0 oy
94 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (321 puan) tarafından

Ramazan bayramı için şimdiden rezervasyon yaptırmak istiyorum ama güvenemiyorum ödeme yi nasıl yapayım ne tavsiye edersiniz giden bacılar<3

2 Cevaplar

0 oy
(6,950 puan) tarafından
miras otelde kaldik iki ay once. magara dogal magara. ama pek hoslanmadim boyle kuf nem kokusu oluyor hakiki magara oldugu icin.
(321 puan) tarafından
Canım bilmediğim için soruyorum gezdiğiniz mağara mi öyleydi yoksa kaldığınız otel mi öyle memnun kalmadiniz
(6,950 puan) tarafından
otel otel. orda cogu otel magaranin icinde . peribacalari tarzinda magaralar taş oteller. hamam gibi kokuyor . uchisar urgup göreme o taraftaydik biz . balonlari izlemek mukemmel otesi bisey ama otel  sirf konsept o sekilde diye biz degisiklik olsun diye magara otel tercih ettik. normal  lux oteller daha ucuz  magaralar degisik ambians diye pahali
(321 puan) tarafından
Kararsızım canım çok gitmek istiyorum ama tahmini ne kadar gözden çıkarmalıyım bilmiyorum
(6,950 puan) tarafından
cocuk varmi ufak. ufak cckla dag tas peribacalari gezilmio zor yani kucakta in vik gir cik  magara tas hep kucakta sefil . coluk cocuk cok gezmeyiz yer icer gezersiniz . ufak kucaklil vocukla zor. otelde de iste bir gece 8 kusure kaldik 15 bin mi neydi sultan otel . sanirim o daha guzel demisti esim ama yer yoktu olsa orda kalacakdik.
-Reklam-
0 oy
(20,737 puan) tarafından
Ohooo uçmuş fiyatlar biz geçen hafta otel sorduk baya pahalı kalalım gezelm dedik vazgeçtik ya
(321 puan) tarafından
2250 dedi bi yer geceliği ama güvenemiyorum ya dolandirici ise

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 47 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sarioglusumm (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
21 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Hasret23243 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 414 göst.
10 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,029 soru

23,688,255 cevap

310,726 kullanıcı

...