0 oy
74 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (38 puan) tarafından
3.5 yaşında oğlum var oyuncaklarını kırıyor defalarca anlattım kırmamalıyız şöyle böylr defalarca kırıyor sonra tamir et diyor oğlum kırılmış diyorum hayır tamirnet diyor kaldırıp çöpe atıyorum çöpten çıkarıp geri getiriyor tamir et diye oğlum kırıyorsun tamir edemiyorum diyorum yinr aynı saatlerce ağlıyor kendini yerlere atıyor başka oyuncak getiriyorum sevdiği bir çizgi filmi açıyorum hayır onu tamir edeceksin diyor ağlamaya devam ediyor kendini yerlere atıyor bıktım usandım ben ne yapmalıyım nasıl anlatmalıyım 

4 Cevaplar

0 oy
(15,532 puan) tarafından
Kim kırıyorsa o tamir edecek de. Ben kırmadım sen kırdın sen tamir et diye sen önüne koy. Kendisi uğraşsın. 
(38 puan) tarafından
Onu da denedim ağlama krizleri devam ediyor kendini yerlere atıyor saatlerce
-Reklam-
0 oy
(583 puan) tarafından
Kırıyorsa alma ablamın ogluda kırıyor hatta bize geldiğinde bnm oglumunkinide kırmaya çalışıyor kiramayinca ağlıyor diyor cnm sıkılıyor illa kiracam ablamda hiç almıyor artık hatta bana geleceği zaman ablam arayıp oyuncakları kaldır hiç bişe bırakma diyor ne yaparsam boş kırıyor diyor 
(38 puan) tarafından
Vallahi bir ara tepem attı kaldırdım sakladım yine buldu  son 1 aydır aşırı bir takıntılı ve inatlık başladı sürekli ağlıyor kendini parçalıyor
0 oy
(2,947 puan) tarafından
Ben diyorum ona ayıracak param yok tamirde edemem. Yapabiliyorsan yap yoksa böyle oyna. Bir oldu iki oldu sonra asla yapmadı. Çok ağladı yenisini alın diye almadık. Bir kere çok kızdım. Gece bütün oyuncaklarını koliledim. Bir tane bile bırakmadım ama. Kalem kitap herşey. Sabah şok oldu. Sen kırdığın icin seninle kalmak istemediler dedim. Ondan sonra atma huyu bile kalmadi. 
(38 puan) tarafından
Vallahi bu yöntem harikaymış bunu deniyeceğimmm inatlıgına bir çare var mı acaba tutturdu mu tutturuyorr
(2,947 puan) tarafından
Ben 3 gün çıkarmadım. Kolilere koyduğum icin göremedi de. Heryer boş. Birde bebeklerine aşırı düşkün onlar olmayınca çıldırdı. Gelmiyorlar senden korkuyorlar dedim. Oymuş.
0 oy
(4,076 puan) tarafından
Bantla yapisabilcekleri vs yapıştır, yapamadiklarıni uğraşıyormuş gibi yap olmuyor bana yardım eder misin vs de Japonya yapıştır birseyler dene gönlü olsun ,ama hemen atma bence.Benjm kizim da 3.5 yaşında bazen bilerek kırıyor parçalıyor ben birskilde halletmeye çalışıyorum beğenmiyor ağlıyor bazen güzel oldu diyor.Ama kendisinin bunu kırdığını yada yirttigini zarar verdiğini bu sekilde oynayabileceğini söylüyorum çoğu zaman ikna oluyor.Mesela arabasını mi kırdı, trafik kazası oyunu oynayın 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 201 göst.
18 Kasım 2024 Aile kategorisinde Mervem (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 15 göst.
0 oy
14 cevap 270 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Nehirrr (1,003 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 41 göst.

407,169 soru