+1 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde (3,634 puan) tarafından
Kızlar ptt kargo dagıtıma cıkmıştı bugun evde oldugım halde yok yazmışlar böyle olan varmı evdeydim arayanda olmadı 

12 Cevaplar

+1 oy
(65 puan) tarafından
Sen ara canım ptt müşteri hizmetlerini yanlış adrese mi gitti ben evdeydim de
(4,510 puan) tarafından
Ya şu PTT ile sorun yaşamayan bi ben miyim :D
tarafından
Omurmete birde ben :D
(11,511 puan) tarafından
15 dünden aşağı kargo gelmiyor gören dağın başındayız zanneder. Geldi mi de hop bi kayıt yapıştırırlar kapıya zart diye gelde deli olma
tarafından
Pazartesi gecesi sipariş girdim dün kargoya verdiler bugün 2 buçukta elimdeydi ptt kargo:D
(4,510 puan) tarafından
sipariş veriyorum en geç 2 gün içinde elimde oluyor benimde
-Reklam-
+1 oy
(143 puan) tarafından
Süresi bittiyse öyle yapıyolar sonra ertesi gün birdaha dağıtıma çıkarabiliyolar ben aras kargoda yaşadım aynı sıkıntıyı ürün teslim edildi yazıyordu aradım yarın gelirler demişlerdi bekledm gelmediler birdaha aradım aldığım pantolon yok oldu gitti birdaha da uğraşmadım
+1 oy
(826 puan) tarafından
Bana iki defa yaptı aynısını PTT kargo. Aradım şikayet ettim evde olduğum halde , zili caldık evde yok diye şubeye bırakıldı, gelin şubeden alın denildi sonra ben tekrar şikayet ettim malesef ki en sonunda kargoyu iade ettim. Yani şikayet etsende getirmicekler 
0 oy
(299 puan) tarafından
PTT kargonun hep yaptığı sey o  evdeydim deyincede kabul etmiyolar geldik yokdunuz diyolar ki gelmiyolar o gun aslinda 
0 oy
(11,935 puan) tarafından
Bende aynısını yaşadım benim de PTT kargo.bir baktım evde yok yazılmış.uc saniye sonra da bayiye bırakıldı yazmışlar ki o bayi ile aramız araba ile 20 dk.bir ardım ben bunları.galba sizin çalışan isinlanmayi buldu dedim 
0 oy
(5,448 puan) tarafından
PTT hep böyle yapıyor kendı gözümle gördüm kapının önüne geldi kapıyı açtım anaa baktım motoru çalıştırıp gitti ardından msj geldi evde yoktunuz vs gidip şubeden almıştım bidaha da pttyle çalışan yerden birşey almıyorum
0 oy
tarafından
Ben evde olmasam bile bahçeme bırakıyorlar ama aramiyorlar
0 oy
(15,724 puan) tarafından
Ben evdeydim kargo arabasi geldi ama arabadan inen kimse olmadı. İnip zile bakmadilar bile. Evde yoktu diye yazmışlar sisteme. Arayip şikayet ettim geri getirdiler. 
0 oy
(4,510 puan) tarafından
Teslimat gününe varsa ve mesai saatleri arasında dağıtımı yetiştirememişlerse çoğu zaman yapıyorlar. Geri döndüklerinde bahaneleri evde yoktu oluyor
0 oy
(3,466 puan) tarafından
PTT kargo böyle zili çalmazlar atamazlar diğer kargo şirketleri evde olmasak bile arayıp istediğin yere bırakıyorlar
0 oy
tarafından
Benımde başıma geldi bir gün geç geldi kargom yarın tekrar dağıtıma çıkar 
0 oy
(1,647 puan) tarafından
Komşuma oldu aradı şikayette bulundu ama işe yaramadı gitti şubeden kendisi aldı
(3,634 puan) tarafından
Geldi canım benim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 101 göst.
0 oy
4 cevap 122 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kevokimmm (680 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 305 göst.
0 oy
3 cevap 164 göst.