0 oy
146 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (41 puan) tarafından

Selamünaleyküm kızlar 

3 ay önce evi terk etmiştim eşim sinirli biri hakaret ve şiddeti vardı ufak , çocuğa kötü örnek oluyor vs fiye çıktım evden davayı da açtım ama ruhsal olarak bunalıma düşmek üzereyim ben iyi değilim diye haykirasim var hiçbir yere sığmıyorum nefes alamıyorum , bosanmakta olfugum eşimi sevmiyorum zaten bana çok kötü davrandı , şuan tabiri caizse ** gibi pişman hergun arıyor yalvarıyor hatalarını da anlamış görünüyor ama iş işten geçti, benim ise kolumu kaldiracak halim yok üni mezunuyum atama yok iş imknai yok çocuk var 4 yaş bakacak kimse yok ailemin yanındayım yarimci olmaya çalışıyorlar ama ev ustune ev olmuyor gelecek umudum yok sadece uyumak istiyorum sukredecek çok şeyim var biliyorum ama ben iyi değilim sadece yazmak istedim . 🥺

7 Cevaplar

0 oy
önce (792 puan) tarafından

Gerçekten de şanslı sayılırsın. Burda kaç kişi sırf ailesi arkasında değil diye nelere katlaniyorlar. Sen kendi alanın dışında bir işe girmeyi denesen daha iyi olmaz mı? 

-Reklam-
0 oy
önce (366 puan) tarafından

Allah sana dayanma gücü versin inşallah. Zor bir dönemdesin sadece kalbinin sesini dinle sevmediğin adamın yanına giderek hayatını daha çok zorlaştırma. Çocuğun sevgisizliğin içinde büyütme bence 

0 oy
önce (901 puan) tarafından

İlk zamanlar böyle zor olması çok normal. Düzen değişiyor, henüz bir düzen oturmamış, bir bilinmezlik var. Ama inanın çok daha güzel günler gelecek. Allah yardımcınız olsun, inşallah en kısa zamanda düzlüğe çıkarsınız. 

0 oy
önce (681 puan) tarafından

Kendi bölümün olmasa da illaki kendine göre iş bulabilirsin. Çalışmaya başlayınca bu psikolojidende çıkarsın evinde rahata alismissin biraz bence. Şimdi iş güç geçim evde rahattin böyle olunca zorlandin

0 oy
önce (1,987 puan) tarafından

Şimdi zor geliyor ama iyi kötü bir işe girsen yeni insanlarla tanışsan. Dışarda bir müzik dinlesen bir kahve icsen nasıl da havan degisecek. Ailen arkanda cocugun da büyükmüş. İşe girersin ailenle yaşamak istemiyorsan onlara yakın 1+1 ev tutarsın çocuğa da destek olurlar mis gibi yaşarsın canım 

0 oy
önce (163 puan) tarafından

Merhaba bir iş ve düzenli gelir edinmek için yalnızca kamu yu düşünmek sizi kisitlar. Özel sektorde çalisabilir gelir elde edebilirsiniz. İşle meşgul olacağınız için mental açıdan kısmen rahatlarsıniz. 

0 oy
önce (18,323 puan) tarafından

Ne iş yaparsin bilmiyorum ama sana destek olan bir ailen olduğu için çok şanslısın ve o destekle ayağa kalkabilirsin tabiki hemen yarın bunu yapman mümkün değil alıştığın düzen değişti boşanmanın psikolojik sürecini yaşıyorsun bence bu geçtiğinde kendine bir düzen kurabilirsin çocuğun çok küçük değil bir sonraki eğitim öğretim yılında Anaokuluna gider sende bir iş bulup çalışırsın. Her şey yavaş yavaş istediğin gibi olacak sadece zamana ihtiyacın var şiddet olan bir evdekinden daha kötü bir hayatın olmaz herhalde boşandıktan sonra çocuğa huzurlu bir ev ortamı ve sevgidolu bir anne yeter :) 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 212 göst.
0 oy
2 cevap 40 göst.
0 oy
7 cevap 431 göst.

410,660 soru

12,354,570 cevap

40,828 kullanıcı

Kategoriler

...