+3 oy
664 göst.
Diğer kategorisinde (12,291 puan) tarafından

Normalde gorumcemi çok severim ama sağolsun bugün moralimi bozdu .. ben ve kızım hastayız bir kaç gündür ama kimseye söylemiyorum kimseyi de aramıyorum dün kaynana aradı hastalanmış bana nazlaniyor bende hastayım çocukta falan anlattım hmm he tamam böyle cümleler kullanıp kem kum konuştu sonra gorumcemi aramış çocuğu hasta etmiş demiş görümcem de bugün beni arayıp çocuğu da hasta etmişsin gelin dedi zaten 10 gündür psikolojim bozuk durup durup ağlıyorum çocuk iyilesmedi diye bende hazırlandım sağlık ocağına gidecektim çok sinirlendim kim dedi bunu annen olcak kadın mı dedim görümce şok oldu kekeleyerek evet dedi sende annesin kim ister çocuğu hasta olsun günlerdir neler çekiyorum ben evin içinde ki çocuğu hasta etmiş demiş bide bidaha beni aramayın annene de söyle aramasın diyip kapattım.. tepkim fazla biliyorum ama bende yıprandım üzüldüm korktum ilk çocuğum tecrubesizim zaten böyle söylerler diye kimseye hastayız vs demiyordum valla bıktım artık herşeye laf anneligime gelinligime kadınlığıma memnun edemiyoruz kimseyi etmek içinde uğraşmıyorum hoş ta neyse dertleşmek istedim sizinle <3

27 Cevaplar

+5 oy
(762 puan) tarafından
Tepkin filan fazla değil herkes yerini de bilsin konuşacağı lafı da çocuğun hasta iken birde iki kat daha yorgun oluyor insam
(12,291 puan) tarafından
Uyku yok dinlenme yok kaynanam gelip 2 destek olmak yerine böyle konuşuyor bide kendi hasta bana nazlaniyor ama
(762 puan) tarafından
Vallahi ben hasta olsam neyse çekerim laf söz ama çocuk olunca ejderha gibi ates puskuruyorum
(12,291 puan) tarafından
Aynı bende öyle oluyorum ve ilk hastalığı çocuğun buda fazla hassasım alışacağım byle böyle de Rabbim hastalık vermesin
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Ah benim güzel bacım ne kendini üzüyorsun böyle insanlar için? Benim 2. Cocugum benim çocuğum da hasta e Ben mi hasta ettim asla ilgisi yok öyle de böyle de hasta oluyorlar tecrübeye dayalı bisey değil bu iyi de yapmışsın zaten çocuk hastayken insan sıkıntılı hissediyor üstüne bide bunlar seni çok iyi anlıyorum 
(12,291 puan) tarafından
Daha dün gece eşimle tartıştık yine ağlama krizine girdim biz bu çocuğa bakamıyoruz iyi edemiyoruz diye erken doğdu bin birlik zorlukla büyütüyorum gözümden sakiniyorum çocuğum konusunda da hassasım annem olsa yine aynı cümleleri söylerdim
+3 oy
tarafından
Tepkin biraz fazla olmuş ama iyi de olmuş boşver hadlerini bilirler belki.. hastalık içinde sarımsak bal limon kürü yapıp yiyin beraber canım. Çok faydalı, düzenli aralıklarla tüketin. Çok geçmiş olsun.
(12,291 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️ evet fazla biliyorum ama günlerdir tek başıma uğraşıyorum kimsem yok eşim destek olmuyor olsa da elinden gelmiyor bunaldım artık
+3 oy
(1,010 puan) tarafından
çocuk hasta olsa senden. yere düşse senden. tembel olsa senden. mızmız olsa senden bilecekler. bu sadece kaynana özelinde değil herkes aynı davranıyor.

