0 oy
113 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (137 puan) tarafından
İki yaş oğlum çok iştahsız herşeyi yemiyor hep belli şeyleri yiyor onun dışına çıkmıyor mesele çorba veremem yumurta veremem tavuk eti yemez ve birçok şeyi öyle tattiramam bile bunaldım siz nasıl çözüm buldunuz bu durumlarda 

6 Cevaplar

0 oy
(3,669 puan) tarafından
Akışa bırakarak. Yoksa sen stres olursun ona da yansır. Önüne normal yemeği koy sizle aynı şeyleri yemezse sevdiğini yedir. Farklı tarifler dene uydur karıştır bazı şeyleri. Emin ol zamanla geçecek 
-Reklam-
0 oy
(4,563 puan) tarafından
Aç bırakarak. Ben sofrayı koydum yerse yedi yemezse yemek vermedim 2 saat sonra tekrar yaptım yine yemedi kaldırdım. En son koyduğum da oturdu iştahla yedi. 
0 oy
tarafından
Valla ben de götürdum çözümü buldum 

İştah açıcı 

Vitamin 

Zinco şurupları verdi

Maşallah kızıma yiyor şimdi 

Senin yavrundan daha beterdi diyebilirim hiçbir şey yemezdi 

Ama şimdi şükür iyi
tarafından
Zinco çok iyi istah açıyor
0 oy
(7,812 puan) tarafından
Bugün koydum önüne makarna patates köfte yoğurt (köfte ve yoğurt yemez normalde) hiç ilgilenmedim bir baktım ki bir tane köfteyi yedi patatesi yoğurda bandıra bandıra yedi ben şok:) 
0 oy
(436 puan) tarafından
Çok kötü bir durum. 3 yaşında hala aynı . Ne yaptıysam çare bulamadım. Zincofort aldım iştah açmadı vs ama şimdi üzüm çekirdeği şurubu var nutrigen in onu dr önerdi. Yorumlarda aüoer iştahı açılmış çocukların. Ondan aldım 3.gğn bugün . Sanki iştahı açılacak gibi duruyor aşırı inancım var vallahi bütün ümidim onda. 2.ye hamileyim artık savaşacak mücadele edecek halim kaşmadı. Yesin diye ömrümü verdim . Peşinden koşma acıkınca yer dediler. Akşam 5 lere kadar yemedi gel de anne olarak dayan. 
0 oy
(209 puan) tarafından
Bu günler zor da olsa geçiyor canım hiç merak etme üzme kendini. Benim oğlum da yemezdi o zamanlar çok ayırt ederdi gerçi şimdi de yemek seçiyor ama o zamanki gibi değil. Ağzına verdiğim yemeği tükürürdü neresi olursa olsun halı koltuk falan evde her yer batardı. 

Farklı şekillerde de olsa denedin mi hiç? Mesela yumurtayı patates tostu olarak yedirebilirsin. Çok değişik tarifler var. Deneye deneye buluyor insan en çok neyi sevdiğini. Zamanla damak tatları geliştikçe büyüdükçe kendileri en sevdiği neyse onu yiyorlar. Sıkma canını.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 103 göst.
+1 oy
8 cevap 180 göst.
+1 oy
1 cevap 34 göst.
+1 oy
6 cevap 192 göst.

410,483 soru

12,346,897 cevap

40,200 kullanıcı