0 oy
121 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (14 puan) tarafından
2 aylık bebeğime anne sütü veriyorum ama yetmediği yerde de 3 öğün kadar mama veriyorum.

Geeden mama içip uyutmuştum.sabah kalktı meme verdim tam içmedi,ilerleyen zamanda mama verdim zorla içti.ilerleyen zamanda meme verdim çekiyor,bırakıyor, çekiyor,bırakıyor.acaba doymuyor desem uyuyor. Doyuyor desem öyle çok emmiyorda,mamayıda tam içmiyor.acaba doyuyor mu? Ağzının kenarındanda hafif fazlallıklar akıyor. Aç olsa ağlar durmaz değil mi

4 Cevaplar

0 oy
(3,863 puan) tarafından
Aç olursa ağlar aynn fazlalığı çıkarıyor 2 saat de bı acıkır hem kaka çiş yapiyosa doyuyodur
-Reklam-
0 oy
tarafından
mama ictigi icin meme reddi baslangici olabilkr 
(14 puan) tarafından
Sütümde akşama ancak yetiyor. Mama vermesem uyuyamıyor,sürekli uyanıyor.ne yapmam lazım acaba
tarafından
mamayi kac ogun veriyosun bilmiyorum ama mamayi yavas yavas azaltman lazim aslinda bu aya kadsr azaltsaydin iyi olurdu ama gec degil canim sutunun yetmedigini neden dusunuyosun oncelikle eger memelerinden sut akmiyorsa sabahki kadar cok normal yetmiyir gibi dusunme eger az oldugunu dusunuyorsan  sutunu artirmaya bak bol bol su ic rezene kimyon ic sicak dus al uyu ve yetmedigini dusunme bu sekilde sutunu bastirirsin bi gun mamasiz dene cis yeterliyse sutun yetiyirdur zaten emzirdikce artacak sut cunku talep artacak 2 3 ayda cok fazla meme reddi yasayan var ben de yasadim ama benimkinin sebebi farkliydi biberon alisan bebek meme istemez bi sure sonra
(14 puan) tarafından
Mememi sıktığımda sütüm geliyor, ama göğsüm çok yumuşuyor bebeğim tutup tutup bırakıyor. O zaman süt az mı diyorum sağıyorum bazen 20 ml çıkıyor.ondan diyorum az diye canım.yanlış mı yapıyorum acaba? Gece 2 öğün,güneüz 1 öğün veriyorum canım
tarafından
sikinca sut geliyorsa vardir sutun agzina alip birakiyorsa da emmek istemiyirdur daha ac degildir memeler yumusar canim ilk gunki gibi kalmaz hele 3. aydan sonra baya yumusar
0 oy
(20,125 puan) tarafından
Öyle.olur heralde. 
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Doyuyodur canim yoksa ikisini birden reddetmez

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
28 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Buglemila (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 111 göst.
4 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deniz. 01 (2,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 251 göst.
0 oy
3 cevap 263 göst.

411,191 soru

12,377,059 cevap

42,919 kullanıcı

Kategoriler

...