0 oy
111 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,247 puan) tarafından
Kızlar normalde göğsümün birini emmiyodu dün emmeye başladı mama takviyesi yapıyordum yada sağdığımı veriyodum emdikten sonra baktım ki çok kusuyo demekki doyuyo diye düşündü şimdi 5 10 dk arası emiyo çok az bişe kusuyo doyuyo mudur sizce bir buçuk iki saate acıkıyo dünden beri mama yapmadım sütte sağmqdım kusması azaldı 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doymaz canim en net 30.dakika emcek bebek
(2,247 puan) tarafından
Ne kadar versemde almıyo biberonla üstüne sağdığımı veriyodum normalde verdiğimi çıkarıyo geri bu gün vermedim kusması da olmadı
-Reklam-
0 oy
tarafından
10 dk da mevcut sutun %75 ini ceker ama yagli kismi almasi icin 15 dk ya tamamlamaya çalış 
(2,247 puan) tarafından
Ne yaparsam yapim almıyo canım kalan sütü sağim dedim süt çok az çıktı
tarafından
Kac aylik ve ne kadar cikti benimde oyleydi 50. Gunde falan duzeldi azcik azcik mama verdim mamaya alismasin diye once iki gogsude emzirdim sonra 30 ml verdim hic arttirmadim. Sonra sut arttikca gundr 7 veriyosam 5 verdim 4 verdim bi gun baktim hep emiyo sut var biraktim gitti 2. Ay bittikten sonra
(2,247 puan) tarafından
Bebeğim 30 günlük bu gün emdiği göğsümü veriyodum diğer göğsümü sağıyodum 40 50 cc falan çıkıyo bazen daha az onu da veriyodum kusuyodu yada mama veriyodum 1 ölçek yada 2 ölçek içiyordu sonra kusuyodu üst baş hep batıyodu şimdi çok az kusuyo aç olsa ağlar emmek ister diye düşünüyorum ama size sormak istedim
tarafından
40 50 cc cok iyi onun ihtiyaci o kadar zaten mama vericeksende 1 olcek ver cocugu kisturma bence doyuyor o merak etme. Gazdan vs aglayabilir ac degildir merak etme iki meme 90 cc eder. Ustelik bebek sagilandan daha fazla süt çekiyor
0 oy
(208 puan) tarafından
benim bebeğim 5 dakika 10 dakika da doyuyordu. merak etme doyuyordur bazı bebekler çekme kapasitesi çok daha çok çeker daha çabuk doyar göğsün yumuşuyorsa alıyordur sütü. Bez sayısına cis sayısına bak. Bir de sık emzir bak ben 2 ay ina kadar saat başı emzirdim 5 10 dk emdiği için 
0 oy
(2,321 puan) tarafından
5_10 dk çok az bi süre

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 84 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 183 göst.
10 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Misafir67 (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.
9 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Adamasaliii (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 161 göst.
17 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,791 soru

12,396,342 cevap

44,183 kullanıcı

Kategoriler

...