Kızım 3 yaşında anaokuluna veriyorum sosyallessin paylaşmayi arkadaşligi öğrensin bakımından kreş gibi birşey yani. Bugün altına kakasını kaçırmış öğretmen beni aradı gelir misiniz altına kaçırmış diye bende okulun civarındaydim hemen gittim ama yine 10 dakika sürdü. Okula girdim bir yandan da kızımı nasıl bekletiyolar acaba diye düşünüyorum. Tuvaletin oraya bir yöneldim pijamasını indirmisler her yeri kirli o şekilde tek başına tuvallerte bırakmışlar biri gelecekte ona yardım edecek diye bekliyor o kadar kötü oldum ki görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü hemen temizledim yeni kiyafetini giydirdim anne seni görünce çok sevindim dedi içim parçalandı ya. Görevli kadın var sadece tuvalete götürüp getiriyor o bekliyordu tuvaletin yakınında niye temizlemediniz ya bu çocuk böyle bırakılır mı dedim cevap vermedi öğretmeni görmedim hemen eve geldim öğretmene sordum ne bu böyle olur mu diye küçük tuvaletlerinde temizliyorlar büyüklerde velileri çağırıyoruz dedi. Zaten yedek kıyafeti falan var bir pantolon giydiremediniz mu çocuğu o şekilde bekletmissiniz dedim. Yarın müdürle konuşcam dedim siz bilirsiniz konusun yazmış o kadar moralim bozuldu ki kızımı öyle mahcup görünce kapının arasından bakıyordu biri gelsin yardım etsin diye pijamasını da kaldırmamışlar eve geldim ağladım o halı gözümün önünden gitmiyor ya sanki cezalandırmislar gibi tuvalette bırakmışlar o halde
403,400 soru
12,084,185 cevap
36,365 kullanıcı