0 oy
63 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (182 puan) tarafından
Selam kızlar 32 haftalık gebeyim ve bugün enfeksiyonumun olduğunu öğrendim. Aynı sorunu yaşayanlar hangi ilacı kullandığını yazabilir mi ?

3 Cevaplar

0 oy
(499 puan) tarafından
Antibiyotik vermişti doktor paketten bir tane çıkıyor suya karıştırıp iciyorsun 
-Reklam-
0 oy
(572 puan) tarafından
Ben 16 haftalık fitil verdi doktor
0 oy
(2,193 puan) tarafından
Ben hamilelik boyunca çektim ama en rahatlatan uzun süre rahatlığını sürdüğüm yöntem söyle iç çamaşırı hergun değiş ve masrapa içine bi guxel su doldur icinede sirke koy bi kapak dolusu onunla bi guxel yıkan kurula bunu her kasinti ağrı olduğu sürece yap 
(2,193 puan) tarafından
Şimdi dene gör farkı aşırı rahatliyorsun inşallah inşallah çok geçmiş olsun dikkat etmen gerek son vakitler enfeksiyon ikiniz için iyi değil
(71 puan) tarafından
Zaten riskli gebeyim ilk gebeliğimde preeklampsi yüzünden erken doğurdum bu 3. Ve ikiz enfeksiyon bırakmıyor yakamı protein kaçağım da var bazen sırf bu yüzden erken doğurmak istiyorum artık kaşıntı ağrı sızlama hayatını öyle bi etkiliyor ki anlarsınız beni
(2,193 puan) tarafından
Biliyorum biliyorum :(( dediğim gibi gün içinde iç çamaşırı değiştir gerekirse gün içinde 2 kez sirkeli suyla yıkan direk kesiyor bak direk Rabbım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin üzülmeyin
(71 puan) tarafından
Allah razı olsun dualarıma sizi de eklerimm. Ben denemeye gidiyorum :)
(2,193 puan) tarafından
Git git dualarimdasin sende :))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 62 göst.
0 oy
4 cevap 99 göst.
4 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 78 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 152727 (92 puan) tarafından soruldu
0 oy