bu çocuk emmedi senin yüzünden. bu çocuk ağladı senin yüzünden. bak çocuk kıskanç hep senden vs. diyecekler daima. yani bu durumdan kaçış yok. umursamamayı öğrenmeliyiz. bence tek yol o.
(12,291 puan) tarafından
Umursama değil şuan konu kaynanama göre ben her zaman kötüyüm zaten görümcem niye arayıp bunu bana söyleme gereği duydu
(1,010 puan) tarafından
kız amaan. zaten kötü olacaksın hiçbir annneane babanne torununa iyi ve tam kapasite bakıldığına ikna olmuyor ki. benim annanem kaç defa kavga etti annemle, teyzemlerle. "sen bu çocuğa bakamıyosun hasta etmişin getir  ben iyi edeyim geri vereyim" falan diyodu.
şimdi benim kaynanamda aynı. yok üşütmüşünüz, yok yemekten bıktırmışınız falan filan
(12,291 puan) tarafından
Dün kaynanam köye getir köye burda iyileşir diyor bana soba yakıyor çocuk tıkalı
(1,010 puan) tarafından
çok normal bence. iyi olsun istiyor ve en iyi kendi bakacağını düşünüyor çünkü onun gözünde sen daha çocuksun. ben bu durumu anlayışla karşılıyorum. benim kaynanam mesela onların evinde yıkayınca çocuğun üşümediğini düşünüyor ama şartlar aynı ;)
+3 oy
(1,264 puan) tarafından
Hiç de fazla olmamış tepkin haketmisler bence herseye burunlarını sokmamayı öğrensinler böylelikle 
(12,291 puan) tarafından
Umarım öğrenirler
+3 oy
(110 puan) tarafından
Böyle herseyi diyebilen insanlara da hayranım iyi demişsin bence herkes lafını bilsin de öyle konuşsun artık 
(12,291 puan) tarafından
Ben söylerim asla cekinmem içimde kalıp bana dert olacağına dışarı çıksın
+3 oy
(585 puan) tarafından
Az bile demişsin ağzına sağlık 
(12,291 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
+3 oy
(2,569 puan) tarafından

image

dilleri siser insallah cocugu hastanj ettin diyenlerin.AMIN.
(12,291 puan) tarafından
Yinede beddua etmek istemiyorum ama çok ofkeliyim
+3 oy
tarafından
Birikmislik goruyorum hocam 
(12,291 puan) tarafından
Benim açımdan mi Merve ben çocukların hasta olmasına asla dayanamam başkasının cocugu bile olsa üzülür ağlarım ki şimdi kendi başımda durup durup ağlıyorum eşim senin psikolojin bozuk psikologa gidelim diyip duruyor
tarafından
Senin acindan tabiki hayatim haklisin anliyorum seni
(12,291 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
+3 oy
(19,865 puan) tarafından
Yani lafını versen iyi de bı daha aramayın annen olacak kadın mı falan demen bence hoş olmamış. Ama okkalı lafları haketmisler. Ne demek çocuğu hasta etmişsin. Sanki kendi çocukları hiç hasta olmamış mı hayatta. 
(12,291 puan) tarafından
Daha geçen gün motor çarptı biz üzüldük koştuk yanına niye çocuğa bakmadın demedik kaynanam da çocuk yaramaz kız napsin dedi
(19,865 puan) tarafından
Kendi kızı olunca öyle olur. Tüm Kaynanalar özünde aynı aslında. Sinir bozuntulari
+3 oy
(4,485 puan) tarafından
Benim iki var ilk oğlum kuru bir şey ikinciside tam tersi toplu ilkini büyütürken hep anan bakamadı demi dediler ikinciye de bogazlı diyorlar. Kötü bir şey olunca anadan iyi bir şey olunca kendiliğinden olur bu işler böyle
(12,291 puan) tarafından
Baksam çok üstüne düşüyor bakmasam çocuğa bakmıyor benimki de kilolu biraz az yedir ne bu boyle asla memnun değiller idiot sürüsu
(4,485 puan) tarafından
Salla çok beceriyorlarsa bir daha doğursunlar. Kendi doğurdukları çok iyi sanki
+3 oy
tarafından

