+1 oy
202 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (78 puan) tarafından
Eşim eve gelir kapı karşılama komitesi ben oğlum karşılarız herşey güzel gelir sarılır yemek masasında ufak sohbet edilir içeri geçer ve adam değişir eline alır bir telefon ne beni dinler ne sohbet eder ne çocukla ilgi alaka oyun. En basiti az önce oğlumun dişini fircalayacak ben oyuncaklarını toplamasını söyledim eşimde oğluma dedi yoksa senle oyun oynamayiz bende dedim zaten oynamıyoruz. Dedi karışma laf atma ben onla konuşuyorum oyuncaklarını toplamasını sağlıyorum bende dedim ki bizdeki bir eksikliği söylüyorum çocuk da AA evet siz oynamiyorsunuz ben toplamiyorum demedi diyorum herşeye karışma oluyor sonra. Çok sıkıldım telefondan oyundan eşimden üstüne 35 haftalık hamileyim nasıl doluyum nasıl. Yine dişini fircaladim öptüm yatırdım oğlumu 

6 Cevaplar

0 oy
(849 puan) tarafından
Bunlar hep böyle demek ki yaa benmkide aynı işten gelir ne bizle muhabbet eder ne çocuğuyla oynar. Koltuğa bı yatar elinde telefon bakacağı da bitmez hiç.

Bende çocuğumla kendim vakit geçiriyom her işini ben goruyom oğlumun

ne destek ne ilgi alaka 
(78 puan) tarafından
Ben yüzüne söyleyince iki gün düzelir kalan günler geri devam ha Allah razı olsun bir tek oyundan başını kaldiramadigi için geç yatar yatarken de oğlumu tuvalete götürür
-Reklam-
0 oy
(157 puan) tarafından
Al bendende o kadar içimi okudun resmen  bunlardan bı baltaya sap olmaz 
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Eşiniz anlayışlı biri değilse bu durumun ortadan kalkması çok zor konuşarak olmalı.. olmuyorsa yapacak birşey yok zaten.
(78 puan) tarafından
Manipüle edici birisi ben bu şekilde anlatınca araya bişey buluyor sesi yükseliyor bende artık tartışmaktan sıkıldım usul usul odaya gidiyorum ertesi gün hiç bisey olmamış gibi devam ediyor bende kendi kendimi iyileştirip devam ediyorum
(2,252 puan) tarafından
Anladım çok zor biri anladığım kadarı ile umarım düzelir..
0 oy
(3,991 puan) tarafından
Bizimkide gelir yemek yer çay içer oturduğu yerde uyur bende yatağa yollarım kızımla otururum telefonu kurcalamaya vakti olmuyor yoksa oda aynı 
0 oy
(652 puan) tarafından
Bacım erkekler genellikle öyle ben sırf tartismamak için alıyorum çocuğu komşuya filan gidiyorum
0 oy
(13,168 puan) tarafından

Benim eşimi anlattin sanki en son ya telefon ya biz kendine gel artık diye bağırdım çağırdım 2 gündür biraz daha iyi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
0 oy
19 cevap 613 göst.
0 oy
6 cevap 323 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 169 göst.

412,516 soru

12,419,617 cevap