0 oy
95 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (909 puan) tarafından
Kızlar 5 ay önce dış çekimi oldu implant vidaları takıldı geçen gün tekrar dikis attı 8 gün sonra gel ölçü alacağız dediler toplamda 3 dişimi implant yapıyorum bebeğim var ve aşırı ağrı cektim yapanlar yazabilir mi ölçü alma işleminden sonra dış takiliyor ya nasıl bir süreç ağrılı mi ?

1 cevap

0 oy
(2,126 puan) tarafından
Yo hiç ağrısı yok benimde bir dişim takıldı 15 bin TL'ye sen 3 unu ne kdra yaptırdın cnm bir de ben ekstra eşimle disimizi beyazlattirdik o zaman daha güzel olur dedi doktorum 2 bin tlye
(909 puan) tarafından
Ekstra beyazlatmayi da düşünüyorum ama onu dhaa komusmadim ben 6 ay önce 27 bine üç dış için anlastim
(909 puan) tarafından
Peki dış takıldıktan sonra hemen yemek yemeye başlayabiliyor musunuz
(2,126 puan) tarafından
Yarım saat bir saat kadar yemek yasak iyicene yerleşmesi için şu içmekte yasak islemden önce tok gidersen senin için iyi olur suyunuda yanında götür ılık olsun daha iyi olur ben aç gitmiştim birde şu da icmemistim hiç o gün zorlandım susuzluktan
(909 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
(2,126 puan) tarafından
Bir de benim 2-3 hafta anca olucak takilali dişim sürekli yanları kararıyor korkup hastaneye gittik doktorum iylesicegi için öyle oluyo demişti aklımda olsun korkmana gerek yok yani ve dış takildiktan sonra kanama olursa yinede fircala daha çabuk iylesmesi için fırçalamayı aksatma dedi kabuk bagliyo sanki dişimin etrafı dış etim kararıp iylesiyo bir kaç ay böyle devam edermiş ağız alışmaya çalışıyormuş dişe
(909 puan) tarafından
Ağrı oluyor mu peki cevap için çok teşekkür ederim
(2,126 puan) tarafından
Önemli değil cnm yok olmuyo uyuşması için fisfis skiyorlar
(909 puan) tarafından
Sağol canim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 92 göst.
+1 oy
5 cevap 125 göst.