+1 oy
701 göst.
Diğer kategorisinde (68 puan) tarafından
Valla bazen biktiriyor yeminle haftada bir nedir ya temizlik yapsam çocuğu uyutsam anlamaz çat kapı hep gelir

26 Cevaplar

+3 oy
(4,405 puan) tarafından
Hiç kimseyle konuşmam gitmemde evde bu şekil.kafam daha rahat  sende arana mesafe koy cnm
(68 puan) tarafından
Canım en güzeli ya demiyor bu kadim çat kapı bana gelmez belki mesafe seviyor anlamıyor canım işte komsuluktur  insan arada gider  ama bu temizlik yapsam gelir  haki yıkasam gelir demez müsait deil yorgundur gitmim
(4,405 puan) tarafından
Çat kapı gelen misafir sevmem ama sen o mesafeyi ona vermişsin ki geliyor direk
-Reklam-
+1 oy
(549 puan) tarafından
Yani demekki seviyor haftada bir çok değil ki senede bir mi gelsin :D
(50,745 puan) tarafından
iste sen gitmezsin surekli☺️
(549 puan) tarafından
Asagida birinin daha kotu sabah geliyormuş akşam geliyormuş
(50,745 puan) tarafından
bende sevmem öyle ya
(549 puan) tarafından
kız iş de kalır ki öyle
(351 puan) tarafından
5 dakika bile olsa hergün geleni ne yapalım bi gün koydum süpürgeyi koridora asansörün sesini duyduğum anda bastım düğmeye süpürge sesinden duymadım zili dicem bu sefer kapıyı yumrukluyo açtım kapıyı temizlik yapıyorum dedim yine girdi başladım süpürmeye oturmadım artık 2 saat bitene kadar bekledi ya hele hamileyken hiç çekilmiyodu oğluma açtırıp annem uyuyo dedirtiyodum şimdi bebeğim 40 günlük ve kolik hiç demiyo bu kadın gece uyumuyo belki yatıyodur diye 5 dakika bile olsa mutlaka her gün bu eve girecek
0 oy
(6,262 puan) tarafından
Komşularıyla günlük görüşen ben sessizce ayrılıyorum 
(68 puan) tarafından
Ya bilmiyorum bunun girip çıkması temizlik yapsa  mesela insan gidilmez  bazen oğlumu  uyutuyorum zile basar yani
(6,262 puan) tarafından
Samimi görüyordur belki yada ben komşuluk sevdiğim için bana normal geliyor
(11,061 puan) tarafından
Siz fazla abartıyorsunuz bence yeterince arkadaş olamamışsınız.haftada bir çok değilki. Biz neredeyse hergün görüşüyoruz temizliğe mi denk geldi veriyorum paspası eline. Bazen geldi mi evin şeklini değiştiriyoruz beraber bazaları çekiyoruz falan. Yeri geliyor kızım hıysuzlanıyor kebdi evimde bile elimi işe sürmediğim oluyor. Herşeyi hallediyorlar sağolsunlar
(6,262 puan) tarafından
Aynen gözde bizdede öyle çok zaman eşler aynı vardiya ise yemekleri bile beraber yeriz ağır işi olana koşarız ne bileyim komşuluk böyle olur benim bildiğim
(11,061 puan) tarafından
Evet canım aynen öyle haftada bir görüşme göze batıyorsa komşuluk ediyoruz demeyin bana yani. Isınamamışsın karşındakine
0 oy
(4,541 puan) tarafından
Tek komşum var gorusemdigimiz zaman görüntülü görüşürüz muhakkak 
0 oy
(516 puan) tarafından
Seninki haftada kız benim bir komşu var her gün gelir sabah 10 gibi gelir aksam 4 5 gibi gider akşam yine gelir 10 gibi gider 
(516 puan) tarafından
Bir evine gidiyor 1 2 saat evinde duruyor sonra yine geliyor akşam 10 a kadar yine oturuyor
(516 puan) tarafından
Asla kendi evind bir şey ikram etmez bu şimdi başka köyde bu gün yarindoner de ben ugrasamicam şimdiden sonra hamileyim doğum yakın bir yandan 3 yaş bebe var ev isleri doğum olunca iki çocuk ev işi yine birde sık yikanmazcok kötü kokuyor affedersiniz mikrop kapcaz diye korkuyorum ya usulca uyarcam banyosuna dikkat etsin yada gelmesin
(772 puan) tarafından
Valla pürü pakta olsa bu nedır arkadaş sende ise ne esın gelınce ne oluyor akşam? Yada onun esı çocuğu yok mu hergün hergün ne işı var ya ne mantıksız iş bu
(516 puan) tarafından
Çocuk yok eş yok
(772 puan) tarafından
Ama senın var düşüncesizlik bu senin esın ne dıyo
0 oy
(2,741 puan) tarafından
Sende çat kapı git nolucak . Ha sevmiyorsan o ayrı tabi komşunu
0 oy
(3,013 puan) tarafından
Benim samimi olduğum bir komşum var orta  yaşlı teyze haber vermeden her gün geliyor. Her gün müsait olamıyorum iş görüyorum bebeği uyutuyorum veya Ogün canım sıkkın oluyor. En sonunda geçen gene bastı zile bebeği uyutuyordum bende yorgunum gece uyutmadı uyuyacağım dedim tamam dedi trip atıp gitti. Gelmiyor kaç gündür 
0 oy
(680 puan) tarafından
Ben sevmem öyle komşuyu kapıyı arada açma sen de :)
(68 puan) tarafından
Açmıyorum anlamıyorum:)
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Aslında haftada bir çok değil ama karşılıklı uyum sağlandığında tabi. Komşu da olsa uyuşmayınca görüşmek istemem bazısını da severim ama hayat koşturmacasından denk gelmeyiz ya da o istemediği için çok görüşemeyiz ben de darlamam
0 oy
(5,924 puan) tarafından
Oh çok şükür kurtuldum o kişiden.  Hiç çekemem 
(68 puan) tarafından
Valla en güzeli nedir ya
(5,924 puan) tarafından
Küstük bir sebepten dolayı. Daha gelmez oldu çk şükür
0 oy
(327 puan) tarafından
Şükür kimse gelmiyor
0 oy
(1,366 puan) tarafından
Keşke benim de komşum olsa ahhahahaha 
0 oy
(3,462 puan) tarafından
Kız gonder bana o komşuyu sen
0 oy
(2,759 puan) tarafından
Ayy bana komşu deme sonunda yukardaki deli kadını gebertcem töbe töbe.. Sende açma kapıyı kimseye güvenme canım
0 oy
(1,623 puan) tarafından

Valla komşumu o kadar cok seviyorum ki y bizdeyiz yada ondayız sürekli iç içeyiz ikimizin eşide şehir dısında calısıyo eşlerimiz gelince nasıl görüşcez onu düşünüyoruz :D

0 oy
(4,072 puan) tarafından
Annemin bi komşusu var hergun geliyor hergun gelmese bile telefon açıp 3 saat konuşuyo tüm iş kalıyor bende çok sinir oluyorum gerçekten 
0 oy
(206 puan) tarafından
Aslında yakın ve güven veriyorsa çok da sıkıntı yaratan bir konu değil bu durum 
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Kapıya yazı as zile basmayın diye tıklatinca da acma uyuyordum önceden haber ver falan de
0 oy
(16,484 puan) tarafından
Ben kabul etmem beni tanıyan herkeste bilir zaten :) o yüzden gelmez mümkün olsa çat kapı gelebilecek yakınlıkta kimse ile samimi olmam 
0 oy
(31 puan) tarafından
Çalıştığım için kimse gelip gitmez bana ama çalışmaya başlamadan öncede gelmezdi kimse çünkü kimseyle merhabaligim yok apartmanda hepsi bı değişik 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 585 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde BALCOCUKLARIM (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 561 göst.
0 oy
5 cevap 225 göst.
22 Eylül 2024 Aile kategorisinde Fatmahani (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
14 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Esha (571 puan) tarafından soruldu