık.. arada bir bu postun altına yaz..inşallah birkaç hafta geçmeden küçüğün sakinlesir huzur bulursunuz..ben kendimden geçtim sen kurtar kendini:)
(280 puan) tarafından
Rabbim bizim ve bu durumda olanların yardımcısı olsun kim sevmez evladını sadece tükeniyoruz şimdiki nesil çok farklı sana dua edicem sende bana et kimin Duasının kabul olacağı Allah katında rabnim bu zorlu süreci sana kolay kılsın huzur içinde yaşayın
(920 puan) tarafından
Amin canım cok cok amin..ben de sana dua edicem..Allah razı olsun
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Kızımda ne çektiğimi ben bilirim. O yüzden 2. Cocuk mu Allahım isteyene versin diyorum.. Bizim 1 yaşında düzene girdi uykumuz. Kolikti gazlıydı hiç kucaktan inmezdi. Ben koltukta oturarak uyuyordum. 
(280 puan) tarafından
Ah ah neler neler çekiliyor ağlayan çocuk kadar zoru yok 10 yaş aldım 8 ayda inan şu yaşta düzelir deseler sabır çekerdim ama düzeleceğine olan inancım hiç kalmadı çocuk sevemez oldum sesi mahalleyi inletiyor ne banyo ne kucak sakinleştirmiyor
0 oy
(50,745 puan) tarafından
nazar falan mi oluyo 
(280 puan) tarafından
Bilmiyorum kurşun bile döktürdüm ne kadar doğru bilmiyorum anne olarak elimden ne geldiyse yaptım düzel artık oğlum yeter diyorum inan defalarca kriz geçirdim yok bakmayacağım yıldım diyorum geri kucağıma alıyorum sakinleştirmek için o ağlıyor ben ağlıyorum ben ne yapayım nereye gideyim evliliğin yolunda değil düzenim yolunda değil huzur desen oda yok tam bitmişlik senromundayım
(50,745 puan) tarafından
gazi mi var acaba
(280 puan) tarafından
Yok canım gazı 4üncü ayda bitti röntgen çekildi hep
0 oy
(1,138 puan) tarafından
Öncelikle sabir diliyoru...Ve bir iki fikir sunmak istiyorum.Bir yerinde tespit edipemeyen bir kırik olabilir mi ?bebeklerde kirik cikik farkedilemiyor kolay kolay.Bie digeri kulak ve burun sorunsuz mu kulak enfeksiyonu vs vs duymasinda vs bir engel var mi kulagi agriyor olabilir mi.Bebekelr cok kucuk diye detayli tetkit yapilmiyor bence sizin cocugunuzun cani yaniyor caninin nereden yandiginin acil bulunmasi lazim ve bunun icinde Allah sizin karsiniza doğru doktoru cikarsin insallah.Bopca arastirin ve organalrina tek tek dokunun en cok tepki verdigi yeri kesfetmeye calisin ya da benzer vakalar var mi google dan arastirin.
(280 puan) tarafından
Canım kalbine bakıldı ritim bozukluğu var ağlamasına bağladılar ama ağlamasına sebep değil dendi senede bir kontrol edilecek sol böbrek sağ böreğinden geniş dediler sonraki komtrolde herşey normal dendi bağırsaklarını bakıldı maksat çatlağı var mı ona bakıldı sünnet dediler sğnnet ettirdik kulağına ayrı bakıldı burnunda et var mıdır diye bakıldı  göz görmüyor olabilir dediler göze ayrı gidildi şurada prof. Doktor var dediler gittik şurada iyi dediler gittik türbelere bile gidildi annemde doktoruna denk gelmedi yavrum diyor ama heryere gittik şehir dışında doktor bulduk oraya bile gittik organ taraması desen yapıldı artık eşimle kötü oluyoruz kayinvalidem elinden geleni yapıyor ama oda dayanamıyorum diyor ben annesi olarak dayanamıyorum bırak dışarıdan birini yazık diyorum okuyorum üflüyorum yok yeminle dermanı yurtdışında deseler oraya bile giderim bedenen ruhen çöküşteyim huzurumuz kalmadı Allah'ım ya dermanını ver ya benim canımı al diyorum o dereceye geldim
(1,138 puan) tarafından
Kalp ritim bozukluğu huzursuz bebek sendromu yapar bunu google dan arastirmanizi tavsiye ederim.Bunu daha once baska birinde gormus ve okumustum cok gecmis olsun ve sabirlar diliyorum Allah evladiniza şifa size sabir versin amin
(280 puan) tarafından
Araştırırım ben doktor öyle demişti ama

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 30 göst.
0 oy
3 cevap 184 göst.
0 oy
7 cevap 170 göst.
0 oy
25 cevap 657 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde &Sukufe& (7,670 puan) tarafından soruldu