Normalde gorumcemi çok severim ama sağolsun bugün moralimi bozdu .. ben ve kızım hastayız bir kaç gündür ama kimseye söylemiyorum kimseyi de aramıyorum dün kaynana aradı hastalanmış bana nazlaniyor bende hastayım çocukta falan anlattım hmm he tamam böyle cümleler kullanıp kem kum konuştu sonra gorumcemi aramış çocuğu hasta etmiş demiş görümcem de bugün beni arayıp çocuğu da hasta etmişsin gelin dedi zaten 10 gündür psikolojim bozuk durup durup ağlıyorum çocuk iyilesmedi diye bende hazırlandım sağlık ocağına gidecektim çok sinirlendim kim dedi bunu annen olcak kadın mı dedim görümce şok oldu kekeleyerek evet dedi sende annesin kim ister çocuğu hasta olsun günlerdir neler çekiyorum ben evin içinde ki çocuğu hasta etmiş demiş bide bidaha beni aramayın annene de söyle aramasın diyip kapattım.. tepkim fazla biliyorum ama bende yıprandım üzüldüm korktum ilk çocuğum tecrubesizim zaten böyle söylerler diye kimseye hastayız vs demiyordum valla bıktım artık herşeye laf anneligime gelinligime kadınlığıma memnun edemiyoruz kimseyi etmek içinde uğraşmıyorum hoş ta neyse dertleşmek istedim sizinle
Yalnız olan görümcene olmuş
1,488,981 soru
24,338,049 cevap
345,928 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın