+1 oy
72 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (251 puan) tarafından
Yks 6 ay kaldi sizce tyt konulari biter mi kizim 2  yasinda 2 yaş sendromu başladı. Gunluk tyt ye  2 saat ayirabiliyorum.Ve matematik geometri fizik yapmayacağım hiç anlamıyorum.bu yıl girecek arkadaşlar nasıl gidiyor ?

4 Cevaplar

+1 oy
(3,126 puan) tarafından
Yeter yeter Allah kolaylık versin.❤️ Bence tyt çok zorlamıyor
(251 puan) tarafından
Aa ciddi misin sevindim walla
(3,126 puan) tarafından
Çıkmış sorulara bak canım günlük iki saatle hayli hayli yaparsın. Ben geçen sene girmiştim liseden mezun olalı 4 yıl olmuştu hiç çalışmadan açık öğretime yetmişti puanım kaçtı hatırlamıyorum ama
(251 puan) tarafından
Hevesim git gide artıyor:))
(3,126 puan) tarafından
Olumsuz konuşan varsa çevrende hiç bakma onlara
(251 puan) tarafından
Kimseye calistigimj bile söylemedim .gizli gizli yoksa hevesim kırılır bizim insanlar pek meraklı böyle hevef kırmaya canım.
-Reklam-
+1 oy
(9 puan) tarafından
Canım ben bir öğretmen olarak söylüyorum yetişir. Zaten bazı dersleri elemişsin.Bol soru çözmelisin.Özellikle sözel derslerde evirip çevirip aynı soruları sorarlar. Bilgiler aynı sorular ne kadar değişebilir ki. Son zamanlara doğru çıkmış soruları çözmeye başlayabilirsin. 
önce (2,787 puan) tarafından
Bilmiyorum kafam çok karışık bir gram ders çalışamıyorum zor bir çocuğum var ve olmayan vakit
önce (9 puan) tarafından
Gece o uyuyunca bir saat bile çalışssan olur. Söyle düşün çalıştığın bir saat seni düne göre bir adım daha ileri götürecek her gün bir önceki günden daha bilgi sahibi olacaksın
Hiç bir derste temelim yok okuduğumu çalıştığımı anlayamıyorum
önce (9 puan) tarafından
Karamsar olma kendine inan. Mutlaka aklında kalıyodur nişiler
İnan lise derslerine defalarca çakıştım sınava gittim aklımdan uçmuş gitmişti
Ama yine de elimden geleni yapacağım sağ ol allah razı olsun senden
+1 oy
(17,822 puan) tarafından
Tarih alanım olduğu için diyorum konu çalışmaktan çok soru çözmek gerekiyor soruların çoğu öncülü yorumlama şeklinde eğer sayısal dersler çalışılmayacaksa bence yetişir. Çıkmış sorulara bakıp o konulara ağırlıklı çalışmakta fayda var hiç soru getirmeyen konular var mesela zaman kaybı olur onlara detaylı çalışmak 
önce (251 puan) tarafından
Tm canım çok sagol
Ay belki bilgin vardır ben de sorumu sorayım şimdi bu 2 üniversiteye sınavsız harç yatırarak yerleşenler nasıl yapıyor yani ben tyt'den herhangi bir bölüme yerleşip 2 bölüm hakkımda 4 yıllık bir bölüm seçebiliyor muyum ayt'ye de gireceğim ama matematik çözemeyeceğim bu durumu etkiler mi yani 2 yıllık bir bölüme girsem 2 üniversite hakkımı 4 yıllık seçebiliyor muyum matematik çözmeden ayeteden
0 oy
önce (251 puan) tarafından
Arkadaşlar nasıl gidiyor sinava girecekler 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 314 göst.
23 Mart 2021 Aile kategorisinde Azra05 (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
18 Eylül 2024 Kültür-Sanat kategorisinde 35 (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 470 göst.
20 Temmuz 2022 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
13 Mart 2023 Kültür-Sanat kategorisinde izmirli3555 (67 puan) tarafından soruldu

408,166 soru

12,259,259 cevap

37,326 kullanıcı

Kategoriler

...