0 oy
294 göst.
Diğer kategorisinde (718 puan) tarafından
Mutfak dolaplarını silmeye başladım 2 çocugum var biri 4 yaşında oglum 5 aylık kızım kızım duran uyuyan bi bebem değil ama dolapları bayadır silmiyordum yalandan üzerinden alabildigim kadar yapıyordum birazının içlerini boşalttım sildim kızım yanımda dururken çünkü uykusu yok dneecek kadar az uykusu geldi uyutamadım ve iş tutasım gelmiyor sürekli mız mız çok çabuk pes ediyorum kızım durmayınca sizde mi böylesiniz 

6 Cevaplar

0 oy
(2,129 puan) tarafından
Maalesef ama oyalanmasi için oyuncak koysan yada şarkı açsan karpuz adam falan benim kızım böyleyken çok dinlerdi 
(2,129 puan) tarafından
Ek gıdaya geçince biraz rahatlarsın cnm inşallah 1 ay sonra o zaman muhakkak mevlyve emziği al içine muz koy 20-30, dakika oyalar onu kesinlikle tavsiyem
(718 puan) tarafından
Ek gıdaya geçtik bacım meyve süzgecide kullanıyorum :) ama bizim kızı hiç bişey kesmiyor önerilerin için teşekkür ederim canım
(2,129 puan) tarafından
Ya cidden mi cnm garip bir bebeğin var iki çocuğumda bunlarla çok oyalanmisti çıngırak falan seninkisi ayaklı yaramazlık :)))
(718 puan) tarafından
Kuzu kolik bebekti doğdugu günden beri gerçekten şaka yapmıyorum doğdu gece sabahlara kadar agladı o gün bugündür neyse uyutamıyorum durduramıyorum biraz aglaması azaldı ama inşallah uykusu olur zamanla
(2,129 puan) tarafından
Biz yatak odasına hoporlorlu ışık almıştık onu taktik sürekli elektirikli süpürge sesi açıp son ses yapıyorduk gerçek süpürge sesi şansın diye ve çok rahat etmiştik cnm deneyebilirsin
-Reklam-
0 oy
(2,356 puan) tarafından
Benim o iş aklımdaysa asla ertelemem her hafta mutlaka dip köşe silerim dolapları o zaman çok kirlenmiyor 
(718 puan) tarafından
Ertelemek değil canım bebek durmayınca bebegim olmadan önce bende öyleydim ama kolikti ne yemek yiyebiliyordum be yemek yapabiliyordum biraz aglaması azaldı artık bünyem o kadar değiştiki sirekli mızmızlnınca sürekkş o iş yarım kalınca hiç bişey yapasım gelmiyor
0 oy
(2,190 puan) tarafından
Maalesef hatta hiçbir işimi yapamıyorum diye oturup ağlamıştım 22 aylık benim ki ama yine de iş yapmak zor oluyor ben iş yaparken de hiçbir oyuncağı da kabul etmez peşimde dolanır sürekli 
0 oy
(54,542 puan) tarafından
bebekken dip köşe yapmazdim zaten kolik kusan bebekti sabahliyorduk gunduzde enerjim olmuyordu 
0 oy
(1,043 puan) tarafından
Benim kızım da 5 aylık bırakınca durmuyor ben de babası evdeyken yapıyorum işlerimi o da işte parça parça oluyor
0 oy
tarafından
Sen ben olabilirsin 

Halisinj yikamaya verdim uc gundur yapamiyorum mutfak dolaplarini
(718 puan) tarafından
Sabah başladım daha duruyor kızımı uyutamıyorum uykusu var ama uyumuyor normalde asla halim yok ama ev işi de tutmasan olmuyor ucunu bırkınca sonra toplayamıyosun of geçer inşallah bu günler

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 352 göst.
5 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eda00 (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,289 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 487 göst.
0 oy
19 cevap 916 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu