0 oy
391 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Merhaba arkadaslar bir normal dogumum oldu alt bolgede yani vajinada deisiklik oldugunu bilmiyorum ama simdi yine hamileyim bu ikinci oldugu icin esim sogur diye korkuyorum egerki deisiklik olursa ustu kapali ancak bh sekikde sordum anlayin lutfen beni 

Ayrica yine ustu kapali sekilde gecenlerde eşime sordugumda acaba ameliyatmi oluyum gibisinden reddetmedi zamani gelince bakariz dedi acaba rahatsizmi diye dusundum 

14 Cevaplar

+8 oy
(150 puan) tarafından
Bunu malesef hepimiz düşünüyoruz yani normal doğum yapanlar.ama bana çok haksızlık gibi geliyor ben ona çocuk doguracam onca acı cekicem lohusaligi falanda ayri zaten adam kalkip.oranin derdine düşüyor çok büyük bencillik bence:(
(1,303 puan) tarafından
Bence deme kız zaten haksızlık bencillik bu
-Reklam-
0 oy
(7,431 puan) tarafından

Ne ameliyatı sezeryanmi

(4 puan) tarafından
Bende korkuyorum sezeryandan zor oldugunu biliyorum ki benim annem de rahmetli oldu bakanimda yok ama esimin tavrini göz ardi etmek istemiyorum aslinca cinsel hayatimizda hic bi sorun yokdu ben bu soruyu esime sorana kadar acaba varmi diye soruyorum kendime simdi
(4,091 puan) tarafından
Kocam istiyor diye sezaryen olmak istemedim, sancı çekerken acil sezaryene alındım :D bazen kocaları da dinlemek lazım işin şakası bir yana biri istiyor diye sakın sezaryen olma eşin de olsa
(7,431 puan) tarafından
Herkes normal dogum yapıyor. Bence bi etkisi olmaz .
(5,976 puan) tarafından
iyide sen kendi kendine tribe girip niye kocanin aklina sokuosun ki . adam dusunecek ki bu ikinciyi dogurunca folloş olacak zannedecek .:)) durduk yere adamin kafasini ne karistiriosunki kendi kendine kurmussun . . bide normal dogurabiliosan normal dogur. sezeryan degil daraltma ameliyati olursun. ben ilk okuyunca daraltma ameliyati sandim sezeryan olacaksan ilkini de sezeryan olaydin bari keske madem
(7,431 puan) tarafından
Aynen erkeklerin aklına herseyi sokmayın. :D
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Bnm arkadaşım prenses doğum yapıcaktı.Sırf oradaki değişimden ötürü vazgeçti doktoruda asla eskisi gibi zaten olmaz ameliyat gerekecek demiş bi diğer arkadaşımda bu yüzden açılması olduğu halde sezeryan yaptı.Ben öyle şeyleri takan biri değilim korkmasam normal doğum yaparım inşallah yapabilirim.Bu adamlarda buldu da bunuyolar mı tövbe yarabbim 
(7,431 puan) tarafından
Daraltma ameliyatı varmış  sezeryan yaptircaklarina onu yaotirsinlar
(1,330 puan) tarafından
Yani bn daha hiç doğurmadım bilmiyorum ama teyzem dikiş atıldı eskisi gibi oldu dediğini hatırlıyorum ayy böyle şeyleri konuşmak bile başımı döndürüyor çok korkuyorum ben
(4 puan) tarafından
O ameliyati olmam da pek mümkün olmaz koy yerindeyiz cabuk duyulur ayip karsilanir hemde ozelde olucagi icin o bütçe yok bizde
(7,431 puan) tarafından
Kadin hastalıklarından ameliyat oldum dersin olur biter ama devlette yapiyorlarmi bilemem
(1,330 puan) tarafından
Ya Allah için sen o adamın evlatlarını doğuruyosun gerçekten bunu takacak bi insansa bn olsam o adam için bişi yapmam
0 oy
(278 puan) tarafından
Anlayamadım da wajinanda genişleme mi olmuş eşin bunu mu dedi sana 
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Sırf eşim cinsel haz alsın diye sezaryen olmazdım iki çocuk doğurmuş olduğum için genişleme belli bir oranda normaldir çok fazla olursa ( ki sanmıyorum iki doğumla öyle olsun ) daraltma ameliyatı daha mantıklı ayrıca bir yerden sonra erkeklerinde cinsel performansı düşüyor bazısının baştan düşük oluyor beğenmedim ameliyat ol gibi bir şey diyor muyuz demiyoruz herkes elinde olanla yetinmeli bence 
0 oy
(29,048 puan) tarafından

Yani ona sebeb soğuyan adamlar varsa adamligini bir sorgulasin derim insan dünyaya geliyor birşeyleri eskisi gibi olmasını beklemesiler önce kendilerinde olan  eksiklere baksinlar  sorgulasinlar sonra kadınlara laf etsinler yok şu estetiği ol yok ameliyat ol . 

