0 oy
78 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (907 puan) tarafından
Ya hanımlar Kızım Kasım 9 da 6 yaşını bitirmiş olacak son  1 haftadır aşırı duygusal bir şeyi yapamadığı zaman uzun süre hıçkırarak ağlıyor.  Mesela bugün birlikte kek yapıyorduk yumurtaları kiracakti kaba iki tane kırdı 3. Yu kırarken ben kilerden unu almaya gittim o sırada öyle bir ağladı ki yemin ederim düştü falan zannettim yumurtayı kırarken elinden kayıp düşmüş yere asla kızmadım . Ama o ben bunu neden basaramadm diye öyle bir ağlıyor ki anlatamam size . Nasıl asarız bu durumu nasıl yaklaşmaliyim bilemiyorum artık. Bu çok normal bende bazı şeyleri dokebiliyorum kirabiliyorum diyorum. Ben kırmak istemiyorum diye yine ağlıyor. Kısacası herseyi mükemmel yapmak istiyor olmayınca kendine sıkıntı ediyor . Bana bir akıl verin nasıl aşarız bu durumu

2 Cevaplar

0 oy
(2,780 puan) tarafından
Ahahahhaa aynı gün doğumlu 2021 model var tatlım elimde, birebir aynısı tek fark 3 sene küçük :))) Bence 9 Kasım'da var bir sıkıntı :))) 
(907 puan) tarafından
Ahhah olabilir ama önce böyle değildi benim kız
-Reklam-
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Bu dönem basariya karsi  aşagilik duygusu donemi. 

Bu donem cocuklarinda başari her duygudan once gelir. Onun basarabilecegi gorevler vererek onu cesaretlendirin. O duygusunu tatmin etmesini saglayin
(907 puan) tarafından
Qy aynen öyle başaramayinca kendini ise yaramıyormuş gibi hiçbir şey yapamıyormuş gibi hissediyor
  Aslında ufak görevler veriyorum  sofra açmak / toplamak ekmek taşımak şu şişesi taşımak gibi ama bunları uzun zamandır yaptığı  için normal mi geliyor artık acaba?
Yeni gorevler bulmalıyım küçük kızıma o zaman ben ona kıyamıyorum aslında...
(1,705 puan) tarafından
Yani bu durumu dedigim sekilde bi arastirin. Basariya karşi asagilik donemi nasıl aşılır diye.

Daha gercekci gorevler olabilir.  Mesela seninle gorev paylasimi yapalim gorevlerimizi yapinca salonda bulusup boyama yapalim diyin .  
 Yani bi amaci oldugunu hissetsin yaptigi gorevin
(907 puan) tarafından
Anladm çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 241 göst.
6 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Leyla233 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 139 göst.
15 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Ozge26 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 250 göst.
24 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Mother of deniz (915 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 157 göst.

410,883 soru

12,364,609 cevap

41,879 kullanıcı

Kategoriler

...