0 oy
568 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Çok üzgünüm şuanda.18 gündür kayıptı cansız bedeni bulunmuş :(( Çok yazık gerçekten mekanı cennet olsun 

14 Cevaplar

+2 oy
(3,537 puan) tarafından
Çok üzüldüm, belliydi zaten ama bulunmasına en azından sevindim. Gülistan Doku gibi olmadı. Ne günlere düştük.. cenazenin ortaya çıkmasına sevinir olduk 
tarafından
Evet bi kayıp ilk bikaç gün içerisinde bulunmadıysa yüksek ihtimal hayatta değildir zaten.Şimdi babasının videosunu izledim içim parçalandı:((
(3,537 puan) tarafından
Bakmadım, karşıma çıkar. Anne babalar ne zorlukla bugünlere getiriyor büyütüyor. 3.5 aylık bebem var, artık bazen delirme noktasına geliyorum. Bu nasıl vicdan
-Reklam-
+2 oy
(4,440 puan) tarafından
Bu ülke de kadında, çocukda olmak zor. 
tarafından
Üniversiteyi kazanmış hayalleri olan bi kız, intihar edebilecek bi kız değilmiş.Kim bilir nasıl bi ruh hastası sebebi oldu kızın
(4,440 puan) tarafından
Zaten her ölüme bir bahanne buluyorlar, öldürulen hep suçlu ama öldüren suçsuz
(893 puan) tarafından
Ben intihar olduğunu düşünmüyorum açıkçası ya biri bişey yaptı yada kendi yüzmek istedi macerası canına mal oldu
0 oy
(2,939 puan) tarafından
:( yaa çok üzüldüm. O kız çıkar gibi geliyordu bana hep. Nerde bulunmuş 
tarafından
Yurda 20 dklık mesafede bulunmuş
(2,939 puan) tarafından
Ah kınalı kuzu :( evlerimizin içinde bile korkar olduk.
0 oy
(706 puan) tarafından
Yaaaa Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah

O kadar ölüm haberi alıyorum ki üzülüyorum yaaa
0 oy
(2,468 puan) tarafından
Bende Cok üzüldüm ya ama bnce o kızı biri öldürüp attı yoksa kac gündür nasıl bulamadılar orda
(2,487 puan) tarafından
Değil mi haberciler herkes oradaydi
(2,468 puan) tarafından
Aynn öle kesin öle olmştr nasl oldu da bir anda bulundu
0 oy
(5,462 puan) tarafından
Aklıma tek gelen şey ya kendi intar etti ya da biri taciz edip öldürdu cansız bedeni de gole attı Allah rahmet eylesin
0 oy
tarafından
Evet günlerdir izliyorum üzüldüm. İntihar olabilir 
0 oy
(699 puan) tarafından
Allah rahmet etsin. inan artık eceliyle yada çeşitli kazalarla ölenlere karşı derin bi nefes alıyorum çünkü her kaybın arkası çeşitli iğrençlikle geliyor 
0 oy
(765 puan) tarafından
Allah'ın gücüne gitmesin ama bu olayları duydukça kızımı doğurduğuma pişman oluyorum. Doğduğundan beri pandemisi depremi çocuk cinayetleri eksik olmadı. Onu koruyamayacağım diye çok korkuyorum
tarafından
Allah görünen veya görünmeyen tüm musibetlerden korusun tüm çocukları:((
0 oy
(13,592 puan) tarafından
besle büyüt üniversiteye gönder. önce kaybolsun, sonra cansız bedeni bulunsun... Allah anasına babasına sabır versin. umarım bir cinayete kurban gitmemiştir 
tarafından
İnşallah ama abisinin dediğine göre sudan çok korkan bi kızmış
(13,592 puan) tarafından
altından iğrenç bir hikaye çıkarsa şaşırmam ama umarım değildir
0 oy
(18,125 puan) tarafından
Ben anlamıyorum çok uzak bir yer değil ki 18 gün nasl bulunamıyor 
tarafından
Önce telefonu keki falan sonra eşarbı bugünde cansız bedeni... İnşallah nolduğu hemen çözülür giden geri gelmiyo ama bişi yapıldıysa da yanlarına kalmaz inşallah
(18,125 puan) tarafından
İnşallah bulunur yapanlar
0 oy
(758 puan) tarafından
Çocuklarımızı fanusa mi kapatsak acaba
tarafından
Off rabbim korusun tüm günahsızları, hem çocukları hem hayvanları
0 oy
(768 puan) tarafından
Ben bilmiyorum olayı kim o ne olmuş
tarafından
Van'da okumaya giden yurtta kalan bi kızdı rojin.18 gündür kayıptı.Bugün Van gölünde cansız bedeni bulundu
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Onu öldürdüler kesin kimse tanımadığı 3 gündür kaldığı yerde akşam vakti tek başına sahile gitmez , bide eşarbı sıkı bağlanmış videolarda görünüyor boynundan arkaya doğru bağlanmış bulunan esarpta düğümü çözülmüş bir earp var kendini atmS olsa o eşarp düğümü çözülerek çıkmaz asla , hadi iğneleri kaymış flan deriz ama esarbin düğüm kısımları burusuktu , Allah belasını versin yapanın bununda katili bulunmayacak ne yazık ki istismar yoktur umarım ,,,
tarafından
Evet ne yazık ki katılıyorum:((

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 865 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 164 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 634 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,494 puan) tarafından soruldu

411,529 soru

12,388,408 cevap

43,650 kullanıcı

Kategoriler

...