Herşeyi öyle kolay sanıyorlar iki dk karın ağrısına dayanamayanlar gelip doğum sonrasi annelere psikolojik sıkıntılara sokuyorlar sonra niye şöyle niye böyle sinir ölüyorum şöyle adamlara 

(1,303 puan) tarafından
Hiç deme benimkine hayatında hiç iğne yapılmamış  ben 3 kere sezaryen oldum sen çok mızmızsın canın tatlı diyor  süpürgenin sapına dikine oturtasım geliyor
0 oy
(448 puan) tarafından
Eşine açık açık sor bir fark var mı diye. Ben doğumdan sonra seni etkileyen bir fark var mı diye sormuştum yok demişti bana göre de yok belki de dikişlerden öyle bilmiyorum. Normal doğumu tecrübe ettiniz eşiniz de belki çok acılı tekrar o acıyı çekmek istemediğinizi düşünüp sezeryana olur demiştir
0 oy
(265 puan) tarafından
Mrb cnm bir arkadasim  da aynı sorunu yaşadı gitti özel bölgesini daraltma yaoti çok memnun bende iki. Doğum yaşadım malesef orası aciliyorve bende com rahatsız oluyorum 
0 oy
(398 puan) tarafından
Ben sezeryan oldum ama eskisi gibi olmuyor bence erken doğum riskim vardı bebek aşağı baskı yapıyordu ne bileyim illaki fark olmuştur yani. 
0 oy
tarafından
Eşin seni seviyorsa her anlamda begenir seni canım merak etme
0 oy
(2,201 puan) tarafından
Bu kadar erkek hazzına odaklı olmayın yahu. Bırakın da o uğraşsın size haz vermek için. Sezaryen oldun diyelim sırf bu sebepten, durum değişecek mi? Vay iyi ki sezaryen oldun bak nasıl güzel mi diyecek eşin. "Evet vajinal değişiklikler var ama sorun değil öncelik senin ve bebeğimizin sağlığı" diyemeyen adam için düştüğün kaygıya bak. Değer mi... Eşinle açıl açık konuş. Böyle bir şey varsa, ki olabilir çok normal, bunun iyileştirme yöntemleri de var. Açık açık konuşmadan doğum şeklini falan değiştirme lütfen. Tatlı bir anında sor, cevabına göre başka yöntem ararsınız. 
0 oy
(520 puan) tarafından
Ya canim sezeryan olacağına doğumdan sonra kendini toplayinca daraltma ameliyatı ol daha iyi eşin madem düşkün  o kadar kıydın paraya yaptirtsin o zaman böyle bir sebepten sezeryan bile olamam bebeğim ters benim doktor bekliyelim biraz daha günün var diyor ama yaklaşık iki aydır dönmüyor bebeğim ve korkuyorum inşallah sezeryan olmam. İnşallah döner diye dua ediyorum mecburi bir durum olmadığı sürece sezeryan dusunmuyorum
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Açıkçası iki doğum yaptım Genişledi  oturunca hava kaciriyo kısacası saftim kaydı 4 aydır ayrı yatıyorum o diğer bebeğimle yatıyor bende yeni doğanla  ilgileniyorum zaten doğum yorgunluğunu atamamisin kimsenin egosunu tatmin edemem eşimde olsa 
tarafından
Canım mesaj atmışsın , mesaj kutun kapalı olduğu için göremiyorum ne yazdığını
(1,783 puan) tarafından
Msn kutusu nasıl aciloyo bilmiyorum nasıl yapdiginida anlamadım yeni sayılırım buralarda
tarafından
Bende yeniyim canım nasıl açılıyor kapanıyor hiç bilmiyorum
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Bende iki normal doğum yaptim öyle aman aman Bi değişiklik olmadı 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,474 göst.
11 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ruken04 (15 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 254 göst.
30 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beyaz05 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 15 göst.
0 oy
7 cevap 177 göst.

408,339 soru

12,267,604 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...