0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (766 puan) tarafından
Hafta sonu evde büyük temizlik vardı. Temizliğe gelen bayanlar perdeleri yıkarken bulaşık makinesi deterjanı koy dediler. Tablet çözülmez diye 3'ü bir arada sıvı deterjan koydum. Makineden çıktığında sorun yoktu ama kuruduktan sonra hepsi tükürük gibi kokmaya başladı. Hepsi uzun uzun kocaman perdeler çıkarıp yeniden yıkayamam eşine zor taktırdım zaten bir daha takmaz. Bunların kokusunu yıkamadan nasıl geçirebilirim?

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Tükürük kokusu nasıl oluyor kız alla sen:⁠-⁠)
(2,039 puan) tarafından
Seda sayan ablamızın dediği kokulu öpücük olan öğğhkk ☺️☺️☺️☺️
tarafından
Kahkaha attım allah iyiliğini versin emı:⁠-⁠D:⁠-⁠)
(2,039 puan) tarafından
Aman aman hep gülll ♥️☺️
(766 puan) tarafından
Elini yala sonra kurumasını bekleyip kokla cağnım :))
-Reklam-
+1 oy
(2,039 puan) tarafından
Bence havalandırmayla falan gitmez o koku ve kötü kokulu birşeyin üstüne güzel koku sıktın mı daha beter kokar valla yıkayacaksın bacım başka yolu yok yani eğer ki o kokunun gitmesini istiyorsan
(766 puan) tarafından
Birkaç gün beklicem geçmezse önce yumoş kumaş spreyi denicem o da olmazsa evde tütsü yakarım o da olmazsa yıkarım. Yıkamak son çare canım. 7 büyük perde valla kolum omzum dayanmaz
(2,039 puan) tarafından
O zaman inşallah geçer yaa
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Sprey şişesine birazcık yumuşatıcıyla suyu karıştırıp perdelere sıkabilirsin. Ya da direkt yumuşatıcı gibi kokan kıyafet spreyleri var onlardan alabilirsin 
(766 puan) tarafından
Benim de aklımda o var yumoşun vardı galiba
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Nemsi bir koku var demi malesef bende hiç sevmem o kokuyu oda spreyi sikabilirsin
(766 puan) tarafından
Yok nem kokusu değil ekşimsi bi koku ve bennkokuya çok hassasım ev kokacak diye yemek yapasım gelmez o derece
0 oy
(3,054 puan) tarafından
Bolca evi havalandir koku zaten 2 3 gune cekilir 
(766 puan) tarafından
Ay hadi inşallah
0 oy
(1,074 puan) tarafından
Güzel koku sıkmak ile gelsem. Mecbur yıkaman lazım. Anca öyle çıkar. 
(766 puan) tarafından
Tütsü gibi bişey yaksam diye düşündüm. Yemek yaparken tüm kokuyu çeken perdeler bunu da çeker zaaar :))
(1,074 puan) tarafından
Bence geçici bir çözüm olabilir bu

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 264 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
0 oy
1 cevap 78 göst.
24 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Zelcey (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 418 göst.

408,971 soru

12,291,857 cevap

38,230 kullanıcı

Kategoriler

...