0 oy
187 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (60 puan) tarafından

Babamla annem kardeşim dayımın düğünü için memlekete gittiler 10 gün önce dün kalp krizi geçirmiş akşam ameliyat olmuş daha yarına kadar doktor yoğun bakımda kalacak demiş. Teyzem kızları ile küçük bir şeyden dolayı aramız bozuk bir gecmis olsun diye aramadilar bildikleri halde bide az önce düğün den halaylar paylaşmıslar sonuçta burada yalnızım ailem köyde babam hastanede kuzenleriyim hadi aramadı sormadı geçmiş olsun demedi insan da biraz saygı olmaz mı 

Herkes aradı uzak yakın yaptıkları zoruma gitti bide babam teyzem ile akraba yani annemle babam akraba evliliği sayılır uzaktan.haksiz mıyım 

3 Cevaplar

0 oy
(4,373 puan) tarafından
Rabbim şifa versin 
-Reklam-
0 oy
(46 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım öncelikle benim abim vefât etti gencecikti ben o sıra kayinnam gille yaşıyorum haberini de orda aldim ama eşimin ailesinden hiç kimse bana başın sağolsun demedi duydukları ve bildikleri halde hatta kaynanam kimseye söylememiş bile neden yani bunu hala bilmiyorum velhasılı kelam bu dünya devir daimdir herkes herşeyi yaşayacak ve görecek ben bekliyorum şunu da soylim kayinbabam da kanser teşhis edildi açıkçası hiç üzülmedim öyle
(60 puan) tarafından
@Eslemnida Çokkk teşekkür ederim Yani zoruma gitmedi değil tabiki senin ki daha başka birşey ama insan da biraz saygı olur biraz vicdan olur. Biraz düşünce olur. Halay paylaşmanın sırası mi
(46 puan) tarafından
İnsan oğlu bu herşey yapar benim kayinbabam da abimin ölüm haberini aldığım gün ben odada perişan iken o çekirdek citliyodu aslaaa unutmam
0 oy
(660 puan) tarafından
Ooo cnm benim annem öldü kendi yeğenleri kendi kardeşinin eşi aramadı taziye gelmedi hep diyorum hiç bi bi tabak yemek yemediler annemin elinden sildim onları hala kızlarında sildim annem o kadar kanser yattı bi gün yanımızda olmadılar 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 510 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde &Alya& (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 125 göst.
0 oy
17 cevap 221 göst.
27 Nisan 2021 Diğer kategorisinde İlla (1,201 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 428 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,874 puan) tarafından soruldu