0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (360 puan) tarafından
Akşamları iş tutarmısınız kızlar nasıl yetiştiriyosunuz gğn içinde işleri ben iki katlı dubleks evşm aşagıyı tıtarsam yukarıyı tutamıyorum çocuktan çocuk olmadan önce oglum bunaltmazfı hiç herhün iki katıda süpürür silerdim Ama şimdi kızımdan hii bir şeye fırsatım yok 

4 Cevaplar

0 oy
(13,857 puan) tarafından
Benim ikisi de küçük ya geç Uyuyorlar

Koca ayı da gece ikide geliyor bunları yatırdıktan sonra yapıyorum her işimi gündüz  Full çocuklardayım
(360 puan) tarafından
Kaça kadar yapıyon kız akşamları hiç halim kalmıyor benim ya
(13,857 puan) tarafından
Küçüğüm 9 civarında uyur
Kizimla her işimi yaparım yanımda takılır
12 civarında o uyur
Ben devam ederim
Eşim 2 de kapatıp geliyor dükkanı
Onunla takılırız her gece
Ortalama 4.5 civarında uyurum
Oğlan 8 gibi kalkıyor
Yetiyor bana
(360 puan) tarafından
Kaç kilosun bacım sen
(5,400 puan) tarafından
3 4 saatlik uyku nasil yetiyor ya ben 6 saat uyuyorum yetmiyor hatta bqzen 7 :D
(13,857 puan) tarafından
An itibarıyla 55.20 bi elli olamadım)))))))
Çok eskiden biz gece takılıyorduk çocuklarda rutini etkilemedı Defne 11.12 de kalkar o iyiydı de Efe erken kalkıyor yaaaa
-Reklam-
0 oy
(5,567 puan) tarafından
Hiç bir zaman akşam iş yapmam gündüz hallederım akşam eşim evde olur çay yapar beraber çocuklarla oturur vakit geçiririz 
(360 puan) tarafından
Eşi vardiyalı çalışanlar fln varya çocuklarını yatırdıktan sonra tutan varmı diye merak ettim
0 oy
(29,280 puan) tarafından

Gece gündüz yok bende aklıma düşeni yaparım vakitli vakitsiz  çamaşır ütüyü akşam yapmayı severim. Gündüz diğer işler öyle

0 oy
(81 puan) tarafından
Ayy canım benim çocuk vs yok ama gece temizlik benim işim herkes bilir gece temizlik yapmak daha güzel oluyor bence bu arada birşey sormak istiyorum ben depremden korktum ve müstakil eve geçtim bıze ait ev içini komple yaptırdım ama müstakil ev sevemiyorum korkumdan daireye de geçemiyorum eşimde evın üstüne kat çıkalım diyor hatta dubleks yapalım diyor tavsiye eder misin kullanım açısından nasıl 
(360 puan) tarafından
Ben geçen sene yaptırdım bu evi severek yaptırdım ama ben hep tek kat istemiştim böyle oldu usta bahçeyi daraltmayın bahçeniz daha kullanışlı olur diye akıl verdi üst katlarda yatak odası ebeveyn banyosu ve çocuk odası var 2 tane bir tane balkon birde çamaşır odası ve büyük banyo var aşagıda salon mutfak balkonu ben kış bahçesi gibi büyük yaptırdım oturma odası kiler ve wc var benim için güzel ben seviyorum 4 yaşında oglum var o yormuyordu ama bu eve geçince hamile kaldım kızım oldu çok şükür ama kızım kolik bebek onun yüzünden biraz zorlanmaya başladım oglum aşagıda otururken ben yukarda kızımı uyutmaya çalışıyordum falan şöyle bişey varki yukarılar kirlenmiyor fazla toplayıp süpürüyorum yatakları kızım çok yormasa daha iyi ama biraz yorucu oluyor kuzum in çık ben şuan bebelerden dolayı in çık yapıyorum sürekli
(81 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim için şuan bıraz daha rahat olur o zaman bebek de olsa tek olacağı için çok zor olmaz gibi bende bahara başlayayım o zaman evım 110 mt odaları küçük yapmışlar antre büyük 6 mt hali çok küçük geliyor üst katı yaparsam planı değiştirmek istiyorum inşallah gönlüme sınecek sekılde olur
(360 puan) tarafından
İnşallah canım benim

İlgili sorular

+5 oy
36 cevap 1,000 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,198 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 475 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde _Emine_ (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 72 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,349 puan) tarafından soruldu