0 oy
195 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (325 puan) tarafından
Kızlar merhaba ana okulu kaç yaşında verilir kızım şuan 2 yaşinda 3/4yaşda vermeyi düsünuyorum bişeyler ögrensin diye ve arkadaşlari olsun diye ama nezaman verilir hiç bilmem orda neler ögretiyorlar ? Ve paralimi yoksa bedavami hiç fikrim yok gerçekten şuan niye aklıma geldi hshshhs seviyorum sizi

9 Cevaplar

0 oy
(73 puan) tarafından
Valla ben de ücretsiz sanıyordum ama aylık 600ödüyoruz her yerde farklı ama fiyat hemen hemen yakınmış oğlım 5 yasında kayıt çıktı küçükken almadılar siz yine de yakın bi okula sorun

Sayıları şekilleri ince motor becerilerini makasla el işi işleri yani öyle 1. Sınıfta hemen hemen öğrenecekleri şeyler

Bolca oyun eğitici oyuncaklar fazlasıyla var
(325 puan) tarafından
Çok çok teşekkür ederim canim ❤️
-Reklam-
0 oy
(15,633 puan) tarafından
4 yaşinda başlıyor en erken diye biliyorum. Aidat oluyor. Bazı okullarda beslenmeyi okuldan veriyorlar ve sen ücretini ödüyorsun. Fiyat okula göre değişiyor. Mesela benimki şuan 5.5 yaşinda ve tam gün ana okuluna gidiyor 6.000 ödüyoruz biz aylik. 
(325 puan) tarafından
Oha çok fazla değilmi :(
(15,633 puan) tarafından
Tam gün o yüzden o fiyat canim. 3 öğün yemek veriyorlar. Kulüp etkinlikleri oluyor. Satranç, jimnastik, İngilizce dersi, robotik kodlama. Ben bu kurslari ayri ayri aldıracak olsam daha fazla olur.
0 oy
(5,986 puan) tarafından
bedavaya ne var ki 3 yasinda devlet almaz ozel. o da en ucuz 13 bin aylik istnbulda. devlete kizimi 4 yas sonrasi verdim adidat oluyordu ayliip
tarafından
Bizim okul 3 yaş itibariyle alıyor.
tarafından
Tam 36 ay ve sonrası
(5,986 puan) tarafından
aa neguzel . yik kizimin gttigi yer 48 ay ve sonrasini alio
(325 puan) tarafından
Vallah fiyatlar aşiri abartılı bence ama İstanbul çok büyük bi yer yane bu fiyat olsa gonderemem
0 oy
(1,871 puan) tarafından
4 yas oğlum.basladi busene 650 lira aylık sene başında temizlik malzemesi alıp verdik hergun beslenme biz liste veriyorlar okulda ona göre beslenme koyuyoruz 
(325 puan) tarafından
Beslenme liste nolyor yane mesela deseler yarın domates salatalık çantaya koyun ve başka bişey yerine koysak ne oliyor ? İlk defa duydum ben kucuken anne bana hep ekmekte koyardı yane istedigni koyardi
(1,871 puan) tarafından
Hergune farklı bisey yapılıyor.  Mesela bizim bugün beslenme de poğaça yada kek , meyve , ayran yada meyve suyu , kuru yemiş vardı . Yarın patates kızartması ,ayran ,meyve ,kuru yemiş var . Bizim öğretmenin hazırladığı beslenme listesi hemen hemen herkesin evinde olabilecek şeyler var . Mesela olmayan biseyi koyarsan o gün listede bizim öğretmen hiç sorun etmedi kimseye söylediğinde duymadım ama başka bir öğretmen ister mi istemez mi bilemiyorum cnm .
0 oy
(9,925 puan) tarafından
Oğlum şuan 5 yaşında 2 senedir gidiyo devlet anaokuluna geçen sene aylık 150 ydi şuan 300 veriyoruz.. sayıları renkleri makas kulanimi boyama vs vs yapiyolar 
(325 puan) tarafından
Bu fiyat güzel mesela burdaakiler aşırı cok ödüyorlar
