0 oy
528 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,159 puan) tarafından
Benim annem 10 ay önce öldü 6 ay önce biriyle tanıştı babam evlenmek için 2023 yılındada abim boşandı 2 erkek kaldılar annem öldüğü zaman neyse bu kadın gelince abim ben duramam sizle dedi 31 yaşında sonuçta kadında oturursan ev oturmasan kapı dedi abime babaanne dede baba tarafı hep babamı destekledi abim ortada kaldı bende babamın teyze oğluyla evliyim bende kimse bize destek çıkmadı için baba tarafıyla görüşmüyoruz babamla bile annemin görmediği değeri kadın gördü babamdan ve ailesinden kaynanamda akrabalar ne alaka diyo annem ölünce arayan insanlar şimdi bizi aramaz oldu Buda bizim zorumuza gidiyo abartıyormuyuz sizce 

4 Cevaplar

0 oy
(12,022 puan) tarafından
Hiç te abartmiyorsunuz.siz bir evlatsiniz babanızın da bir yeri mi tutuştu da anında başka kadın getirdi.
(3,159 puan) tarafından
Önce abimi evlendirseydi canım isterse mezarlıktan çıkar çıkmaz evlensin umurumda olmazdı
(240 puan) tarafından
Kesinlikle haklısınız ölen babanız olsaydı anneniz evlenmezdi buna eminim
(3,159 puan) tarafından
Ben dul kadınım diye markete gitmezdi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zaten hep öyle olur. Fedakar, saçını süpürge etmiş, boy boy çocuk vermiş kadınları iter kalkarlar ölünce de 40ı çıkmadan başka kadın peşine düşerler. Erkeklerin bu huyundan nefret ediyorum. Ve ikinci eşleri bırak fedakarlık yapmayı, adamı yolar yolduğunu da çok iyi bilir o adamlar. Demek ki çok fedakarlık iyi bişey değil. Yolmak gerekiyor bunları. Bırak iyi olmuş babana. O kadınlar hep çıkar peşinde. Çıkarı bitince tekmeyi basar. Kedi yavrusu gibi gelir kapına 
tarafından
Mecbur evlenecek o da. Su devirde de çok zor Allah yardımcısı olsun herşey çok pahalı
(3,159 puan) tarafından
Amin canım evlenecek ana yok baba yok nasıl birine denk gelecez
tarafından
O da var . Allah vicdani olanla karsilastirsin bazıları çok acımasız
(3,159 puan) tarafından
Şuan insan güvenemiyor canım
tarafından
Ee haklı tabi neler duyuyoruz etrafta.
0 oy
(1,046 puan) tarafından
Çok haklisiniz anne ölünce baba el olmuş gibi baba tarafı da.babanizdan kaynaklanıyor bence.
(3,159 puan) tarafından
Ne ara kadını benimsediler sevdiler anlamadım
0 oy
(2,687 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ölen babanız olsa anneniz evlendi diye babaanneniz dedeniz  düşman olurdu... 
(3,159 puan) tarafından
***** derdi anneme namusz ilan ederdi bacım
(2,687 puan) tarafından
Kötü söz sahibine aittir.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 304 göst.
0 oy
10 cevap 666 göst.
12 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 615 göst.