0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından
Selam kızlar sizlerden fikir almak istiyorum.Biz şuan kiradayız evim 3+1 şimdi şöyle bir planımız var elimizde 1+1 ev alacak kadar paramız var yatırımlık alıp kiraya verelim bizde kirada devam edelim dedik diğer planımız da şöyle kaynanamın evi 4+1 o eve çok az bir tadilat yapıp oraya geçmek evin mutfağı banyosu falan yeni yapılı. Kaynanam içinde evin üstüne 1+1 prefabrik olarak ev yapmak. Bu arada kaynanam tek yaşıyor iyide anlaşırız. Sıkıntımız olmadı çok şükür

Siz olsanız bu durumda ne yaparsınız? 

7 Cevaplar

+1 oy
(254 puan) tarafından
Eve masraf yaptığınızda ileride de sizin olacaksa kaynana mantıklı yoksa elinizdeki parayı değerlendireceğiz bir yatırım yapıp kafanıza göre istediğiniz bir ev almak kirada olmaktan çok daha iyi 
-Reklam-
0 oy
(567 puan) tarafından
1+1e 3+1 den çıkıp sığabilecek misiniz eşya olarak soruyorum
(2,242 puan) tarafından
Öyle dememiş, 1+1 kayınvalide için düşünmüş. Kendileri 4+1'e geçecek bu durumda
(107 puan) tarafından
Yatırımlık alıp orayı kiraya verip biz kirada edelim dedik o şekilde olur yoksa 1 +1 e siğamayız diğer planda kaynanamın evine geçip ona da üste 1+1 ev yapmak
(567 puan) tarafından
4+1e geçmek mantıklı kayınvalideniz tamam derse çok iyi. Öbğr türlü 1+1den gelwcwk kira 3+1 i karşılamaz.
(107 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm kaynanam kabul ediyor
0 oy
(3,082 puan) tarafından
İyi anlaşıyorsam 4+1 evi seçerim . Birazdaha birikim yapıp daha büyük bir ev alırım.
0 oy
(2,242 puan) tarafından
4+1'in konumu iyiyse ve kayınvalide ile yüz göz olunmayacaksa 4+1'e geçmek daha mantıklı.
(107 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz için
0 oy
(882 puan) tarafından
kaynana tek yaşıyorsa bence kaynanalı plan daha mantıklı çünkü yaşlanınca size ihtiyacı olacak. ozamana kadar birlikte yaşayınca o zaman uyum daha kolay olur
(107 puan) tarafından
Yorumunuz için teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum büyük oğlum 11 yaşında ben çalışan anneyim oğluma kaynanam baktı okulun tatil olduğu veya hastalandığı zaman yine kaynanama bırakırım
0 oy
(3,027 puan) tarafından
Ama bu sizin planiniz kayinvalidenizle konustunuz mu 

Belki kadinin boyle dusuncesi yokturdur

Benimde 60 m evim var ev amaya giris basmaagj olarak dusbdm

Bir arkadasim var eski bahceli ev aldi icini tamir ettirdi bahcesine toprak attirdi kari koca calistilsr evi adam ettiler sonra kariyla merkeze yakin ev aldilar bu sefer yine bir iki duzenleme yaptilar sattilar cok az krediyle luks akilli daire aldilar ama icinde oturmadilar cunku orada kiralar 25 binden gidiyodu simdi ucuza bir ev kiraladi  8 bine kiradan gelen para da birikim yapiyo araba yukselteceklerms 
(107 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz için kaynanamın bunlardan haberi var bize bırakmış zaten 2.planı kendi söyledi siz gelin buraya bana üste 1+1 yeter diye
0 oy
(1,560 puan) tarafından
Mantıklı bence kuzu 
(107 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 129 göst.
0 oy
27 cevap 775 göst.
+2 oy
12 cevap 222 göst.