0 oy
294 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,392 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler icildimi caylar kahveler neler yapıyorsunuz 

Benim bebe ayakta gram uyumaya niyetide yok 

Bende doğum için ufak tefek hazırlık yapmaya başladım rabbimin izniyle yarın için yemek hazırlığımida yapıyorum belki cesaretimi toplarsam çarşıya inerim ev yemeksiz kalmasin

Yarın akşam da börek sarıp aticam buzluğa 

image

image

9 Cevaplar

0 oy
(29,199 puan) tarafından

Kolay gelsin

(4,392 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
-Reklam-
0 oy
(5,444 puan) tarafından
Aleyküm selam canım 

MaşaAllah kız döktürmüşsün ama o kadar yorma kendını daha yeni ev taşıdınız zaten yorucu birşey artı bıde hamilesin artı rahatsızsın kendine fazla yüklenme... 

Rabbim güle güle ağız tadıyla yemeyı nasip etsin 

Benım çocuklar uyudu oğlum hasta zaten kaç gündür keyfi yok kaç gündür 
(4,392 puan) tarafından
Su 4.5gundur aşırı derecede fazla yüklendim  dün dr baya söylendi  aşırı hareketlilik nedeniyle kolostomi torbamin olduğu yerde fıtık oluşmuş korse filan verdi ama yapılması gerekiyor biberler çürümeye başlamıştı artık  çöp olmasınlar istedim
(5,444 puan) tarafından
Kendine bundan sonra dıkkat et canım
(4,392 puan) tarafından
Artık yatışa geçtim cnm hiç bir işim kalmadı hayırlısıyla esim eksikleride halletrimi tamamdır
(5,444 puan) tarafından
MaşaAllah canım Rabb'im hayırlısıyla bebeğini de kucağına almayı nasip etsin ❤❤
(4,392 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️♥️ onada fazla birşey kalmadı Rabbimin izniyle inşallah
0 oy
(3,167 puan) tarafından
Kolay gelsin. Bebekleri uyuttuk eşim ile sigara içiyoruz 
(4,392 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm
0 oy
(3,627 puan) tarafından
Kolay gelsin canım ellerine sağlık kızım uyudu eşim uyudu nedense ben uyuyamıyorum ya ne yapacam böyle ne derdim varsa uyku tutmuyor 
(4,392 puan) tarafından
Uyu bacı uyu benim için de uyu
(3,627 puan) tarafından
Uyumuşum valla günaydın canım
0 oy
tarafından
Masallah massllah sana bebeyi uyutmaya calisiyorum sorma kirk yilinbasi kocam bey evde kombiyibacalim dus alcam dedim ben cocugu alsim yatirdim geri geldi merve kos kos heryer batti barini acacam diye kacirmis yukselmis pis su disari akmis massnin ustune les gibi kaynim kombici telefondsn anlatti yapamadi kendisi geldi de yapti sagolsun bebe smcasini duysrds uyur mu daha yenj daldi adam icerde bekliyo namaz kilmadim cay icmedim saat kac oldu  
(4,392 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️ uyumuştur inşallah
0 oy
tarafından
Benim oğlumda ayakta sinir krizi geçiriyorum artık kaç gündür duş alamıyorum 
(4,392 puan) tarafından
Ay duş almak gibisi yok benim bugün banyo günüm du 1 saat çıkmadım esim birşey mi oldu diye kontrole geldi
tarafından
Ben de şimdi tostumu yiyim ikinciyi yaptım doymadım :D gircem
0 oy
tarafından
Ellerine kollarına sağlık canım bol bereketli olsun inşallah bende.kahvemi içtim dizi izliyorum
(4,392 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️
0 oy
(7,243 puan) tarafından

image

benim bu saatler kitap okuma saatim ama azıcık gözlerim acıdı çay molası verdim. Eline emeğine sağlık afiyetle yiyin inşallah ❤️ 
(4,392 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️
0 oy
(2,129 puan) tarafından
Cnm kusura bakma ama bir şey takıldı kafama geçen gün bı hanfendi resim paylaşmıştı o sen mıydın zayıf bir hanımdı hamileyim deyince şaşırdım sen saniyordumm
(4,392 puan) tarafından
Ben olabilirim 28=5 haftalık hamileyim ama kimse inanmıyor çevremde bile yalan konuşma diyorlar şimdi diyetisyene gidiyorum kilo almak icin
(2,129 puan) tarafından
AA evet sendin o zaman eşinle kafe gibi bir yerde bir şeyler iciyordunuz hatta öyle hatırlıyorum çok güzelsiniz <3
(4,392 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️ ♥️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 174 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Prenses annesi. 5821 (687 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 335 göst.
16 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,392 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 245 göst.
11 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,392 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 343 göst.
10 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,392 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,797 cevap

39,043 kullanıcı

Kategoriler

...