0 oy
411 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (137 puan) tarafından
Gerçekten bişeyler varsa bile ortaya çıkarmak için neler yaptınız

11 Cevaplar

+2 oy
(18,410 puan) tarafından
Ben ihanet durumunda boşanırım hatta evlilikte aldığımız ortak sayılan ama çoğunlukla benim emeğimi ve kazancımı içeren ev araba tarzı şeylerde bende kalsın diye delil toplarım telefonu alışveriş detayları banka hareketleri bakabildiğim her şeye bakarım yeterki ihaneti mahkemeye ispatlayayım oğlumla yoluma bakarım 
-Reklam-
+1 oy
(699 puan) tarafından
Eğer ayrılmicaksa kişi hiç boşuna iz sürüp tartışmasın aradaki perde kalkıyor sonra yaparım sanane ye dönüyor :(
(137 puan) tarafından
Çok doğru söylüyorsun
(699 puan) tarafından
Hesabını soramadığın ne varsa Allah hesabını soracak hiç tasalanma,dünya düşündüğümüz kadar uzun değil
+1 oy
(32 puan) tarafından
Ogrendiklerin karşısında ne yapacaksın peki kabullenip oturcakmisin yoksa boşanmaya kadar götürecek misin buna karar ver öyle araştır bence 
0 oy
tarafından
İhanet mi başka konu mu 
(137 puan) tarafından
İhanet olabilir
0 oy
(766 puan) tarafından
Boşanmayacaksan hiç kurcalamayacaksın. Yok kesin varsa boşanırım diyorsan cebini cüzdanını telefonunu delik deşik edeceksin :))
(137 puan) tarafından
Boşanamıyorum ama içimde içimi yiyor telefonunu karıştırmama izin vermiyor bende takıntılıyım
0 oy
(5,077 puan) tarafından
Telefonunu hiç kurcalamam bir hafta boyunca öyle rahat bırakırım ama aklına fındık kabuğu düşürmem iyi davranırım bişey yokmuş gibi davranırım bir haftanın sonunda o uyurken teli karıştırırim öyle işte Allah göstermesin ama öyle yapardım 
0 oy
(1,688 puan) tarafından
Delil toplar bosanırım kesin ve net 
0 oy
(3,075 puan) tarafından
Yorumları okudumda pes dedim karıştırma varsa bile diyenler ne içiyor bu kadar rahat olunmaz ama sonuçta eşim kocam helalim bi yanlışı varsa yüzüne vururum kisme kusura bakmasın bil ve sus oh ne güzel ya bosanmiyacaksa bile öğrenmeli ortaya çıkarmalı benim sağlığım herseyden herkesten önemli elin karısıyla yatıp kalkacak görmezden gelip susacam yok öyle bir dünya hayatı burnundan getiririm 
(137 puan) tarafından
Gerçekten doğru insan bişey görse bunu yüzüne vursa bu adam tekrar aynı hatayı yapar affeder susar diye
(3,075 puan) tarafından
Birbalannesi canım böyle bisey duyup halen koynuna giren kadınlarda hata vardır hayır yani neden aynısını kadın yapsa kisme gözünün yaşına bakmaz ama yapan kişide  kadının hemcinsiyle yapıyor
(18,410 puan) tarafından
Burda öyle şeyler okudum gördüm ki artık hiç bir şeye şaşırmıyorum  çaresiz mı kalıyorlar baskı mı goruyorlar cesaret mi edemiyorlar veya rahata alışıyorlar görüp dillendirip susan veya sadece kadını kendi kocasını baştan çıkarmakla suçlayıp kocasını temize çıkaran o kadar saçma postlar gördüm ki
(3,075 puan) tarafından
Burda herseyi görüyoruz evlerden ırak benim 2. Evliligim önceki eşim aldattı yakaladım ve birtanede değil coktu duramazdim aynı evde 8 sene 2 çocuğuma tek baktım yeri geldi aç kaldık ama öldürmeyen Allah öldürmüyor
(18,410 puan) tarafından
Öyle çok zor şeyler yaşamışsın. Umarım şu an çok mutlusundur
0 oy
(3,623 puan) tarafından
Olursa illaki bulurum bi yolunu 

Yada bakarsin kendiliginden çıkar ortaya
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Eğer boşanmaya vardiririm kendim idama ederim hayatımı dersen herseyine bak banka dökümü telefon dökümü WhatsApp sosyal medya telefonunu kurcala yani ama yok dersen hiç bulaşma sonra ne senin için alır ne o korkar 
0 oy
(909 puan) tarafından
Kocam eski karısıyla yazisiyor onun hesabının bende olduğunu bilmiyor 14yil önce bitmiş bir iliskiydi sözde kadın onu hafta sonu evine çağırıyor oda bakalım diyo her mesajlarını görüyorum ama hafta sonuna kdr sesimi cikarmiyicam mesaiye diye çekip giderse onu rezil rusfa edicem 
(137 puan) tarafından
Neden evine çağırıyorki

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 1,175 göst.
13 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 287 göst.
17 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 488 göst.
+1 oy