+1 oy
22 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (159 puan) tarafından
Kizlar 3 ay kadardır sol omuzum ozellikle geceleri içten içten sanciyordu oyle ki kolumu omuzunu yumruklayasim geliyor. Dıştan bir şey yok ama içten çok ağrıyor. 17 aylık oğlum var gece onu besiginden kaldıramıyorum. Günlük yasantim kisitlanmisti. 

İki gün önce doktora gittim. Ortopedi bölümüne. Röntgen cekildi. Herhangi bir kiriclenme yok dedi. Sinir sıkışması veya kas yirtilmasi dedi. Emzirdigim için hiçbir ilaçta veremedi. Öyle agrimla tekrar baş başa kaldım. Nasıl bir çözüm bulabilirim bu sanciya? Gündüz bişey yok gece yatağa girdiğimde başlıyor. Ağrı kesici içsem günlük içmek durumunda kalacam. 

1 cevap

0 oy
önce (1,893 puan) tarafından
Benimde sağ kolum kötüydü  gecen sene yemek bile yiyemiyodum ogluma yemek yediremiyordum parmaklarim dirseklerim sağ kuluncum kötüydü  ortopediye gittim rontgende bisey çıkmadı sinir sıkışması icin emg cekildi oda temizdi fibromiyalji dedi 2 tane hap verdi o beni çok rahatlattı ama asıl hersey boyun düzleşmesindenmis tesaduf eseri boynum tutuldu öyle öğrendim ciddi duzlesme var o yapiyo kuluncunda dirsegindr parmaginda agri dediler bu hafta fizige baslayacam insallah
önce (159 puan) tarafından
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Doktor pek içime sinmedi sadece ya sinir sıkışması yada kas yırtılması dedi o da ihtimal dahilinde rotgenden başka biseye bakmadı. Emzirdigim için diyecegim fakat emzirdigimi ilaç yazarken öğrendi. Başka ortopedi doktoru da yok bulundugum yerde. Maf oldum ya ağrıdan.
önce (1,893 puan) tarafından
Fizik tedavi doktoruna git
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 113 göst.
0 oy
4 cevap 109 göst.
9 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elaaa PM (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 417 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 315 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nurella_ (2 puan) tarafından soruldu

408,929 soru

12,290,735 cevap

38,204 kullanıcı

Kategoriler

...