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Ben kızı gönderdim 3 günde mezun olduk :)) çok hasta oldu hava faln verdim o yüzden göndermedim. Anaokuluydu gittiği yer bağımsız devlet anaokulu yarım gün 1800 tam gün 6.750 fiyat vardı. 
(325 puan) tarafından
Her gün icinmi yoksa ayda 1?
(2,944 puan) tarafından
Aylık canım. Yarım günde tek öğün var. Tam günde kahvaltı öğle yemeği ve aksam üstü kahvaltısı oluyor.
(325 puan) tarafından
Yarım gün saat 1 gibi ve öğlen 16gibi demi ve çok geçmiş olsun inshallah hemen ileşir minik prenses
(2,944 puan) tarafından
Sağol canım :) sabah 8de geliyor 12 de çikiyor yarım günler. Tam günler 8de geliyor 5te çikiyor.
0 oy
(3,027 puan) tarafından
Simdi oyunevine gidebilirsizn
(3,027 puan) tarafından
Hed devlet okulu farkli yas araliginda aliyo oglumub gittigi anaokulunda 3 yastan aliyo
(325 puan) tarafından
Canim oyun evi nedir?
(3,027 puan) tarafından
Saatlik olaral etkinlik yaptiriyolar ebeveyn eslikli bulundugunz.ilin instagram hesaplarina bakin ben oyle bulmstm atiyorm ankaradasinz ankara oyunevi yazim cikar karsiniza maddiyatiniza ve verimlilig8ne gore karar verirsinz
0 oy
tarafından
Kızım 3 buçuk yaşında 1 aydır gidiyor. Bağımsız devlet anaokuluna gidiyor yemek dahil aylık 1235 TL.  Yarım günlük yazdırdım 1 ile 5 arasında. Maksat arkadaşları olsun, oynasın, eğlensin ve bağışıklığı guclensin diye. özellikle birkaç sene erken vermek çok mantıklı geliyor bana bu konuda.  Kızım zaten birçok şeyi biliyor yapıyor ama bu bir ayda sınıfça birçok şey öğrendiler. Ayakkabı giymeyi çıkarmayı, kaşık tutmayı dökmeden yemeyi, tuvalette yardımsiz popo silmeyi, makas tutmayı vsvs bunun gibi şeyler iste. birçok çocuk bunları yapamıyordu şimdi sınıfça bayağı iyiler. Bunlar dışında  etkinlikler yapıyorlar hergun parka çıkıyorlar paylaşım öğreniyorlar kızım çok mutlu çok şükür şimdilik iyiyiz 
(325 puan) tarafından
Evet mantıklı geldı banada güzelmiş vallah ama şuan beklemek isterim 1sene eğer güzel konuşsa götürecem kendini ifade etsin çünkü dünya çok kötü oldu haberlerde ana okulda bazı şerefsizler var cocouklari döviyorlar belki dersiniz niye abartıyor ama ondan çok korkuyorum iste ben kucuken banada olmus
0 oy
(2,193 puan) tarafından
Bende 3 yaşına girsin gondericem burada anaokulu gibi bi yer var bedava devletin 3 yaşına daha basmadigi için goturemiyorum 2 ayın bitmesini bekliyorum 
(325 puan) tarafından
Ay guzelmiş biraz eğlensin oda bizde işimizi yaparız:)ama daha zaman var bizde bide öbür 2kizim 2aylik  kardeşi gitse 1tane yanımda kalır hshshs
(2,193 puan) tarafından
Benim tek bi adet var onuda postalamayi düşünüyorum o devlet okuluna bende eğitime gidicem

İlgili sorular

+2 oy
29 cevap 476 göst.
0 oy
7 cevap 151 göst.
10 Ekim 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Elifefe34 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,897 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 329 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (478 puan) tarafından soruldu

408,402 soru

12,270,153 cevap

37,572 kullanıcı

Kategoriler

...