Yalnız olan görümcene olmuş :D

(12,291 puan) tarafından
Kurunun yanında yaşta yanar soylemeseydi
tarafından
Biraz fazla tepki vermişsin canım kendi sıkıntını ona yansıtmışsın
+3 oy
(1,617 puan) tarafından
Bazı kaynanalar çocuk yetiştirirken hiç hastalanmamış gibi konuşuyor ya deli oluyorum kendi anneliğine laf gelse bir köyü birbirine karıştırır ama gelinlerin anneliğini çok da güzel eleştirir sen kimse için üzme kendini bacım mesafeni koy arama sorma ararsa da açma anlasın yaptığı yanlışı hadsizler 
(12,291 puan) tarafından
Hiç aramam zaten ayda yılda bir onlar arar
(1,617 puan) tarafından
Bende öyleyim aramam sormam onlarda beni aramaz sormaz eşimi arayıp kızımı sorarlar o kadar
+3 oy
(775 puan) tarafından
Sert olmuş tepkilerin canım 
(12,291 puan) tarafından
Farkındayım
+3 oy
(18,181 puan) tarafından
Evet özellikle hasta olsun diye balkonda soğukta bekletiyorum sizin nerden haberiniz oldu falan derdim bende zaten iyi yapmışsın 
(12,291 puan) tarafından
Eşimi aramıştır şimdiye kadar çoktan
+3 oy
(1,925 puan) tarafından
Ah canım geçmiş olsun tepkin fazla degil asla herkes yerini bilsin konusacagı lafına kadar gecen görümcemin kızı hasta el ayak hastalıgımıdır nedir illa bana gönderdi kaynanam oğluma bulastı 2 3 gün sonra agzı yara oldu ates çıktı kaynanamda sürekli çocuk hasta patladım ona torununun bulaştırdı göndermesen olmazdı diye sustu oturdu 
(12,291 puan) tarafından
Edepsizler daha fazlasını hakediyorlarda susuyoruz inan
+3 oy
(1,408 puan) tarafından
Bazen fazla tepkiler yerinde güzel oluyor. Boşver sen sağlığınıza bakın. 
(12,291 puan) tarafından
Geçmiş olsun şuan nasıl demek zor olmamalı diye düşünüyorum
+3 oy
(6,540 puan) tarafından
Amaan boşver ztn dili olan kaynana ve görümce konuşur ztn bence sanki çok mu istiyorum çocuğum hasta olsun sizde bilip bilmeden yargiliyorsunuz der kapatırdim
(12,291 puan) tarafından
Dalga geçer gibi söyleyince çok sinirlendim
+3 oy
(142 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun iyi demişsin bazilari hak ediyor lafını soylceisn bunlar anca anlıyor terbiyesizlik bnce ezdirme kendini
(12,291 puan) tarafından
Ezdirmem zaten
(142 puan) tarafından
Aferin kendilerini bisey xannetmsinler
+3 oy
(94 puan) tarafından
Vallahi hiçbir şey yapmadım gayet de o doğru yapmışsın olması gereken cevabı vermişsin az bile vermişsin baştan önlerini kesmezsen Ondan sonra hiç başa çıkamazsın çocuğu hasta etmişler başka işim yoktu zaten çocuğu hastaydı Bir de üstüne mal gibi çocukla uğraştım bütün gün bir susun kesin çenenizi oturun yerinize ya size fikirinizi soran mı oldu zaten şu kaynana milleti zehirlensin belediyeler sokak hayvanları yerine önce bunları toplasın
(12,291 puan) tarafından
Kız sen benden de dertlisin
(94 puan) tarafından
Ahhhh sorma ahhhh Allah'a havale ettım ben

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 444 göst.
1 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde GnlRenat (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 691 göst.
0 oy
12 cevap 852 göst.
13 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zehrabnm (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 378 göst.
27 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Asyemurrr6333 (36 puan) tarafından soruldu

409,806 soru

12,320,580 cevap

38,943 kullanıcı

Kategoriler

...